Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από το ίδιο μαγαζί παίρνω και εγώ τους μηχανισμούς. Οντως οι uts είναι πρακτικά αθόρυβοι και ακριβέστατοι, όσα έχω φτιάξει δεν έχουν χάσει καθόλου. Σε όλα τέτοιους βάζω, μιας και έχουν και την μεγαλύτερη ποικιλία σε συμβατούς δείκτες. Θα φτιάξω και κάποιο με γιαπωνέζικο συνεχούς ροής σε κάποια φάση, όταν μου έρθει στο μυαλό κάποιο ωραίο σχέδιο.

Παραλαβη σημερινή μετα απο αναμονή 7 ημερων Επιτέλους ήρθε φρέσκο φρέσκο πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ,Ακόμα δεν το δούλεψα μόνο το δοκίμασα να δω αν είναι ολα οκ εντυπώσεις προσεχώς
80c7f7cde38673493f711c3fbac28da0.jpg
c02697e7dfb7bae51711a930bbdac7d8.jpg
dcae9f3708186d3483421b2b1aa5bd69.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εργαλειάρα όχι αστεία!!!
Καλοδούλευτο!!!

Παραλαβη σημερινή μετα απο αναμονή 7 ημερων Επιτέλους ήρθε φρέσκο φρέσκο πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ,Ακόμα δεν το δούλεψα μόνο το δοκίμασα να δω αν είναι ολα οκ εντυπώσεις προσεχώς
80c7f7cde38673493f711c3fbac28da0.jpg
c02697e7dfb7bae51711a930bbdac7d8.jpg
dcae9f3708186d3483421b2b1aa5bd69.jpg

Καλορίζικο και καλοδουλευτο....τυχερέ!Δώσε καμία λεπτομέρεια για την αγορά....να έχουμε να ονειρευόμαστε!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο Αντρέα! Περιμένω εντυπώσεις!

Σας ευχαριστώ όλους έκοψα πριν σε φέτες έναν μικρό κορμό πεύκου για ρεσο και για πυρογραφια με τον 40αρι δίσκο που φορουσε μου φάνηκε λιγότερο θορυβώδες από το Parkside απο αυτο που μου άρεσε πολύ ήταν οι καθαρές κοπες που έκανε,εδώ ένα δείγμα είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την αγορά έπρεπε να την ειχα κάνει πολύ πιο πριν
4b3188957034c88505380a4e7a4aa2c6.jpg

Δημητρη το σετ εξαγωγης ο ρινγκ ειναι πολυ χρησιμο για πολλα πραγματα! Τσαμπα το πηρες το σημαδευτηρι, αφου πηρες το αλλο σετακι:))

Eυχαριστώ Μιχάλη,τσάμπα ήταν τό σημαδευτήρι 2 ευρώ γιαυτό τό πήρα καί αυτό νά υπάρχει.
Επίσης καλορίζικο το νέο μέλος τής Ryobi στήν οικογένεια.

Ανδρέα αυτές είναι παραλαβές :SFGSFGSF:
Καλορίζικο καλοδούλευτο μέ καλές καί ασφαλείς κοπές νά έχεις.
Αν διαβάσεις τό manual θά τά εξηγεί όλα μέσα γιά να τό καλιμπράρεις σωστά ώς πρός τίς μοίρες γωνίας,άν χρειάζεται φυσικά,γιατί μπορεί καί νά είναι καλιμπραρισμένο σωστά από τό εργοστάσιο.

Μιχάληηηη και *αμώ τις παραλαβές !!! όμορφο και πολύ δεμένο εργαλείο φαίνεται, και με περισσότερο μέταλλο.
Πάλι μας έφτιαξες τη μέρα !! εύχομαι να το ευχαριστηθείς :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάληηηη και *αμώ τις παραλαβές !!! όμορφο και πολύ δεμένο εργαλείο φαίνεται, και με περισσότερο μέταλλο.
Πάλι μας έφτιαξες τη μέρα !! εύχομαι να το ευχαριστηθείς :ADFADF1:

Σε ευχαριστω Γιωργο, οντως ειναι καλοφτιαγμενο και δυνατο εργαλειο με πολυ καλο μεταλλικο chuck και αλλες μεταλλικες πινελιες. Εχει και αριστες κριτικες γενικοτερα! https://www.amazon.co.uk/Ryobi-R18P...014089DHS/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

Αααααααααα αυτο ειναι (πολυ)εργαλειο που το καταχαιρεσαι σε μικροκατασκευες και οχι μονο!!!
Aυτη η ατιμη η proxxon βγαζει κατι μοναδικα εργαλεια και αυτο ειναι ενα απο αυτα! Καλοριζικο Mike!!

σας ευχαριστω κοπελια!!
μου ειχε μεινει απωθημενο αυτη η proxxon και δουλευοντας την μου αρεσει ακομα πιο πολυ