Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να φανταστώ λοιπόν πως άμα στεγνώσει καλά γίνεται σαν πέτρα ας πούμε ; ανώτερο υλικό από το σιδερόστοκο ;

Ναι γινεται σαν πετρα οταν στεγνωσει.
Δεν εχω συγκρινει τα δυο σε σκληροτητα/αντοχη για να πω κατι με σιγουρια.

Πολύ καλή τιμή, και απλά ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής. :a0210: :worshippy:Μόλις την χρησιμοποιήσεις λίγο θα καταλάβεις........ :2thumb22sup:

Κnipex-o-mania συνέχεια

Κόφτης καλωδίων Knipex 9522165
Mιχάλη γεμίζει ο τοίχος -bye-

av712.jpg

av810.jpg

av910.jpg

Ο τοιχος αυτος ειναι ο αγαπημενος μου!!! Καλοριζικο το πενσιδιο Δημητρη. Εχει και αλλα καλουδια η knipex, δες τους μινι κοφτες μιας και ασχολεισαι με ηλεκτρικα.

Αυτη η μεγγενη Ηeuer πρεπει να ειναι η αντιστοιχη 'Κnipex' των μεγγενων!! Kαλοδουλευτη, 120μμ ανοιγμα...!!

Μιχάλη σ' ευχαριστώ !

Μήτσο έχεις γίνει απ τους καλύτερους πελάτες της Knipex βλέπω, πολύ ποιότητα ρε αδερφέ. καλορίζικα, καλές εργασίες !

Jordan και *αμώ τα σφιξήματα θα κάνεις με την μέγγενη που πήρες, μεγειά ! πολύ τη γουστάρω..

Ο τοιχος αυτος ειναι ο αγαπημενος μου!!! Καλοριζικο το πενσιδιο Δημητρη. Εχει και αλλα καλουδια η knipex, δες τους μινι κοφτες μιας και ασχολεισαι με ηλεκτρικα.

Eυχαριστώ Μιχάλη
Τά έχω δεί όλα τά καλούδια,μέ τσιγκλάς τώρα γιά νά τόν δείς σέ χρόνο dt γεμάτο τόν τοίχο :flipout::ernaehrung004:

Μήτσο έχεις γίνει απ τους καλύτερους πελάτες της Knipex βλέπω, πολύ ποιότητα ρε αδερφέ. καλορίζικα, καλές εργασίες !

Γιώργο ευχαριστώ.-bye-

Πρωινός εξοπλισμός.

Ωπ τι εγινε φτιαχνεις τοσα ντιζαινατα φωτιστικα και θα βαλεις αυτα τα dimmer? Βαλε ασυρματα dimmer να εισαι ιν!
Τον ντραμερ τον αγορασες για να συνδεεις τις κλεμες?

Bασιλη εχεις δικιο, νομιζω οτι ειχα δει παλαιοτερα αυτο το σωληναριο.
Εισαι ευχαριστημενος με τις κολλες pattex γενικοτερα? Εγω δεν ειμαι. Οι Bison ειναι ανωτερες κατα την αποψη μου.

Μιχαλη ναι ειμαι ξυλοκολλες pattex εχω παρει αρκετες απο jumbo.βεβαια τωρα δουλευω tidebond.