Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νικόλα καί χωρίς χρήση νά είναι στόν 1 χρόνο πρέπει να πεταχτούν τά φίλτρα ?

Καί μιας που το έφερε η κουβέντα
Αυτή πού βγάζει η 3M πού κάνει ότι και η 6000,αλλά δέν άλλαζονται τά φίλτρα μετά απλά τήν πετάμε,μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα ? Γιατί αναφέρει ότι είναι γιά 80 ώρες χρήσης.
Δημήτρη, και εγώ αυτή που δείχνεις έχω και έχω εντυπωσιάσει.
Μια χαρά είναι για μας, γιατί η 6200 μαζί με φίλτρα έχει ένα 50αρι Ευρώπη. Κίνα αποκλείεται να είναι original και δεν είναι να παίζουμε με αυτά.
Η 6200 παίρνει ένα κάρο φίλτρα μέχρι και για φορμαλδευδες

Απογευματινή παραλαβή
Αεροσυμπιεστής 12 λίτρα Prebena vigon 120
Ξέρω-ξέρω μέ τά χρήματα αυτά θά έπαιρνα 24 άρι μέ 2 ίππους.
Τόν προτίμησα γιά τίς μικρές του διαστάσεις,και λόγο μικρότερης ηχορύπανσης 93 db έναντι 97 db τών περισσότερων,καί μιά λεπτομέρεια δέν μέ βόλευε να διαβάζω τά όργανα εκεί πού θά τόν έβαζα,πού τά είχαν από τήν μιά πλάγια μεριά οι περισσότεροι αεροσυμπιεστές.
Γιά πιστόλι αέρα,αερόμετρο,καί καρφωτικό πού τόν θέλω είναι υπεραρκετός.
Θά τού φτιάξω καί ένα τροχήλατο stand,δηλαδή ένα κόντρα πλακέ καί 4 ρόδες από κάτω.

aero110.jpg

aero210.jpg

Last edited:
Καλοδούλευτο Δημήτρη. Καλές κατασκευές κ πολλές, πολλές χρήσεις με το νέο σου αεροσυμπιεστή.

Καλοριζικο...περιμενουμε εντυπωσεις!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Δημήτρη. Καλές κατασκευές κ πολλές, πολλές χρήσεις με το νέο σου αεροσυμπιεστή.

Καλοριζικο...περιμενουμε εντυπωσεις!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Από τέστ πού τού έκανα γεμίζει τό καζάνι από άδειο σέ 1 λεπτό καί 22 δευτερόλεπτα
Φούσκωσα τά καρότσια,παλεύεται μέσα σέ δωμάτιο 12 τετραγωνικά,ενώ ένα Einhell 6 λίτρα πού έχει ένας φίλος δέν παλεύεται μέσα σέ δωμάτιο 12 τετραγωνικά.
Είχα καί έναν άλλο αεροσυμπιεστή Nuair χωρίς λάδι μέ 3 λίτρα καζάνι φούσκωνα λάστιχα ιχ,αλλά τό θέμα ήταν ότι δέν μπορούσε να μού δώσει φύσημα μέ πιστόλι αέρος 6 atm πάνω από 6-7 sec άδειαζε τό καζάνι καί έτσι έπεφτε η πίεση στίς 3 ατμόσφαιρες όπως ήταν φυσικό,ο vigon 120 κρατάει τίς 6 ατμόσφαιρες πού θέλω μέ πιστόλι αέρος 30 second
Είναι όπως τόν είχα φανταστεί καί οπως τόν περίμενα
Καί μερικές ακόμα φωτογραφίες.

aero410.jpg

aero310.jpg

aero510.jpg

Δημήτρη καλορίζικος!Σίγουρα 12 και όχι 120;Δεν είναι μικρός;

Eυχαριστώ Νίκο
12 λίτρα είναι τό καζάνι vigon 120 είναι τό μοντέλο.
Γιά τόν χώρο μου (μικρές διαστάσεις) ,γιά τό αερόμετρο,αεροπίστολο,καί καρφωτικό πού τόν θέλω είναι μιά χαρά.
Δέν θέλω νά βάφω μέ sprey κ.τ.λ

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη με εκπλήσσεις, Καλοδούλευτος.

