Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειά σύντεκνε, καλά καρφώματα !
Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Μιχάλη.

Καλορίζικο. Θα το ευχαριστηθείς είναι τίμιο μηχανάκι. Το λαδάκι του μην ξεχνάς.
Τα προστατευτικά γυαλιά που το συνοδεύουν όμως όπως είναι απ ευθείας στον κάδο.

Ωραιο!. Το κοιτουσα και εγω. Με τι κομπρεσερακι θα το δουλεψεις; Σε περιπτωση εμπλοκης θελει αλλενοκλειδο για να το ανοιξεις μπροστα;
Eδώ είναι τό όλο ζήτημα μιάς πού τά είδα από κοντά καί τό topex καί το Bulle
To Τopex σε περίπτωση εμπλοκής θέλει αλενόκλειδο,τό Bulle έχει κούμπωμα πού τό ανοίγεις μέ τό χέρι και τό ξεμπλοκάρεις,σάν το καρφωτικό parkside.
σας ευχαριστω πολυ κοπελια!!
τα γυαλια οντως ειναι για πεταμα!
κομπρεσερ εχω ενα toros 500 λιτρα. σε περιπτωση εμπλοκης θελει οντως αλλενακι.
δημητρη τα bulle ειναι ομως η με διχαλο η με καρφι αν δεν κανω λαθος. δεν ειναι και με τα δυο μαζι οπως το topex.
μεγεια σε ολους τα καινουρια σας αποκτηματα!!

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Νεκτάριε

δημητρη τα bulle ειναι ομως η με διχαλο η με καρφι αν δεν κανω λαθος. δεν ειναι και με τα δυο μαζι οπως το topex.
μεγεια σε ολους τα καινουρια σας αποκτηματα!!

Σωστά Μιχάλη δέν έχει καί γιά τά δύο μαζί

Αλλη μιά παραλαβή σήμερα από τόν Κυριάκο,τόν οποίο ευχαριστώ πολύ.
Αλφάδια,κλιμακωτό τρυπάνι,γυαλιά προστασίας

erga2010.jpg

Δημήτρη η μέρα σου ήταν σήμερα στις παραλαβές, ωραίες και ποιοτικές, καλοδούλευτα τα καινούργια σου αποκτήματα.

Μεγειά και στον Νεκτάριο, καλά ψεκάσματα !

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα λόγια περιττεύουν...

...και τα σάλια περισσεύουν... :drool1:

Τι έγινε ρε κουμπάρε;
Ή Lidl η Festool δηλαδή;
Είσαι ακραίος τελικά. :flipout:

Φίλε θα σου πω το στορυ, αλλά παραμένω "οπαδός" των Parkside. Αλλά αυτό, χωρίς να το δουλέψω και μόνον κρατώντας το στο χέρι αναμένο, φτιάχτηκα. Μηδέν κραδασμοι, brushless, ρυθμιζόμενες στροφές και...
Φυσικά ρώτησα πόσο κάνει και τότε προσγειώθηκα. Ωραίο πράγμα να ονειρεύεσαι!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα λόγια περιττεύουν...
6f89a062348b03439feeca61e9f7d011.jpg

Μεγειές Χρήστο. για πες μας πόσο να προσγειωθούμε κι εμείς, να μην παίρνει ο κ@λος μας αέρα.

Θα Ήθελα να το χαίρομαι παιδιά, αλλά ακόμα έχω σώας της φρένας!
Η τιμή του είναι γυρω στο 500αρικο και φυσικά δεν το πηρα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση
Αλλά η χαρά να το πιάνεις στα χέρια σου, δεν περιγράφεται
Ίσως το δανειστώ για test drive!

Eυχαριστώ Γιώργο
Χρήστο "The dream come true"

Σημερινή παραλαβή πολλά και διάφορα:
Καρφωτικό αέρος Bulle,καρφιά,πριτσιναδώρος γιά πριτσίνια μέ σπείρωμα,πριτσίνια μέ σπείρωμα,ταμπακιέρα γιά τά πριτσίνια,κοπίδι stanley.
Αρχοντα Μπάμπη,πάς μπροστά μέ τό τεθωρακισμένο καί έρχεται από πίσω τό πεζικό :ernaehrung004:,όταν τόν είδα τόν πριτσιναδώρο μέ τά πριτσίνια μέ σπείρωμα πού πήρες χτές,περίμενα πώς καί πώς νά πέσει καί μένα στά χέρια μου,ωραίο εργαλείο σε ξελασπώνει από αναποδιές μέ τίς βίδες
Τί δύναμη πού έχει τό καρφωτικό αέρος τελικά,καμμιά σχέση μέ τό ηλεκτρικό Skil πού έχω στά καρφιά ίδιου μήκους 16 mm,τό καρφωτικό αέρος πάει τό καρφί εντελώς μέσα και στό μήκος 25 mm πού δοκίμασα στίς μολις 5 ατμόσφαιρες πίεση,πού νά δώσω καί 8 ατμόσφαιρες.

erg110.jpg

erg210.jpg

erg310.jpg

erg410.jpg

erg510.jpg