Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ένα συμπαθητικό φθηνό σετακι bits από το E-shop.

επειδη αγορασα προσφατα ενα αντιστοιχο κιτ του Λιντλ....
μηπως το αν εχεις και κανονικες μυτες και ασφαλειας torx ειναι πλεονασμος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

επειδη αγορασα προσφατα ενα αντιστοιχο κιτ του Λιντλ....
μηπως το αν εχεις και κανονικες μυτες και ασφαλειας torx ειναι πλεονασμος?

Καλημέρα.
Μήπως είναι μόνο αυτός ο μοναδικός πλεονασμός (μου) !!! :ernaehrung004:

Θα φτιάξω ένα "δικό μου κιτ" με τις απαραίτητες μύτες & Torx που θέλω & θα τα έχω στο αμάξι (Γαλλικό Peugeot βλέπεις).

εννοω λειτουργικα. την ιδια δουλεια δεν κανουν και οι δυο? (δηλαδη να χρησιμοποιησεις ασφαλειας παντου)

και εγω για αυτο το αγορασα..για να τις βαλω στο δικο μου κορεατικο, αλλα κρατησα τις απλες για το εργαστηριο

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

δεν μας έφταναν τα εργαλεία για τα ξυλουργικά μπλέξαμε τώρα και με τα σίδερα.....
από etools 5.90 ευρώ το τεμάχιο. παραλαβή χέρι με χέρι.

Attachments

• IMG_20170614_120953_1.jpg
    IMG_20170614_120953_1.jpg
    87.5 KB · Views: 322
Καλοδούλευτα νά είναι Παύλο,πολύ χρήσιμες οι μαγνητικές γωνίες άν θέλεις να κάνεις μεταλικό τελάρο καί όχι μόνο.

Σημερινή αγορά 4 λίμες Bahco (στρογγυλή-ημιστρόγγυλη-τριγωνική-πλατιά),αυτόματη πόντα Force μέ ρύθμιση ελατηρίου εκτίναξης,ανεξίτηλοι μαρκαδόροι Stanley,σετ ζουμπάδες Stanley,βούρτσα γιά καθαρισμό λίμας από τά γρέζια,και ένα σέτ γυαλόχαρτα δέλτα.

bo110.jpg

bo210.jpg

bo310.jpg

Μπραβο Δημητρα η χρησιμη συλλογη εργαλειων χειρος συνεχιζεται! Καλοδουλευτα!!
Επειδη εχεις αρκετα ρεταλια, μπορεις να καρφωσεις καρφια/γαντζακια σε ενα σανιδακι (και με δυο βιδες να το στερωσεις τον τοιχο) και σε αυτο να κρεμας τα εργαλεια.
Αντι να κανεις πολλαπλες τρυπες στον τοιχο. Απο τι ειναι το υλικο του καθαριστικου λιμας?

Καλοριζικα Παυλο, πως θα τα χρησιμοποιησεις τα μαγνητακια?

Μπραβο Δημητρα η χρησιμη συλλογη εργαλειων χειρος συνεχιζεται! Καλοδουλευτα!!
Επειδη εχεις αρκετα ρεταλια, μπορεις να καρφωσεις καρφια/γαντζακια σε ενα σανιδακι (και με δυο βιδες να το στερωσεις τον τοιχο) και σε αυτο να κρεμας τα εργαλεια.
Αντι να κανεις πολλαπλες τρυπες στον τοιχο. Απο τι ειναι το υλικο του καθαριστικου λιμας?

Ευχαριστώ Μιχάλη
Δέν είναι τοίχος έχω "ντύση" περιμετρικά μέ λευκή μελαμίνη 18 mm όλο τό εσωτερικό του εργαστηρίου,πίσω είναι τσιμεντοσανίδα.
Πέρασε 2 χειμώνες καί δέν είχα κανένα θέμα υγρασίας,βέβαια έχω βάλει ταινίες στά σόκορα.Πολύ μού αρέσει η λευκή μελαμίνη στό εργαστήριο τονίζει πολύ τά εργαλεία επάνω της,ούτε βαψίματα ούτε τίποτα και είναι πιό φωτεινό τό εργαστήριο,τό OSB είναι ποιό σκούρο και δέν τονίζουν πολύ τά εργαλεία αν είναι μικρά ειδικά χάνονται.

