Εν τω μεταξύ έχω 3φασική παροχή. Δεν είδα πόσα Watt είναι και τώρα δεν ειμαι στο Υπόγειο..Πάντως τη στιμή που κάνει το "μπαμ" να καρφώσει, "παίζουν" τα φώτα..
αν παίζουν τα φώτα με τόσο μικρό φορτίο να το κοιτάξεις
υπάρχει και κίνδυνος φωτιάς
χμμμ Εγω στην ιδια φαση εχω ολοκληρο οροφο πλην μπανιου, με 10αρα ασφαλεια και αν και πεφτει η ασφαλεια αν βαλω το παγκοπριονο , σε router 1200watt και σκουπα 1400watt δεν "παιζουν" οι λαμπες. Και μιλαμε για ηλεκτρολογικο εφιαλτη . Στην ουσια οι τρεις πριζες που εχω ειναι εξωτερικες , στη σειρα με το ιδιο καλωδιο, τραβηγμενες απο καποιο μπουατ...Το κοίταξα. Στο υπόγειο, στο δωμάτιο δηλαδή που κάνω ότι κάνω έχει μια λάμπα φθορίου (διπλό σκαφάκια) και 2 πρίζες. Όλα μαζί είναι στην ίδια φάση και μια δεκάρα ασφάλεια. Όποτε το θεωρώ λογικό στιγμιαία να παίζει το φως. Το κάνει και αν βάλω τρυπάνι η τροχό, αλλά μόνο τη στιγμή που το ανοίγω.
Ωραίο εργαλειακι Δημήτρη. Καλές δουλειές
Sent from my iPad using Tapatalk
Είναι φθόριου οι λαμπες με μετασχηματιστή. Όταν λέω παίζουν, εννοώ στιγμιαία. Δε σβήνουν φυσικά απλά πέφτει ελάχιστα ο φωτισμός τους. Όπως και όταν πέρνει μπροστά το μοτέρ του νερού.
Ωραίος ο γείτονας ! να τα χαίρεσαι
Η πορτοκαλί πρέσα είναι από Κίνα μεριά ; για πες τιμές, βρίσκεις διαφορά στο πρεσάρισμα και στην κατασκευή των ακροδεκτών ;
Σίγουρα η Knipex θα είναι πολύ πολύ πιο ακριβή έτσι ;
Αυτό λέει η ετικέτα.
Όχι, κοιτάω απ ευθείας τη λάμπα για να το καταλάβω. Παιδιά μου φαίνεται λογικό προσωπικά...
Είναι φθόριου οι λαμπες με μετασχηματιστή. Όταν λέω παίζουν, εννοώ στιγμιαία. Δε σβήνουν φυσικά απλά πέφτει ελάχιστα ο φωτισμός τους. Όπως και όταν πέρνει μπροστά το μοτέρ του νερού.
Περα απο τις λαμπες εχει εκεινη τι στιγμη και κατι αλλο συνδεδεμενο που τραβαει ρευμα αρκετα watt; Ισως να ειναι οριακο για την γραμμη οταν βαζεις εργαλειο.
Εγκατάσταση 20ετιας. 3Χ2.5 καλώδιο. Όχι, κοιτάω απ ευθείας τη λάμπα για να το καταλάβω. Παιδιά μου φαίνεται λογικό προσωπικά...
3x2.5 με 10Α ασφάλεια....;;;;;
Λογικά επειδή είναι και το φως πάνω έχει βάλει 10Α...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.