Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δυο σφυρια, δυο κατσαβιδια, τετοια εργαλεια διπλα εννοω Eυγενιε :)))

Λογικό,γιατί τα ηλεκτρικά και κυρίως τα μπαταρίας τα μετράμε από 3 και πάνω.
Αν υπάρχουν λιγότερα από 3,θεωρούμε ότι δεν έχουμε το συγκεκριμένο εργαλείο!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λογικό,γιατί τα ηλεκτρικά και κυρίως τα μπαταρίας τα μετράμε από 3 και πάνω.
Αν υπάρχουν λιγότερα από 3,θεωρούμε ότι δεν έχουμε το συγκεκριμένο εργαλείο!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Καπως ετσι, για να μην πω ακριβως ετσι:flipout:

Κύριοι, έχω να δηλώσω ενθουσιασμένος. Θα φάει η μύγα σίδερο...

IMG_20170612_205505539.jpg

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ στον Μπάμπη, χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι πραγματικα απιστευτη αυτη η μινι κορδελιτσα της Proxxon, απο ολες τις αποψεις. Μοναδικη!
Καλοριζικη Κωστα, εχεις πλεον τον τελειο συνδυασμο για σχεδον ολα τις μικροκατασκευες. Η ικανοποιηση που σε περιμενει ειναι ανυπολογιστη!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κύριοι, έχω να δηλώσω ενθουσιασμένος. Θα φάει η μύγα σίδερο...

View attachment 141871

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ στον Μπάμπη, χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικη! Ειναι μια μικρη γιγαντας πριονοκορδελα. Μπορεις να κοψεις πολλα πραγματα για το μεγεθος και τις προδιαγραφες της.

Σας ευχαριστω.
Σήμερα ασχολήθηκα με τη ρύθμιση και κάποιες δοκιμές δύναμης και ακρίβειας με κάποια δρύινα σανιδάκια που δεν μπορούσα να τα κόψω με τίποτα. Βλέπω πολύ καλές επιδόσεις, μετα τις πρώτες κατασκευές που θα κάνω και θα έχω μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα σας γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις και τη γνώμη μου για το εργαλείο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτη Κώστα!
Όταν τη συνηθίσεις λίγο, στις στροφές κυρίως, θα δείς οτι είναι πραγματικό εργαλείο.
Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε το "Μικρή στο μάτι.."

Καλοδούλευτη Κώστα!
Όταν τη συνηθίσεις λίγο, στις στροφές κυρίως, θα δείς οτι είναι πραγματικό εργαλείο.
Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε το "Μικρή στο μάτι.."

Α! εντάξει, ησύχασα τώρα!
Ήμουν έτοιμος να πάω στον καθρέφτη μου............!

Σας ευχαριστω.
Σήμερα ασχολήθηκα με τη ρύθμιση και κάποιες δοκιμές δύναμης και ακρίβειας με κάποια δρύινα σανιδάκια που δεν μπορούσα να τα κόψω με τίποτα. Βλέπω πολύ καλές επιδόσεις, μετα τις πρώτες κατασκευές που θα κάνω και θα έχω μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα σας γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις και τη γνώμη μου για το εργαλείο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικη και καλές δουλειές μαζί της.

Sent from my iPad using Tapatalk