Τό υλικό της βούρτσας γιά λίμες-ράσπες είναι ατσάλι,πολλά καί λεπτά συρματάκια από ατσάλι

Είναι σχεδόν σάν αυτή

Προχθές έκανα ένα κύβο με μορφοσωληνα και παρόλο που προσπάθησα πολύ πάλι μου έφυγε λίγο κι έτσι σκέφτηκα ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να τα γωνιαζω καλά. Θυμήθηκα έτσι αυτές τις γωνίες που τελικά δεν είναι και ακριβές σε τιμή. Είδα ότι κατά την κόλληση τα σίδερα πρέπει να είναι σταθερά οπότε ελπίζω να κάνουν την δουλειά τους οι γωνίες.

Μπραβο, μακαρι να κανεις δουλεια.

Μιας και μιλαμε για μαγνητακια, πηρα σημερα μια μαγνητικη μπαρα ~40εκ. απο το Jumbo με 1.5 ευρω!!
Δεν ειναι ισχυρος συμπαγης μαγνητης σαν τις κανονικες μπαρες, εχει μονο δυο μικρες λουριδες μαγνητη. Κανει δουλεια ομως.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα νά είναι Παύλο,πολύ χρήσιμες οι μαγνητικές γωνίες άν θέλεις να κάνεις μεταλικό τελάρο καί όχι μόνο.

Σημερινή αγορά 4 λίμες Bahco (στρογγυλή-ημιστρόγγυλη-τριγωνική-πλατιά),αυτόματη πόντα Force μέ ρύθμιση ελατηρίου εκτίναξης,ανεξίτηλοι μαρκαδόροι Stanley,σετ ζουμπάδες Stanley,βούρτσα γιά καθαρισμό λίμας από τά γρέζια,και ένα σέτ γυαλόχαρτα δέλτα.

bo110.jpg

bo210.jpg

bo310.jpg

Τιμές για αυτά, για να έχουμε μια εικόνα;

Προχθές έκανα ένα κύβο με μορφοσωληνα και παρόλο που προσπάθησα πολύ πάλι μου έφυγε λίγο κι έτσι σκέφτηκα ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να τα γωνιαζω καλά. Θυμήθηκα έτσι αυτές τις γωνίες που τελικά δεν είναι και ακριβές σε τιμή. Είδα ότι κατά την κόλληση τα σίδερα πρέπει να είναι σταθερά οπότε ελπίζω να κάνουν την δουλειά τους οι γωνίες.

ουτε τις γωνιές θα τισ εμπιστεύεσαι..πάντα θα μετράς διαγωνίους...και θα τσιμπάς πριν κολλήσεις

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τιμές για αυτά, για να έχουμε μια εικόνα;

Οι λίμες Bahco άλλη 9,30 καί άλλη 9,70 ευρώ μέσω όρο 9,5 ευρώ η μία υπολόγισε.
Αυτόματη πόντα Force 10 ευρώ
Σετ ζουμπάδες Stanley 9 ευρώ
Μαρκαδόροι Stanley 4 ευρώ
Βούρτσα γιά λίμες 3,20 ευρώ
Καί γυαλόχαρτα Δ στά 3 ευρώ

Δημήτρη καλορίζικα τα εργαλεία .

Να σαι καλά Ηλία ευχαριστώ,καί αναμένουμε τό review από τό φαλτσοπρίονο,όταν έχεις χρόνο -bye-

ουτε τις γωνιές θα τισ εμπιστεύεσαι..πάντα θα μετράς διαγωνίους...και θα τσιμπάς πριν κολλήσεις

Δημήτρη εσύ είσαι μάστερ με τα σίδερα αλλά εγώ τώρα μαθαίνω. Μέχρι να κάνω το τσίμπημα που λες μου έχουν φύγει 10 φορές. Αλλά που θα πάει.....

κανονικά τα ακινητοποιούμαι με νταβιδια στο πάγκο! είναι ευκολία οι γωνιές αλλα δεν σημαίνει πως δεν χάνουν γι αυτο να μετράς τις διαγωνιους που δεν χάνουν ποτέ!

1.5 euro απο το Jumbo!
Διπλος λεπτος μαγνητης, με λιγοτερη βεβαια δυναμη απο το αντιστοιχο silverline (στη φωτο) η του lidl που βγαζει κατα καιρους.
Παρ'ολα αυτα ειναι παρα πολυ χρησιμο και φτηνο.

35311283395_c11cd928da_b.jpg