Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλορίζικο κ καλές κοπές.
Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε. Τηλέφωνο, mail, pm, άντε κ Viber σιγά - σιγά.

Χαίρομαι αν σε βοήθησα εστω κ λίγο.

Ευχαριστώ Κώστα :ernaehrung004:
Μού αρέσει πού λές βοήθησες λίγο,ζητώντας σου μόνο διαστάσεις καί τυχόν κουσούρια τού PTS10,καί μού έστειλες 10 φωτογραφίες άμεσα σε χρόνο μηδέν μέ τό μέτρο εν δράση σέ όλες τίς διαστάσεις,τό ευχαριστώ είναι λίγο. :worshippy:

Ωωωω με γειες, αυτο ειναι απο τα πολυ δυνατα. Τον περασμενο μηνα εφτασα παρα πολυ κοντα στο να το παρω κι εγω, αλλα κατι με κρατησε. Ειναι αληθεια οτι για μικρο εργαστηριο μεσα σε διαμερισμα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες, αλλα με κρατησε η πολυ υψηλη τιμη του σε συνδυασμο με τους περιορισμους σε διαστασεις που μπορει να κοψει. Ισως ενδωσω προσεχως κι εγω, αν δεν παω σε ιδιοκατασκευη.
Απο Ελλαδα το πηρες; Εγω πηγα να κανω την αγορα απο γερμανικο αμαζον οπου η τιμη ειναι σαφως χαμηλοτερη, αλλα ειχε πολλα εξοδα αποστολης (λογω κιλων λογικα).

Καλες κατασκευές να εχεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωωωω με γειες, αυτο ειναι απο τα πολυ δυνατα. Τον περασμενο μηνα εφτασα παρα πολυ κοντα στο να το παρω κι εγω, αλλα κατι με κρατησε. Ειναι αληθεια οτι για μικρο εργαστηριο μεσα σε διαμερισμα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες, αλλα με κρατησε η πολυ υψηλη τιμη του σε συνδυασμο με τους περιορισμους σε διαστασεις που μπορει να κοψει. Ισως ενδωσω προσεχως κι εγω, αν δεν παω σε ιδιοκατασκευη.
Απο Ελλαδα το πηρες; Εγω πηγα να κανω την αγορα απο γερμανικο αμαζον οπου η τιμη ειναι σαφως χαμηλοτερη, αλλα ειχε πολλα εξοδα αποστολης (λογω κιλων λογικα).

Καλες κατασκευές να εχεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Κώστα,καί εγώ μήνες τό σκεφτόμουν γιατί δέν είναι καί λίγα τά χρήματα,κοίταζα ενναλακτικές αλλά δέν έβρισκα τίποτα,σέ αυτά τά ωραία χαρακτηριστικά ,ναί από Ελλάδα τό αγόρασα γιά να έχω τό κεφάλι ήσυχο από θέμα εγγύησης.

Καλοδουλευτο Φίλε!

Ευχαριστώ Κυριάκο,καλά νά περνάς στήν Χίο.

Οπ, οπ εχω χασει επεισοδια.
Τελευταια φορα ησουν στην σπηλια του Χιωτη, και τωρα πρασινισε ο τοπος;;;;;
Κορδελες, δισκοπριονα, ρουτερ....
Στο ειπα αυτος ο ανθρωπος ειναι κακη επιρροη.
Να εισαι καλα να τα χαρεις και εμεις μαζι με εσενα, εστω και ως οφθαλμολουτρο.

Χμμ, κατασκευη και εμπορια ξυλινων διακοσμητικων ειδων για κηπους...........δεν ειναι και ασχημο!!!!!!!!!!!!!!

Οπ, οπ εχω χασει επεισοδια.
Τελευταια φορα ησουν στην σπηλια του Χιωτη, και τωρα πρασινισε ο τοπος;;;;;
Κορδελες, δισκοπριονα, ρουτερ....
Στο ειπα αυτος ο ανθρωπος ειναι κακη επιρροη.
Να εισαι καλα να τα χαρεις και εμεις μαζι με εσενα, εστω και ως οφθαλμολουτρο.

