Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Υπεροχο εργαλειο νικο καλοδουλευτο και καλεσ κατασκευεσ να εχεισ

Ευχαριστώ!!!
Σε μερικές μέρες που θα το στήσω θα έχουμε τις πρώτες δοκιμές!

Mike, υπεροχα ολα τα καλουδια!! Μου αρεσουν ιδιαιτερα τα μινι calipers!!

Νιck, ωριμασες πλεον σαν μαστορας με αυτη την παραλαβη :))

Mixalio εκανες τιλτ με τις αγορες!!!
Καλοδουλευτα σε ολους παιδια.
Νικο περιμενω εντυπωσεις και review στο καταλληλο νημα αλλα επειδη δεν το εχω με τις κορδελες θα ηθελα να μου πεις και πεδιο δρασης!

Εγω παρελαβα το παρακατω ακονι απο amazon.co.uk warehouse με 20 ευρωπουλακια.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01IHOOZ4M/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

615Zvv58MqL._SL1000_.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και η δική μου χθεσινή βαρβάτη παραλαβή (ακόμα στο κουτί της γιατί χθες πήγα στην κόρη του Κασσάνδρου για βόλτα).

Θα μου την έφερναν την Τρίτη αλλά και πάλι το πρόγραμμα ήταν γεμάτο (επισκευή πάγκου κουζίνας).

Καλημέρα κ καλοδούλευτη η νέα super παραλαβή σου.

Άντε μετράει, αφού όλα είναι επώνυμα και ποιοτικά τι να πω, καλοδούλευτα όλα !!

μιχαλιό, φανταστικά όργανα !

διαβολίκ.... άξιος !

Mike, υπεροχα ολα τα καλουδια!! Μου αρεσουν ιδιαιτερα τα μινι calipers!!

Νιck, ωριμασες πλεον σαν μαστορας με αυτη την παραλαβη :))

Mixalio εκανες τιλτ με τις αγορες!!!
Καλοδουλευτα σε ολους παιδια.
Νικο περιμενω εντυπωσεις και review στο καταλληλο νημα αλλα επειδη δεν το εχω με τις κορδελες θα ηθελα να μου πεις και πεδιο δρασης!

ευχαριστω πολυ παιδια!!
νικο καλοριζικη η πολυποθητη για πολλους απο εμας κορδελα!
κυριακο καλοδουλευτο το ακονι! 3000 & 8000 grit θα ξυριζουν τα μαχαιρια και τα σκαρπελα ε;

Μιχάλιο κ Κυρ. καλοδούλευτα τα νέα σας αποκτήματα. Καλές κ πολλές χρήσεις κ εφαρμογές να έχουν.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα να είναι όλα Μιχάλη,Νίκο,και Κυριάκο
Μιχάλη πολύ ποιoτικά όργανα μέτρησης τά Insize έκανες πολύ καλή επιλογή
Νικόλα ανέβασες πολύ ψηλά τόν πήχη,καλές και ασφαλείς κοπές νά έχεις.

Δημήτρη, ειδικά από σένα περίμενα κάτι καλύτερο κι όχι αυτού του είδους τις , τάχα μου χιουμοριστικές (?), ειρωνείες.
Την πρώτη φορά που το έκανες δεν ασχολήθηκα... είπα άστο να πάει στο διάολο....
Βλέπω όμως οτι δεν ήταν κάτι της στιγμής, όπως αρχικά νόμιζα, αλλά κάτι που γίνεται, και επαναλαμβάνεται, εσκεμμένα.
Δεν θα το συνεχίσω... Αρκεί να μην εξαναγκαστώ.
Καλά να περνάτε.

Θα κουράσουμε μέ τό off-topic τα υπόλοιπα μέλη καί προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη,αλλά πρέπει να απαντήσω δημόσια.
Μπάμπη με στεναχώρησες σήμερα,αλλά δεν σε παρεξηγώ αφενός επειδή γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουμε πιεί 2-3 ποτήρια κρασί παρέα,και αφετέρου ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.

