Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τώρα εγώ να πω μία εξυπνάδα. Αν αντί για φθορισμού βάλεις δύο μέτρα λεντ σε δύο σειρές, δεν είναι καλύτερο; Από άποψη φωτεινότητας το λέω.

Στο χωρο εργασιας ο ψυχρος φωτισμος προκαλει εγρηγορση και οι φθοριου καλυτερη διαχυση, απο την αλλη παιζουν σημαντικο ρολο και τα lumen, λιγοτερα χρειαζεται ενας 20χρονος και πολλα περισσοτερα ενας 50χρονος.

Για καλά και φθηνά στο εργαστήριο,κρεμάστε ντουι με ηλεκτρονικές 22w. Βάλτε αρκετές και κρεμάστε διακοπτη από πορτατιφ έτσι ώστε να υπάρχει επιλογή στο που θέλετε περισσότερο φωτισμό.

Ταπεινή παραλαβή σήμερα (από Banggood ~11 ): 3 τρυπανάκια forstner 40,45,50mm να συμπληρώσει το σετάκι του Lidl.

20170320_185722_zps6jmf8qw1.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιώτη ακριβά είναι.
Ειδικά ο προκοβγαλτης τι διαφορά έχει από αυτόν του Χιωτικου μαγαζιού που έχει την μισή τιμή?

1. το ένα είναι Stanley το άλλο Stanley Fatmax
2. Το ένα είναι 25cm το άλλο είναι 30cm
3. Το ένα είναι μαύρο το άλλο είναι κίτρινο που σε βοηθάει να βλέπεις καλύτερα
4. Ενα ακόμα θέμα εργονομίας είναι στην χειρολαβή. Αυτό από το toolshouse είναι όλο μεταλλικό,
το fatmax έχει λαστιχένια χειρολαβή για καλύτερο και πιο άνετο πιάσιμο. Σε όλα αυτά αν προσθέσω το γεγονός ότι η τιμή μάλλον είναι σχεδόν η ίδια τότε νομίζω ότι δε χωράει αμφιβολία για το τι είναι VFM τελικά.

Η τιμή είναι ίδια η 100% μεγαλύτερη?

Κυρ θα μας τρελάνεις; Με ρωτάς τι διαφορά έχει από αυτόν του Χιώτικου μαγαζιού που είναι στη μισή τιμή και σου αναφέρω 4 διαφορές.
Στο προηγούμενο ποστ μου, που δεν διάβασες, αναφέρω ότι το πήρα σε σουπερ ντουπερ γουαου τιμή. Ε τι άλλο να σου πω τώρα;

1. το ένα είναι Stanley το άλλο Stanley Fatmax
2. Το ένα είναι 25cm το άλλο είναι 30cm
3. Το ένα είναι μαύρο το άλλο είναι κίτρινο που σε βοηθάει να βλέπεις καλύτερα
4. Ενα ακόμα θέμα εργονομίας είναι στην χειρολαβή. Αυτό από το toolshouse είναι όλο μεταλλικό,
το fatmax έχει λαστιχένια χειρολαβή για καλύτερο και πιο άνετο πιάσιμο. Σε όλα αυτά αν προσθέσω το γεγονός ότι η τιμή μάλλον είναι σχεδόν η ίδια τότε νομίζω ότι δε χωράει αμφιβολία για το τι είναι VFM τελικά.

Καλοδουλευτα Παναγιώτη. Μου άρεσε πολύ αυτή η λεπτομερής ανάλυση των λόγων που επέλεξες τα συγκεκριμένα!

Μάλλον την τιμή εφόσον από τις άλλες 4 διάφορες μόνο την 4η ίσως θεωρώ σημαντική.
Όπως νομίζεις.... τι άλλο να πω...5 πόντοι ομως κάνουν την διαφορά.

Καλοδουλευτα Παναγιώτη. Μου άρεσε πολύ αυτή η λεπτομερής ανάλυση των λόγων που επέλεξες τα συγκεκριμένα!

Ευχαριστώ πολύ Παύλο, εσύ τουλάχιστον είδες την διαφορά.

Καλοδουλευτα, αν αυτό είναι το μόνο επιθυμητό άκουσμα αν και δε νομίζω κρίνοντας από τον Παναγιώτη που γνωρίζω.

Όχι Κυρ, δεν είναι το θέμα το καλοδούλευτο αλλά μου συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Σαν να συγκρίνεις την πράσινη σειρά της Bosch με την μπλέ ένα πράμα.
Σου δίνω 4 διαφορές, σημαντικές για μένα και εσύ τα βλέπεις ίδια. Τι άλλο μπορώ να πω;