Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λόγω των οδηγών ανεβαίνει το κόστος περισσότερο παρά λόγω του υλικού.

Καλα, μη νομιζεις πως οι του πρακτικα ειναι ποιοτικοι, μπιλιας ειναι. Αλλα και να βαλουμε νορμαλ, ενα εικοσαρικο να βγουν οδηγοι και μεντεσεδες. Και κανα 50αρικο βαρια βαρια μια μελαμινη σαν το παχος της του πρακτικα. Θα σου μεινει και περρισευμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλα, μη νομιζεις πως οι του πρακτικα ειναι ποιοτικοι, μπιλιας ειναι. Αλλα και να βαλουμε νορμαλ, ενα εικοσαρικο να βγουν οδηγοι και μεντεσεδες. Και κανα 50αρικο βαρια βαρια μια μελαμινη σαν το παχος της του πρακτικα. Θα σου μεινει και περρισευμα.

Καλά σίγουρα δεν ειναι και blum! :)
Βάλε στα συν ότι η μελαμίνη που θα πάρεις θα είναι και πιο ποιοτική!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά πριονοδίσκος Bosch special 40 δόντια γιά τό μικρό δισκοπρίονο χειρός PKS40 που έχω.
Θά γίνει προσεχώς καί review,νά δώ στήν μελαμίνη τί αποτελέσματα θά έχει.

di1010.jpg

Μπράβο Νίκο για την κίνησή σου να το περιμαζέψεις το καημένο....να´σαι σίγουρος πως θα στο ξεπληρώσει πολλαπλασίως και ποικιλοτρόπως...

Απο τις καλυτερες παραλαβες εκανες Νικο, πολλα μπραβο για την κινηση σου. Μεγαλος δυνατος και μαλλιαρος θα γινει, να τον χαιρεστε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικος ο δισκος Δημητρη και το κουταβακι Νικο :)))
Δημητρη για μελαμινη τα πολλα δοντακια ειναι καλα, τα περισσοτερα ακομα καλυτερα.

Σημερινη παραλαβη ενος βοηθητικου παγκου εργασιας με 2 μεγγενες ξυλουργου και συρταρι.
https://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Διαστασεις 117χ47εκατοστα. Υψος 83 ποντους.
33837217812_8ea178a959_c.jpg

Συναρμολογηση πολυ ευκολη. Το παγκακι ειναι παρα πολυ βολικο και ευχρηστο.
33609461110_d13cf55772_b.jpg

Του εκανα και δυο εξτρα τρυπες για στενα τεμαχια ξυλου.
33865088021_ceab08b693_c.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικος ο δισκος Δημητρη και το κουταβακι Νικο :)))
Δημητρη για μελαμινη τα πολλα δοντακια ειναι καλα, τα περισσοτερα ακομα καλυτερα.

Σημερινη παραλαβη ενος βοηθητικου παγκου εργασιας με 2 μεγγενες ξυλουργου και συρταρι.
https://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Διαστασεις 117χ47εκατοστα. Υψος 83 ποντους.
33837217812_8ea178a959_c.jpg

Συναρμολογηση πολυ ευκολη. Το παγκακι ειναι παρα πολυ βολικο και ευχρηστο.
33609461110_d13cf55772_b.jpg

Του εκανα και δυο εξτρα τρυπες για στενα τεμαχια ξυλου.
33865088021_ceab08b693_c.jpg

Ωραίος Μιχάλη. Αλλα αν δεν κανω ειναι ο δεύτερος σου?

Μιχάλη πολυ ωραίος και Καλοριζικος.
Θα μπορούσες να αναφέρεις τι χρεωσανε μεταφορικα οι Γερμανοί για Ελλαδα ;
Νίκο μπράβο για την κίνηση. Όμορφο μου φαίνεται οτι θα γινει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Eυχαριστω Χρηστο!
Τα μεταφορικα ειναι 12.90 ευρω αν τον παραγγειλεις μονο του.
Εγω ειχα παραγγειλει και αλλα πραγματα και πληρωσα ~17 ευρω μεταφορικα για ολα.

Eυχαριστω Χρηστο!

