6-10 νομίζω. Αυτά να δεις ποιοτητα!!Καλορίζικα....Τα καρυδάκια τι νούμερα ειναι;
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
6-10 νομίζω. Αυτά να δεις ποιοτητα!!Καλορίζικα....Τα καρυδάκια τι νούμερα ειναι;
Όχι ακριβώς σημερινή παραλαβή, από τον ΚΥΡΙΟ Παυλάτο, την βάση για μικρούς τροχούς της Einhell. https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=1559
Απλά εξαιρετική, με λίγη δυσκολία στο στήσιμο της. Με εξέπληξε η ποιότητα των υλικών της σε σχέση με την αντίστοιχη της Wolfcraft.
![]()
![]()
Λίγη υπομονή στο στήσιμο και τα κοψίματα θα είναι μια χαρά.
Για μια ακόμα φορά τα σέβη μου στον κύριο Παυλάτο για την εξυπηρέτηση και την άψογη επαγγελματική του συμπεριφορά.
ΥΓ Όποιος πάει από εκεί, να μην ξεχάσει να επισκεφτεί το νέο κατάστημα της Stanley.
Καλώδια ("τριχιές" style !!!), ενδιάμεσοι διακόπτες & λάμπες τύπου Edison, για τυχόν μελλοντικά φωτιστικά που θα προκύψουν.
Όλα από τον Κινέζο σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.
Εχω ιδια της wolfcraft (φασον ειναι ολες, η μαρκα αλλαζει) και μπορει να παει γωνια. 45 μοιρες σιγουρα, ισως και 60, δε θυμαμαι. Ειναι καλο παντως να σημαδευεις πριν το σιδερο για πιο σιγουρα αποτελεσματα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, και στριβει και ειναι βαθμονομημενη η βαση.
και λίγο να χάνει δεν σε ενοχλεί στο μέταλλο μπορείς να γεμίσεις τα κενά με την ηλεκτροσυγκόλληση να το τρίψεις με τον τροχό και να μην φαίνεται τίποτα.Μάλιστα. Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει σωστή κοπή 45 μοιρών σε λεπτή τετράγωνη/ορθογώνια κοιλοδοκό, ή χρειάζονται τέτοιες λύσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.