Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχαλη ναι ειμαι ξυλοκολλες pattex εχω παρει αρκετες απο jumbo.βεβαια τωρα δουλευω tidebond.

Μεγάλε .... titebond !!!! το ανέβασες και εσύ το παιχνίδι !!!! δηλ. μόνο εγώ κολλάω με ξυλόκολα του κιλού ακόμα ?? :flipout::flipout:

Και αυτός είναι-ήταν καλός στόκος Μιχάλη ....δεν θυμάμαι όμως πια δεκαετία τον είχα αγοράσει :flipout::flipout::flipout: Πάντως είναι σχετικά μαστιχοειδής ακόμα.... αν κολλάει ακόμα δεν ξέρω....:flipout::flipout:

IMG_1150.jpg

IMG_1151.jpg

Παρελαβα Κ εγώ το dremel που έστειλα για φτιάξιμο. Σαν καινούριο έγινε αφού αλλαχθηκε πλακέτα, ηλεκτρονικα και οι διακοπτες. Φυσικά ένα μήνα και πήρε και 55 ευρώ. Αν έβρισκα να το πουλήσω, θα πήγαινα σε bosch gro αφού έτσι Κ αλλιώς όλα τα αντικαθιστω με μπλε σταδιακά.
da9e7fc21272f6a7eff09d4c3e29a171.jpg

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα εργαλεία σου Δημήτρη μας κακομαθαίνεις.

Eυχαριστώ Ηλία -bye-

Knipex-o-mania συνέχειας καί θέλω νά πιστεύω πώς ολοκλήρωσα τά βασικά.

Απογυμνωτής Knipex 1262180
Τό όλο σύνολο είναι από γερό πλαστικό και είναι ελαφρύ,έναντι τού απογυμνωτή τής Stanley πού είναι μέταλο καί βαρύτερο,άλλα υπέρ ο Knipex,άλλα υπέρ ο Stanley όπως μπορεί να απογυμνώσει καί 2-3 καλώδια ταυτόχρονα ο Stanley,αλλά δέν μπορεί να μπεί σέ στενό χώρο όπως ο Knipex,καί είναι πιό βαρύς 349 gr,έναντι 151 gr ο Knipex.Tήν κύρια δουλειά τής απογύμνωσης τήν κάνουν εξίσου καλά καί οι δύο μέ διατομές απογύμνωσης καλωδίου 0,2 - 6 mm,ο Knipex απογυμνώνει μέ λιγότερη δύναμη και είναι πιό εργονομικός.

Mιχάλη γιά σένα η τελευταία φωτό μιάς πού ξέρω ότι σού αρέσει. -bye-

av1010.jpg

av1110.jpg

av1210.jpg

av1410.jpg

Last edited:
χεχε, ειναι πλεον ο αγαπημενος μου τοιχος, που με περισσια χαρα τον βλεπω σιγα σιγα να αυγατιζει με λαχταριστα καλουδια :))

Πωπωπωπω ρε παιδιά! Ωραίες παραλαβές!

Λόγω παρατεταμένης αφραγκίας, πως κάνω ban αυτό το νήμα και το άλλο με τις παραγγελίες; χαχαχα

Πωπωπωπω ρε παιδιά! Ωραίες παραλαβές!

Λόγω παρατεταμένης αφραγκίας, πως κάνω ban αυτό το νήμα και το άλλο με τις παραγγελίες; χαχαχα

Oχι βρε, οταν δεν ειχα δουλεια, αυτο ηταν το αγαπημενο μου νημα, εδινε χαρα και αισιοδοξια :)))

Παρελαβα Κ εγώ το dremel που έστειλα για φτιάξιμο. Σαν καινούριο έγινε αφού αλλαχθηκε πλακέτα, ηλεκτρονικα και οι διακοπτες. Φυσικά ένα μήνα και πήρε και 55 ευρώ. Αν έβρισκα να το πουλήσω, θα πήγαινα σε bosch gro αφού έτσι Κ αλλιώς όλα τα αντικαθιστω με μπλε σταδιακά.
da9e7fc21272f6a7eff09d4c3e29a171.jpg

Το dremel ήταν εκτός εγγύησης;

Το dremel ήταν εκτός εγγύησης;
Εκτός εγγύησης, άλλα λυπόμουν να το πετάξω, μιας Κ κατά τα λοιπά είναι σαν καινούριο.

Εκτός εγγύησης, άλλα λυπόμουν να το πετάξω, μιας Κ κατά τα λοιπά είναι σαν καινούριο.

Καλα εκανες, το Dremel 4000 ειναι το καλυτερο απο ολα τα dremel.
To 10βολτο ροταρυ bosch καλο ειναι -αν και λιγο ογκωδες- αλλα σαν εργονομια και ευχρηστια το 4000 ειναι ανωτερο.

Καλα εκανες, το Dremel 4000 ειναι το καλυτερο απο ολα τα dremel.
To 10βολτο ροταρυ bosch καλο ειναι -αν και λιγο ογκωδες- αλλα σαν εργονομια και ευχρηστια το 4000 ειναι ανωτερο.
Ευτυχώς γιατί είχα τις αμφιβολίες μου. Λες δηλαδή Μιχάλη να μην το αλλάξω;

Καλορίζικο ΚΑΙ αυτό το Knipex Δημήτρη !

Έτσι είναι, άλλοι κρεμάνε σε τοιχους φωτό με γκομενάκια και άλλοι τους γεμίζουν με εργαλεία :drool1:

Τηνχ Μιχάλη, θα ακούσω τη συμβουλή σου!

Αντώνη μια εικόνα χίλιες λέξεις άντε να το εξηγήσεισ στη γυναίκα αυτό που να σε καταλάβει!!!!!