Καλορίζικος Μιχάλη!
Να πω όμως και την κακία μου αν μου επιτρέπεις!
Εσύ θα έπρεπε να φτιάξεις μόνος σου τον παγκο και όχι να τον πάρεις έτοιμο!! :)

Θα μου πεις ότι στο κόστος αυτό αν τον κάνεις εσύ πιο πολλά θα δώσεις αλλά θα είναι κάτι εντελώς custom για τις ανάγκες σου!

Μπράβο Νίκο η καλύτερη παραλαβή,πού θά σέ ανταμείψει μέ τήν αγάπη του

Ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλοδούλευτος ο νέος πάγκος μέ πολλες επισκευές-κατασκευές.
Από ότι παρατηρώ τό μπλέ Bosch κρουστικό δραπανοκατσάβιδο δέν τό δουλεύεις,όλο το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Μακίτα βλέπω,τυχαίο ? :ernaehrung004:

Eυχαριστω Χρηστο!

Ευχαριστω Μιχάλη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπράβο Νίκο η καλύτερη παραλαβή,πού θά σέ ανταμείψει μέ τήν αγάπη του

Ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλοδούλευτος ο νέος πάγκος μέ πολλες επισκευές-κατασκευές.
Από ότι παρατηρώ τό μπλέ Bosch κρουστικό δραπανοκατσάβιδο δέν τό δουλεύεις,όλο το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Μακίτα βλέπω,τυχαίο ? :ernaehrung004:

χαχαχα, δινω ευκαιριες στο μακιτα να αποδειξει την αξια του :))
Σημερα κατεβασα το μπλε bosch GSB για την συγκριση. Εκανα τρυπες σε μπετο και δεν ειδα διαφορα με το 10βολτο μακιτα.
Θα γραψω βεβαια ενα γρηγορο συγκριτικο στα εργαλεια μπαταριας καθως και 2-3 λογους γιατι προτιμω το bosch εναντι του μακιτα.

χαχαχα, δινω ευκαιριες στο μακιτα να αποδειξει την αξια του :))
Σημερα κατεβασα το μπλε bosch GSB για την συγκριση. Εκανα τρυπες σε μπετο και δεν ειδα διαφορα με το 10βολτο μακιτα.
Θα γραψω βεβαια ενα γρηγορο συγκριτικο στα εργαλεια μπαταριας καθως και 2-3 λογους γιατι προτιμω το bosch εναντι του μακιτα.

Nα σαι καλά μιχάλη,αναμένω τό συγκριτικό τέστ,είμαι περίεργος νά δώ τά υπέρ καί τά κατά τού Μακίτα.

Καλορίζικος Μιχάλη!
Να πω όμως και την κακία μου αν μου επιτρέπεις!
Εσύ θα έπρεπε να φτιάξεις μόνος σου τον παγκο και όχι να τον πάρεις έτοιμο!! :)

Θα μου πεις ότι στο κόστος αυτό αν τον κάνεις εσύ πιο πολλά θα δώσεις αλλά θα είναι κάτι εντελώς custom για τις ανάγκες σου!

χαχαχα ακριβως αυτο θα σου πω πρωτα απ´ολα, οτι θα εδινα περισσοτερα για να τον φτιαξω καθως ειναι απο ξυλο δρυος. Ασε που καλυπτει τις αναγκες μου με το παραπανω :))

Επειτα δεν με ευχαριστουν οι μεγαλες κατασκευες και αυτο ειναι σημαντικο. Χαιρομαι τις μικροξυλοκατασκευες και τις επισκευες παντος ειδους και τυπου.
Θα εφτιαχνα κατι μεγαλο μονο εαν το κοστος αγορας ηταν απαγορευτικο σε σχεση με το κοστος κατασκευης ειτε κατι που δεν θα εβρισκα στην αγορα.

Εαν με ευχαριστουσε να φτιαξω παγκους, ντουλαπες και συρταριες, σιγουρα θα το ειχα κανει!

Nα σαι καλά μιχάλη,αναμένω τό συγκριτικό τέστ,είμαι περίεργος νά δώ τά υπέρ καί τά κατά τού Μακίτα.

Ετοιμα ειναι ολα στο μυαλο μου, οι φωτο λειπουν. Και συγκριτικο χωρις φωτο ειναι σαν Πασχα χωρις Ανασταση :))