Στο πρώτο πού έγραψα:

Νά κάνω τήν "φιγούρα" μου καί σήμερα :guitarist:
Πέτρα Benman 2,8 ευρώ από τοπικό κατάστημα.

Eχει δύο ιδιότητες,η μία είναι ότι απλά αυτοσαρκάζω τον εαυτό μου για την τρομερή και φοβερή αγορά των 2,8 ευρώ πού έκανα εξ´ού καί τό κατάλληλο smiley πού έβαλα στό τέλος,και η δεύτερη είναι να παροτρύνω μέλη να μην έχουν αναστολές,και να ανεβάζουν το οτιδήποτε όση χαμηλή είναι η αξία ενός προιόν πού αγόρασαν.

Στο δεύτερο reply παίρνωντας το θάρρος από τον Δημήτρη (songless_bird) πού ανέφερε το παρακάτω βάζοντας και το ανάλογο smileys.

Εγω πηρα ωτοασπιδες της LUX απο το praktiker αλλα δεν σας τις δειχνω :earmuffs:

Καλοφόρετες νά είναι
Ξέρω γιατί δέν μάς τίς δείχνεις συνονόματε,γιατί βαριέσαι νά κάνεις review :flipout::ernaehrung004:

Toύ είπα τό παραπάνω πραγματικά από χιούμορ με τα αντίστοιχα smileys,επειδή ο γραπτός λόγος καί άν δέν γνωρίζουμε κάποιον προσωπικά μπορεί να παρεξηγηθεί,γιατί είχε αναφέρει πρόσφατα ότι δέν ανεβάζει κάτι στίς παραλαβές άν δέν κάνει review.
Kαι η απάντηση τού Δημήτρη ήταν στό ίδιο μήκος κύματος

Χαχαχα. ετσι ειναι.

Καί κοίτα Μπάμπη όχι καλά νά περνάτε,αλλά καλά νά περνάμε νά λές
Βάι βάι όρε μπίρομ πού λένε,από κοντά άν τά λέγαμε θά σκάγαμε στά γέλια αφού μέ ξέρεις,νά πώ ότι δέν μέ ξέρεις.-bye-:ernaehrung004:

Και γιά νά μήν είμαι τελείως off-topic
Σημερινή παραλαβή :
Μπαλαντέζα 3Χ1,5 mm 15 μέτρα από Leroy-merlin 22,90 ευρώ
Aμμόνι 1 κιλού από τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια 10 ευρώ
Τρυπάνι sdsplus 12 mm από κέντρο βίδας 4,91 ευρώ

mpal110.jpg

Last edited:
Μεγειες κυριοι! Δωσατε ρεσιταλ σημερα, κορδελα metabo ο ενας, insize ολη τη γκαμα ο αλλος. Τι να πω, να ερθει και η σειρα μας να παραλαβουμε κατι, αντε γιατι βαρεθηκα...:flipout:

Ωρέ μεγάλε, μεγάλη ζημιά έκανες σήμερα κ από καλό μαγαζί. Καλοδούλευτα όλα.

Τι μόνο εσύ θα κάνεις ζημιές ;

Οι τιμές μείον τον ΦΠΑ και με δωρεάν μεταφορικά επειδή μαζί με τα πράγματα ενός φίλου πιάσανε τα 160 ευρώ.

Υ.Γ: Ετοιμάζω και άλλες ζημιές!

Μεγειες κυριοι! Δωσατε ρεσιταλ σημερα, κορδελα metabo ο ενας, insize ολη τη γκαμα ο αλλος. Τι να πω, να ερθει και η σειρα μας να παραλαβουμε κατι, αντε γιατι βαρεθηκα...:flipout:

Εσύ πήρες το makita σου...

