ΛΟΓΙΚΑ θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 16Α (C) σε 3χ2.5
Δε νομίζω να είναι όπως το λες...τι πρόβλημα θα μπορούσε να έχει μια μικρή ασφάλεια σε ένα μεγαλύτερης διατομής καλώδιο;
ΛΟΓΙΚΑ θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 16Α (C) σε 3χ2.5
Δε νομίζω να είναι όπως το λες...τι πρόβλημα θα μπορούσε να έχει μια μικρή ασφάλεια σε ένα μεγαλύτερης διατομής καλώδιο;
Ωραιο γκατζετακι αυτο, καλοριζικο Κωστα!
Επιστροφή στήν π(χ)ιότητα.
Πρέσα Knipex 975110
Κόφτης συρματόσχοινου Knipex 9562190
Aκολουθεί φωτορεπορτάζ
Ο κόφτης συρματόσχοινου και όχι μόνο,κόβει καλά και χωρίς νά εκσφενδονίζει τό κομένο κομάτι συρματόσχοινου,είχα δοκιμάσει καί μέ τόν κόφτη cobolt τής Knipex να κόψω συρματόσχοινο τό έκοψε μέν αλλά εκσφενδονίζει τό κομμένο κομμάτι 3-4 μέτρα μακρυά,και επίσης δέν κάνει καθαρό κόψιμο.
Η πρέσα knipex κάνει καλά τήν δουλειά την δουλεια της,τό μόνο πού παρατήρηρσα σέ σχέση μέ τήν Central πού έχω τελευταία φωτογραφία ,είναι ότι η central οταν τοποθετώ τά κλίπς γιά πρεσάρισμα κουμπώνουν,και μετα το πρεσάρισμα τά βγάζω πατώντας τό έλασμα σάν να ειναι στήν μπρίζα τηλεφώνου δηλαδή,ενώ στήν Knipex δέν κουμπώνουν.
Εφτιαξα δυό κοντά καλώδια τηλεφώνου καί ethernet,τά τεστάρισα μέ τό μηχάνημα πού ανιχνεύει άν όλα τά καλωδιακια έχουν κουμπώσει καλά,η μήπως υπάρχει βραχυκύκλωμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στον τοιχο, στον τοιχο Δημητρη βαλε τα)
Kαλοδουλευτα φιλε!!
Ξανά μεγειά Δημήτρη !
Να σαι καλά Γιώργο
Kαλοδούλευτα Μιχάλη
Κάποιος μού έχει αναφέρει ότι οι πριονοκορδέλες Proxxon οι φτηνές τών 13-15 ευρώ δέν είναι τόσο ποιοτικές,σάν αυτές τών 25 ευρώ,δέν ξέρω άν ισχύει ή όχι.
Μεγειά τα αναλώσιμα Μιχάλη
Ο εποξικός στόκος που χρησιμοποιείται ; είναι δύο συστατικών όπως και οι κόλες ή όχι ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.