Χμμ, κατασκευη και εμπορια ξυλινων διακοσμητικων ειδων για κηπους...........δεν ειναι και ασχημο!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Δημήτρη
Πού χρόνος γιά διακοσμητικά είδη κήπων,απλά γιά νά κάνω τό χόμπι μου.

Σημερινή αγορά
Σκούπα Nilfisk buddy || 18T έχει 18 λίτρα κάδο,μπρίζα γιά εργαλείο αλλα όχι αυτόματη δηλαδη μέ τό πού ανοίγουμε τό εργαλείο να παίρνει μπροστά καί η σκούπα,απλά σάν πολύμπριζο,εντύπωση μού έκανε πού έχει καί έναν αντάπτορα γιά εργαλεία,καί έχει 4 μέτρα σωλήνα.
Τήν δοκίμασα καί κολλάει τό χέρι μου στήν φυσούνα πολύ δυνατή,καί έχει καί φυσητήρα.

Είμαι περίεργος νά δώ άν θά μπορώ να κόψω μέ τό παγκοπρίονο μέσα στό εργαστήριο,καί να μήν βγάζει καθόλου σκόνη.

Ευχαριστώ τόν Κώστα (vrass) γιά τίς πληροφορίες πού μού έδωσε γιά τίς σκούπες Νilfisk
Kώστα η δικιά σου Buddy || 12 είχε αυτόν τόν αντάπτορα ? λόγο ζέστης δέν τόν δοκίμασα νά δώ άν εφαρμόζει καλά στήν επιτραπέζια σέγα-μικρό παγκοπρίονο Proxxon

Μετά έκανα μιά βόλτα στό Leroy-Merlin καί είχε προσφορά τό τριβείο B&D Μouse στά 29,90 ευρώ ενώ όλοι τό έχουν 45-50 ευρώ,πού νά αντισταθώ,τό πήρα νά υπάρχει.

sk110.jpg

sk210.jpg

sk310.jpg

sk410.jpg

sk510.jpg

Last edited:
Καλοδούλευτα όλα. Όμορφες επιλογές.

Να δω το κλιματιστικό για το Εργαστήριο πότε θα πάρεις για να μην βγαίνεις καθόλου από εκεί.

Καλοδούλευτα όλα. Όμορφες επιλογές.

Να δω το κλιματιστικό για το Εργαστήριο πότε θα πάρεις για να μην βγαίνεις καθόλου από εκεί.

Σε ευχαριστώ "σειρά" ,άστο ευκαιρία είναι νά κάνω λίγο αποτοξίνωση μέ τήν ζέστη από κατασκευές -bye-

Δε ξερω για την σκουπα αλλα το πορτοκαλι ειναι εργαλειο!
Το εχω και εγω σε παλιοτερη εκδοση και εχει αποδειχθει σκυλι!

Εκτός από σκυλί Κυριάκο είναι ελαφρύ,έχει μικροφίλτρο,καί είναι μανιτζέβελο
Γιά ακμές καί μικρές επιφάνειες χρησιμοποιούσα τό πολυεργαλείο B&D μέ τό εξάρτημα Δ είναι πιό ογκώδης καί βαρύτερο,τώρα γιά τα προαναφερθέντα σκέφτομαι να χρησιμοποιώ τό mouse πού έχει καί μισή φορά μεγαλύτερο πέλμα από τό Δ πού τό μέτρησα.

tr110.jpg

tr210.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά
Σκούπα Nilfisk buddy || 18T έχει 18 λίτρα κάδο,μπρίζα γιά εργαλείο αλλα όχι αυτόματη δηλαδη μέ τό πού ανοίγουμε τό εργαλείο να παίρνει μπροστά καί η σκούπα,απλά σάν πολύμπριζο,εντύπωση μού έκανε πού έχει καί έναν αντάπτορα γιά εργαλεία,καί έχει 4 μέτρα σωλήνα.
Τήν δοκίμασα καί κολλάει τό χέρι μου στήν φυσούνα πολύ δυνατή,καί έχει καί φυσητήρα.

Είμαι περίεργος νά δώ άν θά μπορώ να κόψω μέ τό παγκοπρίονο μέσα στό εργαστήριο,καί να μήν βγάζει καθόλου σκόνη.