Καλορίζικα και καλοδούλευτα να είναι όλα Μιχάλη,Νίκο,και Κυριάκο
Μιχάλη πολύ ποιoτικά όργανα μέτρησης τά Insize έκανες πολύ καλή επιλογή
Νικόλα ανέβασες πολύ ψηλά τόν πήχη,καλές και ασφαλείς κοπές νά έχεις.

Θα κουράσουμε μέ τό off-topic τα υπόλοιπα μέλη καί προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη,αλλά πρέπει να απαντήσω δημόσια.
Μπάμπη με στεναχώρησες σήμερα,αλλά δεν σε παρεξηγώ αφενός επειδή γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουμε πιεί 2-3 ποτήρια κρασί παρέα,και αφετέρου ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος.

Στο πρώτο πού έγραψα:

Eχει δύο ιδιότητες,η μία είναι ότι απλά αυτοσαρκάζω τον εαυτό μου για την τρομερή και φοβερή αγορά των 2,8 ευρώ πού έκανα εξ´ού καί τό κατάλληλο smiley πού έβαλα στό τέλος,και η δεύτερη είναι να παροτρύνω μέλη να μην έχουν αναστολές,και να ανεβάζουν το οτιδήποτε όση χαμηλή είναι η αξία ενός προιόν πού αγόρασαν.

Στο δεύτερο reply παίρνωντας το θάρρος από τον Δημήτρη (songless_bird) πού ανέφερε το παρακάτω βάζοντας και το ανάλογο smileys.

Toύ είπα τό παραπάνω πραγματικά από χιούμορ με τα αντίστοιχα smileys,επειδή ο γραπτός λόγος καί άν δέν γνωρίζουμε κάποιον προσωπικά μπορεί να παρεξηγηθεί,γιατί είχε αναφέρει πρόσφατα ότι δέν ανεβάζει κάτι στίς παραλαβές άν δέν κάνει review.
Kαι η απάντηση τού Δημήτρη ήταν στό ίδιο μήκος κύματος

Καί κοίτα Μπάμπη όχι καλά νά περνάτε,αλλά καλά νά περνάμε νά λές
Βάι βάι όρε μπίρομ πού λένε,από κοντά άν τά λέγαμε θά σκάγαμε στά γέλια αφού μέ ξέρεις,νά πώ ότι δέν μέ ξέρεις.-bye-:ernaehrung004:

Και γιά νά μήν είμαι τελείως off-topic
Σημερινή παραλαβή :
Μπαλαντέζα 3Χ1,5 mm 15 μέτρα από Leroy-merlin 22,90 ευρώ
Aμμόνι 1 κιλού από τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια 10 ευρώ
Τρυπάνι sdsplus 12 mm από κέντρο βίδας 4,91 ευρώ

mpal110.jpg

Με γεια Δημήτρη.

Και εγώ αυτό ακριβώς κατάλαβα, ότι κάνεις καλαμπούρι!!!
Και εγώ έχω ανεβάσει κατα καιρούς άσχετα πράγματα!

ω ρε πράμα που κυκλοφορεί σήμερα !!! μετά τη χθεσινή νέκρα από παραλαβές, σήμερα πήρατε το αίμα σας πίσω.

να φανταστείτε μέχρι και εγώ ο ουραγός των παραλαβών, κάτι παρέλαβα σήμερα αλλά θα τα ποστάρω αύριο.

Πάντως εκτός από την ομορφιά των καινούργιων παραλαβών, τα σχόλια και τα πειράγματα ανάμεσα στους συναδέλφους-μέλη του φόρουμ είναι όλα τα λεφτά, αρκεί να μην υπάρχουν διενέξεις και παρεξηγήσεις από τον γραπτό λόγο.

Καλορίζικες λοιπόν οι καινούργιες παραλαβές στους Νίκο, Κυριάκο, Δημήτρη αλλά και σε όποιους άλλους παραλάβουν σήμερα.