Ήρθε και η μάσκα από τον Κινέζο
Καλοδούλευτο Ηλία καί καλές μετρήσεις,πραγματικά χρήσιμο εργαλείο,τό έχω αλλά σέ άλλη μάρκα,(αλλα μού φαίνονται όλα κλώνοι) καί σετάρισα καλά τό φαλτσοπρίονο.
Καλορίζικα. Για τη μασκα ειδικά, πες εντυπώσεις. Είμαι στο τσακ να την παραγγείλω.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι η δεύτερη που παίρνω από τον Κινέζο. Σε κάποιον άρεσε πολύ και την βούτηξε. Σε σχέση με μια της Imperia που έχω το πλαστικό είναι πιο λεπτό και η θέαση είναι λίγο πιο σκούρα. Τίποτα το τραγικό όμως.Καλορίζικα. Για τη μασκα ειδικά, πες εντυπώσεις. Είμαι στο τσακ να την παραγγείλω.
Ωχωχωχ! Facom,rigid! Έτσι μπράβο, πάρτε κάνα εργαλειακι εσείς που έχετε λεφτά να κινηθεί λίγο η αγορά!!!![]()
Ναι καλά ! ! Τόση ποιότητα ούτε η νανα Μούσχουρη!! Καλές δουλειές Κώστα!
Ω ρε πραμα που σαλευει!! Καλοριζικα Κωστα.
Την μεγγενη γιγαντα τη λαχταρισα)
Καλοδουλευτα Κωστα!
Ναι καλά ! ! Τόση ποιότητα ούτε η νανα Μούσχουρη!! Καλές δουλειές Κώστα!last year ......................!!!
Hρθε σημερα ο ταχυδρομος και μου εφερε κατι βιβλια και κατι ενισχυμενα usb καλωδια και μου ειπε οτι εχω και ενα μεγαλο δεμα στο ταχυδρομειο.
Μεγαλο δεμα δεν περιμενω εκτος απο τον κινεζικο laser engraver! Σα να γλυτωσαμε το τελωνειο...θα δουμε)
Δημήτρη, Κώστα, Μιχάλη, και όποιον άλλο ξεχνάω.... καλορίζικα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.