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Γιά ποιό πράγμα σέ εκπλήσσω ? μήπως πού κράταγα χρονόμετρο σέ πόση ώρα γεμίζει τό καζάνι ? :flipout:
Τό έχω ψάξει ο 24 αρης στόν 1,5 ίππο γεμίζει σέ 120 second,o 24 άρης στούς 2 ιππους στό 1 λεπτό καί 30 δευτερόλεπτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Γιά ποιό πράγμα σέ εκπλήσσω ? μήπως πού κράταγα χρονόμετρο σέ πόση ώρα γεμίζει τό καζάνι ? :flipout:
Τό έχω ψάξει ο 24 αρης στόν 1,5 ίππο γεμίζει σέ 120 second,o 24 άρης στούς 2 ιππους στό 1 λεπτό καί 30 δευτερόλεπτα.

Όχι Δημήτρη, με την αγορά σου. Ξέροντας πως είχες τον άλλο αεροσυμπιεστή της Nuair.

Σημερινή παραλαβή από Ροδακη Κοκολια στην Χιο!
Ντιζα 24 χιλιοστα και παξιμαδια για κατασκευή μεγγενης μαραγκου.
Λοστοι και σφυρί Stanley για την μάχη με τις παλετες και κοκοψινια διαφορά των συναδέλφων εδώ!

DSC_4450.jpg

Απογευματινή παραλαβή
Αεροσυμπιεστής 12 λίτρα Prebena vigon 120
Ξέρω-ξέρω μέ τά χρήματα αυτά θά έπαιρνα 24 άρι μέ 2 ίππους.
Τόν προτίμησα γιά τίς μικρές του διαστάσεις,και λόγο μικρότερης ηχορύπανσης 93 db έναντι 97 db τών περισσότερων,καί μιά λεπτομέρεια δέν μέ βόλευε να διαβάζω τά όργανα εκεί πού θά τόν έβαζα,πού τά είχαν από τήν μιά πλάγια μεριά οι περισσότεροι αεροσυμπιεστές.
Γιά πιστόλι αέρα,αερόμετρο,καί καρφωτικό πού τόν θέλω είναι υπεραρκετός.
Θά τού φτιάξω καί ένα τροχήλατο stand,δηλαδή ένα κόντρα πλακέ καί 4 ρόδες από κάτω.

aero110.jpg

aero210.jpg

Καλοδουλευτο Δημήτρη!
Μη βάλεις ξύλινο τρολευ.
Τι σινεμπλοκ του βγαίνουν και βάλε εκεί τα ροδακια!

Last edited by a moderator:
Καλορίζικα τα εργαλεία σας κύριοι.

Κυριάκο, μπορείς να βάλεις λινκς για το σφυρί και το μικρό λοσταράκι; Μερσί. ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή παραλαβή από Ροδακη Κοκολια στην Χιο!
Ντιζα 24 χιλιοστα και παξιμαδια για κατασκευή μεγγενης μαραγκου.
Λοστοι και σφυρί Stanley για την μάχη με τις παλετες και κοκοψινια διαφορά των συναδέλφων εδώ!

Όμορφα κοκοψίνια και ποιοτικά.
Καλορίζικα, καλές εργασίες, και καλή παράδοση στους συναδέλφους σου. -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα εργαλεία σας κύριοι.

Κυριάκο, μπορείς να βάλεις λινκς για το σφυρί και το μικρό λοσταράκι; Μερσί. ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα πιστεύω πως εννοείς αυτά.

εργαλεια/εργαλεία-χειρός/σφυριά-καλέμια-και-βελόνια/σφυριά/stanley-1-51-628-προκοβγάλτης-κυρτός-fiberglass-γκρι-686gr/

https://toolshouse.gr/εργαλεια/εργα...ί/stanley-0-55-114-μικρός-προκοβγάλτης-25-cm/

Κυριάκο πάρε μου το σφυρί και τον προκοβγάλτη...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο άκυρο για μένα...

Nα σαι καλά Κυριάκο,ευχαριστούμε,καί καλή παράδοση στούς συναδέλφους όπως σωστά λέει ο Γιώργος.