Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα! Λαχταριστά και τα δύο, τα έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα. Για πες μας, είναι brushless και τα δύο; Έρχονται με δύο l-box;
Και για τους γνώστες που παραγγέλνουν από Γερμανία, αξίζει να τα φέρω από έξω;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα! Λαχταριστά και τα δύο, τα έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα. Για πες μας, είναι brushless και τα δύο; Έρχονται με δύο l-box;
Και για τους γνώστες που παραγγέλνουν από Γερμανία, αξίζει να τα φέρω από έξω;

Ναι αξίζει απο έξω μιας και εδώ έχουν 266
έρχονται με 2 L-BOX και μόνο το GDR είναι Brushless.

Μεγιά ρε καρχαριάκα. Το πήρες νωρίτερα εσύ το Δώρο του Πάσχα ?

Thanks

Αν βάλεις ακριβώς το ίδιο πακέτο για απέξω δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (δλδ δύο κουτιά μεγάλες μπαταρίες κτλ) .

Απλά αν θέλει κάποιος δεκαβολτο σετ αυτή την εποχή και δεν έχει κόλλημα με συγκεκριμένη μάρκα το μακιτα είναι τσάμπα.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν βάλεις ακριβώς το ίδιο πακέτο για απέξω δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (δλδ δύο κουτιά μεγάλες μπαταρίες κτλ) .

Απλά αν θέλει κάποιος δεκαβολτο σετ αυτή την εποχή και δεν έχει κόλλημα με συγκεκριμένη μάρκα το μακιτα είναι τσάμπα.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά αν πας να πάρεις μπαταρία έξτρα, θα δώσεις μισό νεφρο

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Καλοριζικα συναδελφοι, καλοδουλευτα να ειναι!

Αντωνη το καλυτερο ζευγος 10βολτων, ανεξαρτητου μαρκας, πηρες!!
Νικο η παραλαβη της πριονοκορδελας ειναι η παραλαβη του μηνα! Θα την χαρεις αφανταστα!
Νικο, παρα πολυ ευχρηστo το 10βολτο δισκοπριονακι της bosch.
Δημητρη νομιζω πρεπει να σου απονεμηθει ο τιτλος του αγοραστη του ετους αναφορικα με την πληθωρα τεμαχιων που παραλαμβανεις!! Καλοδουλευτα φιλε!!
Πατριωτακι βλεπω και δευτερο μπουφανακι bosch!

Καλοριζικα τα "μωρα" αντωνη καλοδουλευτα ναναι

Ευχαριστώ.

Καλοριζικα συναδελφοι, καλοδουλευτα να ειναι!

Αντωνη το καλυτερο ζευγος 10βολτων, ανεξαρτητου μαρκας, πηρες!!
Νικο η παραλαβη της πριονοκορδελας ειναι η παραλαβη του μηνα! Θα την χαρεις αφανταστα!
Νικο, παρα πολυ ευχρηστo το 10βολτο δισκοπριονακι της bosch.
Δημητρη νομιζω πρεπει να σου απονεμηθει ο τιτλος του αγοραστη του ετους αναφορικα με την πληθωρα τεμαχιων που παραλαμβανεις!! Καλοδουλευτα φιλε!!
Πατριωτακι βλεπω και δευτερο μπουφανακι bosch!

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Μου ήρθε σήμερα!

dLpPoJg.jpg

Ήδη το δοκίμασα για να κόψω στη μέση (κατά μήκος) κάποια καδρόνια ελάτης μιας και θέλω να φτιάξω έναν μικρό φράκτη για αναρριχώμενο φυτό. Στην αρχή έκανα το λάθος και σφήνωσα το καδρόνι κατά μήκος του πάγκου εργασία και σε κάποιες στιγμές μου σταμάτησε. Όταν όμως χρησιμοποίησα τον σφιγκτήρα και ελευθερώθηκε το ξύλο, το έκοψε σαν βούτυρο. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από δισκοπρίονα, μου φάνηκε πολύ εύκολο στη χρήση, στην κίνηση και σε αυτό βοηθάει πολύ το μέγεθός του και το μικρό του βάρος.

Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω έναν αυτοσχέδιο οδηγό για το εργαλείο με το γνωστό βίντεο που βρήκα . Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω όσο πιο λεπτό ξύλο μιας και ήδη το εργαλείο κόβει στα 2,6mm.

Last edited:
Μου ήρθε σήμερα!

Ήδη το δοκίμασα για να κόψω στη μέση (κατά μήκος) κάποια καδρόνια ελάτης μιας και θέλω να φτιάξω έναν μικρό φράκτη για αναρριχώμενο φυτό. Στην αρχή έκανα το λάθος και σφήνωσα το καδρόνι κατά μήκος του πάγκου εργασία και σε κάποιες στιγμές μου σταμάτησε. Όταν όμως χρησιμοποίησα τον σφιγκτήρα και ελευθερώθηκε το ξύλο, το έκοψε σαν βούτυρο. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από δισκοπρίονα, μου φάνηκε πολύ εύκολο στη χρήση, στην κίνηση και σε αυτό βοηθάει πολύ το μέγεθός του και το μικρό του βάρος.

Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω έναν αυτοσχέδιο οδηγό για το εργαλείο με το γνωστό βίντεο που βρήκα . Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω όσο πιο λεπτό ξύλο μιας και ήδη το εργαλείο κόβει στα 2,6mm.

Μεγείες φιλαράκι.
Αυτό είναι στο WishList Μου.
Αν επιτρέπεται απο πού και πόσο;

Μου ήρθε σήμερα!

Όμορφο και ποιοτικό, μεγειά και καλά κοψίματα