pierrovander
Established Member
- 9 January 2017
- 292
το κλασσικο κορδονι δεν σου κανει...για αυτη την δουλεια?
Μιχαλη ποσο πηγε το καρφωτικο?
αν δεν σου κάνει κόπο Νίκο δώσε κάποιο link και τιμή
έχω κι εγώ ένα ελαιοραβδιστικό με τέτοιες ρόδες και όλο ξεφούσκωτες είναι, κάνει δουλειά ;
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Μιχάλη μέχρι πόσο μήκος καρφιών max παίρνει το Ryobi ?
Νικόλα γιά δώσε μάς περισσότερα info γιά τό υγρό επισκευής ελαστικών τής Oregon,πώς τό χρησιμοποιείς καί άν κάνει γιά λάστιχο μέ σαμπρέλα,μέ ενδιαφέρει γιά τίς ρόδες καροτσιών μεταφοράς,πού δίνω 10 ευρώ κάθε φορά πού σκάνε,καί επίσης είναι γιά μόνιμη επισκευή η γιά κατάσταση ανάγκης καί μετά θέλει τήν βόλτα από βουλκανιζατέρ γιά τό μόνιμο τής κατάστασης ?
Γιώργο τής Oregon είναι λογικά όποιος φέρνει προιόντα oregon (Π παπαδόπουλος εισαγωγέας) θά τό φέρνει μέ παραγγελία άν δέν τό έχει ετοιμοπαράδοτο π.χ κέντρο βίδας,Χρήστου κ.τ.λ
Παρέλαβα σήμερα από Γερμανία ένα Proxxon TBH, γνωστό και ως 28124, μαζί με ένα σετ κόλλετ 28200 της Proxxon για το ΤΒΗ.
Αγοράσθηκε μέσω eBay, καθώς οι διαφορά κόστους είναι χαοτική. 363ο, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών ως την πόρτα μου. Έφυγε από Γερμανία με DHL και ήρθε στο σπίτι με Speedex.
Στην Ελλάδα κοστίζουν περίπου 35ο τα κόλλετ και άλλα 410ο το TBH. Μαζί με τα μεταφορικά, η διαφορά πλησιάζει ή ξεπερνάει κατά πολύ τα 90ο.
Η φωτογραφία είναι κυρίως για να δει τυχόν ενδιαφερόμενος την διαφορά στο μέγεθος του TBH προς το TBM 220. Στις φωτογραφίες έδειχνε κάπως μικρό, κι αν και το περίμενα μεγαλύτερο του 220, η διαφορά με εξέπληξε.
Ενδεικτικό είναι ότι ζυγίζει περίπου 10kg
Kαλορίζικο μέ καλές καί ασφαλείς κοπές τό bosch gks 190
Κάνει τό κλασσικό κορδόνι γιά λάστιχο με σαμπρέλα ?
Σε ευχαριστώ πολύ!Καλοδούλευτα Άγγελε !!!!
Θα σε βλέπουμε συχνά δηλαδή εδώ στις μαστοράτζες ...και με τέτοια εργαλεία !!!! :worshippy:![]()
Να 'σαι καλά, σ' ευχαριστώ!Kαλοριζικο το μεγαλο κολωνατο της proxxon! Οντως βαρυ εργαλειο για proxxon!
Για ποιο λογο αναβαθμισες? Ποσα watt ειναι το μεγαλο? Το μικρο ειναι 85w.
Βλεπω παρηγγειλες και τα collets ενω ειχες το τσοκακι της proxxon που ειναι μεχρι 6.5μμ.
Σε ευχαριστώ επίσης.Τι παραλαβή κι αυτή, σκέτη επένδυση. τσουχτερή βέβαια αλλά έτσι είναι, τα ποιοτικά πληρώνονται. Καλορίζικα !!
Η fluke απο ebay.co.uk στις 106£ Σε προσφορα one in a million.
Ο αυτοματος ποτιστης και τα ρακορ, μερς μισης/λειψης παραγγελιας απο κεντρο βιδας. Επικοινωνησα μαζι τους και θα μου στειλουν σημερα και τα υπολοιπα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.