Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εξαρταται ποιο BMS θα χρησιμοποιησεις. Για σιγουρια, απο ‛κει που θα αγορασεις το BMS θα παρεις και το σχηματικο συνδεσμολογιας.

Και κάτι τελευταίο για να μην γράφουμε σε λάθος μέρος, ο φορτιστής θα είναι ο ίδιος που φορτίζει τις nicd ;

Χθεσινή (ταπεινή) παραλαβή. Πολύ πρακτικός ο πάγκος του lidl. Δεν τον είχα βάλει στο πρόγραμμα, αλλά είδα που τον σχολιάζατε θετικά και τον πήρα τελευταία στιγμή. Η παλέτα δωρεάν από φίλο - την μακέλεψα το απόγευμα.
20170401_124054_zpsqelgdmgl.jpg

Για προσαρτήματα και περιφεριακά σχετικά με τον τορνάκο μου κατέβηκα σήμερα αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό.
Βρήκα Bessey σε τιμή Stanley. :flipout:
Τώρα για την ποιότητα ο χρόνος θα δείξει, με μια πρώτη ματιά όμως μου φάνηκε πολύ γαϊδούρι. Βαριά και προσεγμένη κατασκευή.
Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν στην αγορά, είναι 60-άρης, εγώ τον πλήρωσα 20 λόγω του οτι υπήρχαν μόνο τρείς.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    142.5 KB · Views: 188
Για προσαρτήματα και περιφεριακά σχετικά με τον τορνάκο μου κατέβηκα σήμερα αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό.
Τώρα για την ποιότητα ο χρόνος θα δείξει, με μια πρώτη ματιά όμως μου φάνηκε πολύ γαϊδούρι. Βαριά και προσεγμένη κατασκευή.
Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν στην αγορά, είναι 60-άρης, εγώ τον πλήρωσα 20 λόγω του οτι υπήρχαν μόνο τρείς.

Να πώ καλορίζικα ή είναι Δευτερο/Τριτ/Απριλιά σήμερα ? :flipout:

Τορνάκος, όπως ?

Να πώ καλορίζικα ή είναι Δευτερο/Τριτ/Απριλιά σήμερα ? :flipout:

Τορνάκος, όπως ?

:flipout: Μ´ έχεις πάρει από φόβο... Αλήθεια είναι.
Ο τορνάκος είναι ένα χρέπι που μου έδωσε φίλος με μάντρα ανακύκλωσης.
Όταν τον πήρα ήθελε ψίδια σόλες και τακούνια.
Σπασμένη κουκουβάγια, δεν υπήρχε εργαλειοφορέας, στραβωμένες μανέλες.... Άστα...
Τον έχω φέρει κάπως σε λογαριασμό τώρα και περιμένω το τελικό test. Ο μόνις μου προβληματισμός είναι να το κάνω μετά την Ανάσταση μπας και βοηθήσει ο Xριστός κι αναστηθεί κι αυτός ή να το κάνω Μεγάλη βδομάδα και μετά "η ζωή εν τάφω"; :p

:flipout: Μ´ έχεις πάρει από φόβο... Αλήθεια είναι.
Ο τορνάκος είναι ένα χρέπι που μου έδωσε φίλος με μάντρα ανακύκλωσης.
Όταν τον πήρα ήθελε ψίδια σόλες και τακούνια.
Σπασμένη κουκουβάγια, δεν υπήρχε εργαλειοφορέας, στραβωμένες μανέλες.... Άστα...
Τον έχω φέρει κάπως σε λογαριασμό τώρα και περιμένω το τελικό test. Ο μόνις μου προβληματισμός είναι να το κάνω μετά την Ανάσταση μπας και βοηθήσει ο Xριστός κι αναστηθεί κι αυτός ή να το κάνω Μεγάλη βδομάδα και μετά "η ζωή εν τάφω"; :p

μηχανουργικός ή ξυλότορνος;

Μεγειά τις καινούργιες σας παραλαβές παιδιά.

Μπάμπη εμφανισιακά φαίνεται πολύ στιβαρός ο σφιγκτήρας, καλοδούλευτος, καλά σφιξίματα

Μεγειά τις καινούργιες σας παραλαβές παιδιά.

Μπάμπη εμφανισιακά φαίνεται πολύ στιβαρός ο σφιγκτήρας, καλοδούλευτος, καλά σφιξίματα

:a0210:

Όντως είναι πολύ στιβαρός... Κι ασήκωτος.

20eyro ειναι τζαμπα για το γαιδουρι...πιστευω οτι δεν θα το μετανιωσεις...

Από πού?

:a0210:

Όντως είναι πολύ στιβαρός... Κι ασήκωτος.

Μεγεια Μπάμπη αλλά να προσεχεις με τη μέση σου. Γιορτιαρες μέρες μη πάθεις και κανα λουμπάγκο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ψιλολόγια μικρά αλλά χρήσιμα. καλορίζικα Δημήτριε.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μικρή καστάνια, τιμή και από που. ενδιαφέρομαι κι εγώ για την απόκτηση ενός τέτοιου. ότι πρέπει για βιδώματα σε στενά και δύσκολα σημεία.
Φαντάζομαι παίρνει μόνο μύτες έτσι ;