Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα τα λαχταριστα εργαλεια!!
Κυριακο τα σκαρπελακια ειναι τροχισμενα?
Δημητρη μου αρεσε η μικρη καστανιτσα χαμηλου προφιλ. Βγαζει και η engineer την ιδια. Ποση αποσταση ειναι απο ακρη σε ακρη του bit? 2 - 2.5εκατοστα?

Καλοδούλευτα τα σκαρπελα σου Κυριάκο κ τα κοκοψίνια σου Δημήτρη. Καλές κ πολλές δημιουργίες εύχομαι.

Καλοριζικα ολα, ωραία εργαλειάκια βλεπω σήμερα...

Δημήτρη, λινκ για την καστάνια!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και απο εμενα μια παραλαβουλα απο amazon warehouse deals καπου 60 ευρωπουλα.

DSC_4571.jpg

DSC_4570.jpg

Σωπα ρε Κυριακο, σετακι τρελο!

Σημερινά ψιλολόγια

di2010.jpg

diafor12.jpg

diafor13.jpg

diafor14.jpg

Δημητρη κριτικη γιντο κοφτη θελω.κοβει απροσκοπτα ή θελει βοηθεια?
Η καστανια κινεζα ή γιαπωνεζα? Δεν μπορω να διακρινω το ματι της...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα γραμματα είναι ιαπωνικά.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Νεκτάριε η καστάνια γιά κατσαβιδόλαμες είναι βέρα Γιαπωνέζικη "made in Japan" θά ήθελα νά είχα ένα Geiger–Muller νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο ότι είναι από Japan μεριά,γιατί εκεί "κελαιδάνε και τά σύρματα".

Ο Κόφτης πλαστικών σωλήνων έχει καστάνια καί κόβει τό τουμπόραμα Φ16 άψογα και πανεύκολα,τόν ηλεκτρολογικό σωλήνα μεσαίου τύπου Φ16 επίσης τά ίδια,και αρκετά καθαρά.Πάντα μέ τό ένα χέρι όλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Νεκτάριε η καστάνια γιά κατσαβιδόλαμες είναι βέρα Γιαπωνέζικη "made in Japan" θά ήθελα νά είχα ένα Geiger–Muller νά έχω τό κεφάλι μου ήσυχο ότι είναι από Japan μεριά,γιατί εκεί "κελαιδάνε και τά σύρματα".

Ο Κόφτης πλαστικών σωλήνων έχει καστάνια καί κόβει τό τουμπόραμα Φ16 άψογα και πανεύκολα,τόν ηλεκτρολογικό σωλήνα μεσαίου τύπου Φ16 επίσης τά ίδια,και αρκετά καθαρά.Πάντα μέ τό ένα χέρι όλα.

Ευχαριστω πολυ για το feedback,
Εχω παρει ενα του ταλιρου κοφτη και σε αυτες τις κοπες κλωτσαει και πρεπει να το υποβοηθαω. Ευτυχος δεν το δουλευω συχνα.
Οσο για το μετρητη, πες το ψεμματα. Ακομη και τα θαλασσινα και τα εργαλεια πρεπει να μετραμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω πολυ για το feedback,
Εχω παρει ενα του ταλιρου κοφτη και σε αυτες τις κοπες κλωτσαει και πρεπει να το υποβοηθαω. Ευτυχος δεν το δουλευω συχνα.
Οσο για το μετρητη, πες το ψεμματα. Ακομη και τα θαλασσινα και τα εργαλεια πρεπει να μετραμε.

Πάρε έναν FF-Group νά δοκιμάσεις καί εγω 12 ευρώ τόν αγόρασα από τοπικό χρωματοπωλείο,είχα πάει στόν Καυκά νά δώ μιά Virax μέ 20 ευρώ,μέ τό πού βλέπω πλαστικές χειρολαβές καί άς είναι virax,έκανα μεταβολή καί βάδην μάρς πού λένε,πρίν είχα ζήτηση νά δώ τήν Facom δεν τόν είχε ετοιμοπαράδοτο καί τό χρειάζομαι αύριο γιά δουλειά μιάς καί τό παλιό τής πλάκας χάλασε,καί έτσι πήρα τής FF-Group.

Edit : Η λαβή πού γράφει πλαστική τό site τής στερεωτικής δέν είναι πλαστική είναι αλουμίνιο

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πάρε έναν FF-Group νά δοκιμάσεις καί εγω 12 ευρώ τόν αγόρασα από τοπικό χρωματοπωλείο,είχα πάει στόν Καυκά νά δώ μιά Virax μέ 20 ευρώ,μέ τό πού βλέπω πλαστικές χειρολαβές καί άς είναι virax,έκανα μεταβολή καί βάδην μάρς πού λένε,πρίν είχα ζήτηση νά δώ τήν Facom δεν τόν είχε ετοιμοπαράδοτο καί τό χρειάζομαι αύριο γιά δουλειά μιάς καί τό παλιό τής πλάκας χάλασε,καί έτσι πήρα τής FF-Group.

Edit : Η λαβή πού γράφει πλαστική τό site τής στερεωτικής δέν είναι πλαστική είναι αλουμίνιο

Βρε εγω ειχα ενα αλο το λιδλ δεκαετιας αλλα καποιο ξερο μου το σουφρωσε.

Παρέλαβα σήμερα την μέγγενη της unimac http://alphatools.gr/2604-125mm.html . Το χαρτόκουτο απ´έξω έγραφε bulle ,ο κωδικός όμως αντιστοιχούσε στη unimac. Όπως και να ´χει την πλήρωσα για unimac.
IMG_20170404_181216.jpg

Εδώ με την κινέζικη που αντικατέστησε
IMG_20170404_190557.jpg

Και παραλαβές της προηγούμενης εβδομάδας, από toolstore εκτός από τις βαριοπούλες ff group που τις πήρα από τοπικό κατάστημα.
IMG_20170404_190816.jpg

Αλήθεια τα ff group πού φτιάχνονται γιατί μου φαίνονται vfm.

Παρέλαβα σήμερα την μέγγενη της unimac http://alphatools.gr/2604-125mm.html . Το χαρτόκουτο απ´έξω έγραφε bulle ,ο κωδικός όμως αντιστοιχούσε στη unimac. Όπως και να ´χει την πλήρωσα για unimac.
View attachment 139821

View attachment 139822

Και παραλαβές της προηγούμενης εβδομάδας, από toolstore εκτός από τις βαριοπούλες ff group που τις πήρα από τοπικό κατάστημα.
View attachment 139823

Καλορίζικα.

Τα ff group είναι του Φουρναράκη και φτιάχνονται κατά βαση στην κίνα και στα περίχωρα γύρω από αυτήν.

Η ίδια εταιρεία έχει και την benman η οποία όμως εκτός από Κίνα δραστηριοποιείται και στην Ευρώπη!

xristossl2000 καλοδουλευτα να ειναι τα νεα σου εργαλεια. Γιατι αντικατεστησες την "κινεζικη" μεγγενη, τι προβλημα αντιμετωπισες?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 139821

View attachment 139822

View attachment 139823

τι έγινε; ούτε ένα καλορίζικα ή καλοδούλευτα;
από μένα πάντως σου εύχομαι να τα χαρείς!