Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παντα το ηθελα αλλα λόγω κόστους εδω, πηρα το πλαστικό της ίδιας εταρείας. Αν το βρεις σε τετοια τιμη ενδιαφερομαι.
Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

Μα... Ειτε γυαλοχαρτο, πετρα, ακονιστηρι χρησιμοποιησεις, η δουλεια τους ειναι να φυγει η κατεστραμενη κοψη. ΔΕΝ δημιουργεις νεα με αυτα.
Νεα δημιουργεις με ενα burnisher που θα χρησιμοποιησεις για να γυρισεις τις ακρες προς τα εξω για να κοβουν..

burnishing_angle.png

Μπράβο αυτήν την τεχνική μου είχε πει απλά δεν θυμόμουν το μαραφέτι.
Αυτό όμως μόνο για τις ξύστρες!

Eυχαριστώ καί Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους επίσης .
Σήμερα αγόρασα τήν μάσκα 7500 τής 3Μ
Συνάδελφοι γιά δώστε μου τά φώτα σας σχετικά μέ τό πόσο καιρό κρατάνε τά φίλτρα,κάτι γράφει το μεγάλο 2016 και 2021 μάλλον τό 2021 είναι η ημερομηνία λήξης,γιατί τό manual αναφέρει max 5 χρόνια
Γενικά τί πρέπει να προσέχουμε,πού νά τήν αποθηκεύουμε,κάνει νά φυσάμε τά φίλτρα μέ πιστόλι αέρα ? και γενικά ότι είναι χρήσιμο γιατί τό manual γράφει τά βασικά.
Καί επίσης έχει κάποια διαφορά άν τά γράμματα τού προφίλτρου στήν δεύτερη φωτό είναι από έξω (όπως είναι στήν φωτό ?) η από μέσα ?
Ευχαριστώ

maska110.jpg

maska210.jpg

Δεν τα φυσάμε ποτέ τα φίλτρα.
Αν χρειαστεί απλά αλλάζεις τα προφιλτρα όταν μπουκώσουν από την σκόνη (θα το καταλάβεις από την αναπνοή).
Επίσης τα κυρίως φίλτρα τα αλλάζουμε μία φορά τον χρόνο.

Δεν τα φυσάμε ποτέ τα φίλτρα.
Αν χρειαστεί απλά αλλάζεις τα προφιλτρα όταν μπουκώσουν από την σκόνη (θα το καταλάβεις από την αναπνοή).
Επίσης τα κυρίως φίλτρα τα αλλάζουμε μία φορά τον χρόνο.

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Νικόλα τελικά τά γράμματα στά προφίλτρα πάνε απο μέσα νά μήν φαίνονται η δέν έχει σημασία ?
Τα κυρίως φίλτρα τά αλλαζουμε μια φορά τόν χρόνο και αν έχουν δουλέψει μόνο 5-10 ώρες ?

Νομιζω τα γραμματα απο μεσα. Ετσι πως το πιανεις λογικα η μια πλευρα ειναι καπως λεια και η αλλη χνουδωτη-βαμβακερη. Η χνουδωτη απο εξω.

Τελικά έχεις δίκιο τό έχει επάνω στά φίλτρα σχέδιο μέ ένα Χ δηλαδή ότι τά γράμματα πάνε από μέσα :smash:

Καλοφόρετα Δημήτρη.

Ευχαριστώ Κώστα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για να δούμε τι ψάρια πιάνουν κι αυτά...

Δε πιστευω να πληρωσες μεταφορικα.
Ειναι9σ τον Πειραια και το αφεντικο ειναι πολυ εξυπηρετικος.
Απο εκει ψωνισα τα χρωματα νανοτεχνολογιας για το σπιτι.

Πέρασα κι εγώ σήμερα από το πολύχρωμο, αναζητώντας κερί-βερνίκι κτλ για ξύλινες κατασκευές που κάνω (στην ουσία είχα μαύρα μεσάνυχτα για το ΤΙ έπρεπε να πάρω, οπότε χρειαζόμουν βοήθεια).

Μια χαρά όλα! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δε πιστευω να πληρωσες μεταφορικα.
Ειναι9σ τον Πειραια και το αφεντικο ειναι πολυ εξυπηρετικος.
Απο εκει ψωνισα τα χρωματα νανοτεχνολογιας για το σπιτι.

Γύρω στα 40 σύνολο πλήρωσα, νομίζω τη χρέωση αντικαταβολής.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γείτονα, καλές εισπνοές !!!! -bye-

Αλήθεια κάνει και για συγκεντρώσεις ενάντια στα χημικά των ΜΑΤ ; :flipout:

Ευχαριστώ Γιώργο. :flipout: