Εξαρταται ποιο BMS θα χρησιμοποιησεις. Για σιγουρια, απο ‛κει που θα αγορασεις το BMS θα παρεις και το σχηματικο συνδεσμολογιας.
Και κάτι τελευταίο για να μην γράφουμε σε λάθος μέρος, ο φορτιστής θα είναι ο ίδιος που φορτίζει τις nicd ;
Εξαρταται ποιο BMS θα χρησιμοποιησεις. Για σιγουρια, απο ‛κει που θα αγορασεις το BMS θα παρεις και το σχηματικο συνδεσμολογιας.
Καλορίζικα Δημήτρη.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για προσαρτήματα και περιφεριακά σχετικά με τον τορνάκο μου κατέβηκα σήμερα αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό.
Βρήκα Bessey σε τιμή Stanley.
Τώρα για την ποιότητα ο χρόνος θα δείξει, με μια πρώτη ματιά όμως μου φάνηκε πολύ γαϊδούρι. Βαριά και προσεγμένη κατασκευή.
Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν στην αγορά, είναι 60-άρης, εγώ τον πλήρωσα 20 λόγω του οτι υπήρχαν μόνο τρείς.
Να πώ καλορίζικα ή είναι Δευτερο/Τριτ/Απριλιά σήμερα ?
Τορνάκος, όπως ?
Μ´ έχεις πάρει από φόβο... Αλήθεια είναι.
Ο τορνάκος είναι ένα χρέπι που μου έδωσε φίλος με μάντρα ανακύκλωσης.
Όταν τον πήρα ήθελε ψίδια σόλες και τακούνια.
Σπασμένη κουκουβάγια, δεν υπήρχε εργαλειοφορέας, στραβωμένες μανέλες.... Άστα...
Τον έχω φέρει κάπως σε λογαριασμό τώρα και περιμένω το τελικό test. Ο μόνις μου προβληματισμός είναι να το κάνω μετά την Ανάσταση μπας και βοηθήσει ο Xριστός κι αναστηθεί κι αυτός ή να το κάνω Μεγάλη βδομάδα και μετά "η ζωή εν τάφω";![]()
Για να λεέι ο κ. Babis για εργαλειοφορέα & μανέλες = μηχανουργικός.
Μεγειά τις καινούργιες σας παραλαβές παιδιά.
Μπάμπη εμφανισιακά φαίνεται πολύ στιβαρός ο σφιγκτήρας, καλοδούλευτος, καλά σφιξίματα
Για προσαρτήματα και περιφεριακά σχετικά με τον τορνάκο μου κατέβηκα σήμερα αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό.
Βρήκα Bessey σε τιμή Stanley.
Τώρα για την ποιότητα ο χρόνος θα δείξει, με μια πρώτη ματιά όμως μου φάνηκε πολύ γαϊδούρι. Βαριά και προσεγμένη κατασκευή.
Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν στην αγορά, είναι 60-άρης, εγώ τον πλήρωσα 20 λόγω του οτι υπήρχαν μόνο τρείς.
:a0210:
Όντως είναι πολύ στιβαρός... Κι ασήκωτος.
Έλα ρε Δημήτρη ...και νόμιζα ότι ήσουν αδιάθετος σήμερα και δεν βγήκες έξω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.