Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα.

Γιατι εχω την εντυπωση οτι η πλανη ειναι νεο μοντελο; Ετσι ηταν και περσυ; Νομιζω εχει νεο σχεδιασμο παρομοιο με τις νεες σειρες εργαλειων parkside.

Παραλαβή την δευτέρα που πέρασε το δισκοπρίονο 135 ευρώ απο e-shop και πέμπτη η πλάνη απο Lidl 40 ευρώ.

Ωραία εργαλεία Νίκο, να τα χαίρεσαι !!

Καλά οι Νικολήδες φαίνεται το έχετε να φωτογραφίζετε τα εργαλεία σας πάνω σε μοκέτες, παπλώματα, κουβέρτες κ.λ.π. χαχαχαχα

Ταπεινή πλην όμως ποιοτική προχθεσινή παραλαβή και για μένα

Χίλια ευχαριστώ στο φίλο και γείτονα Δημήτρη για την εξυπηρέτηση.

xFw1aUT.jpg

cbbUkWO.jpg

Σαν μεγάλος νυχοκόπτης είναι η μικρή αυτή καστάνια που χωράει στα ποιο στενά και απίθανα μέρη όταν δεν μπορείς να κάνεις δουλειά με κασαβίδι. Made in Japan παρακαλώ

15 και κάτι ψιλά η καστάνια από Βαρδάκα στη Νίκαια, και 23,84 ο πλαγιοκόφτης από Ντέτσικα

Χαχαχα είμαστε του πατώματος!
Στο διαμέρισμα δεν έχουμε επιλογές ή σαλόνι ή μπαλκόνι. Μου λείπει η άπλα τιε επαρχίας.
Και άλλη μια παραλαβή παλιότερη και δουλεμένη.
Πολύ καλό εργαλείο.

2017-04-09 15-54-52.819.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή την δευτέρα που πέρασε το δισκοπρίονο 135 ευρώ απο e-shop και πέμπτη η πλάνη απο Lidl 40 ευρώ.

View attachment 139936

Δυο από τα εργαλεία που μου λείπονται,θα τα πάρουμε κ’αυτά που θα πάει.

Μπιμπελο η καστανιτσα, τη χαζευα οταν την πρωτοπαρουσιασε ο Δημητρης.
Τι εχει γινει με αυτο το 190; Εχει γινει το επισημο δισκοπριονο της κατηγοριας!!!!!!!!!!!
Να ειστε καλα να τα χαρειτε.

Τι εχει γινει με αυτο το 190; Εχει γινει το επισημο δισκοπριονο της κατηγοριας!!!!!!!!!!!
Είναι πραγματικά πολύ καλό....Αξίζει τα (135) λεφτά του...ΥΓ Τρομερή βαλίτσα!!!!!

έτσι ακριβώς, για το μέγεθός της πάντως το έχει το βάρος της. Βέβαια δεν είναι εργαλείο που θα το ζορίσεις κάπου απλά θα σου λύσει τα χέρια σε εργασίες που απαιτούνται σε στενό χώρο.
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου.

Δημήτρη τα ευχαριστώ και σε σένα.