Ευχαριστώ τόν Κώστα (vrass) γιά τίς πληροφορίες πού μού έδωσε γιά τίς σκούπες Νilfisk
Kώστα η δικιά σου Buddy || 12 είχε αυτόν τόν αντάπτορα ? λόγο ζέστης δέν τόν δοκίμασα νά δώ άν εφαρμόζει καλά στήν επιτραπέζια σέγα-μικρό παγκοπρίονο Proxxon

Μετά έκανα μιά βόλτα στό Leroy-Merlin καί είχε προσφορά τό τριβείο B&D Μouse στά 29,90 ευρώ ενώ όλοι τό έχουν 45-50 ευρώ,πού νά αντισταθώ,τό πήρα νά υπάρχει.

sk110.jpg

sk210.jpg

sk310.jpg

sk410.jpg

sk510.jpg

Δημήτρη καλορίζικα τα εργαλεία σου δεν προλαβαίνουμε να σου πούμε καλορίζικα:drool1::drool1: ,έχει δίκιο ο Κώστα να σε ανοίγουμε από το εργαστήριο σου όταν είναι να αγοράσεις κάνα εργαλείο μόνο:flipout::flipout:. Όσο για τον αντάπτορα και εγώ που αγόρασα την karcher το ειχε μέσα ταίριαζε παντού σε όλα μου τα εργαλεία.

Να λέμε και εμείς ότι πήραμε και κάτι όχι όπως κάποιοι άλλοι μην πούμε ονόματα.

Attachments

• 20170803_092634_HDR.jpg
    20170803_092634_HDR.jpg
    89.8 KB · Views: 347
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη καλορίζικα τα εργαλεία σου δεν προλαβαίνουμε να σου πούμε καλορίζικα:drool1::drool1: ,έχει δίκιο ο Κώστα να σε ανοίγουμε από το εργαστήριο σου όταν είναι να αγοράσεις κάνα εργαλείο μόνο:flipout::flipout:. Όσο για τον αντάπτορα και εγώ που αγόρασα την karcher το ειχε μέσα ταίριαζε παντού σε όλα μου τα εργαλεία.

Να λέμε και εμείς ότι πήραμε και κάτι όχι όπως κάποιοι άλλοι μην πούμε ονόματα.

Eυχαριστώ Ηλία,να σαι καλά -bye-
Επίσης καλορίζικα καί καλοταχτοποιημένα τά αντικείμενα στίς συρταριέρες.

Καλοδούλευτα Δημήτρη, το υποπτευομουν ότι θα την χτυπήσεις άμεσα τη σκούπα. Η 18lt θα κάνει κάνα χρόνο να γεμίσει τη σακούλα με τις μικροκατασκευές, εκτός και αν μαζεύεις και ροκανιδι πλάνης. Ο ανταπτορας (συστολή) δεν υπήρχε στην δικιά μου, συνοδεύεται μόνο από τα πολύ βασικά ως πιο μικρό μοντέλο.

Τον ποντικό της b&d έλεγα να τον πάρω κι εγώ, αλλά τελικά προτίμησα να παίξω σε πιο δυνατή κατηγορία και πήρα το dewalt και δεν το μετάνιωσα. Είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα είναι πολύ βολικό εργαλείο. Η σκούπα κουμπώνει στην υποδοχή του;

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τυχόν επόμενα μαστορέματα μου.

Αθόρυβοι μακρύλαιμοι μηχανισμοί UTS & διάφοροι ωροδείκτες, λεπτοδείκτες & 2λεπτοδείκτες.

Οι διακοπές ξεκίνησαν.......

Από την Κίνα με αγάπη.
Για τα τυχόν επόμενα μικροφωτιστικά μου.

Last edited by a moderator:
....................................,πού νά αντισταθώ,τό πήρα νά υπάρχει.

Καλοριζικα............................Μιχαλη !!!!!!

Για .............................τυχόν ......................επόμενα μαστορέματα μου.

Αυριο το πρωι γυρω στις εξι, ολοι στο τι μαστορεψαμε σημερα, να δουμε τα καινουργια ρολογια του Κωστη!

Κατι σου εχω φυλαξει εσενα, αλλα δεν ξερω πια σε τι κατασταση ειναι μεσα απο σκασιματα, μετα απο τοσο καιρο.