Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τελικα ηταν οντως το κινεζικο δεματακι, χωρις τελη και φορους!!
Σοφη δουλεια να παραγγελλεις Ιουλιο και να σου ερχεται Αυγουστο, ...που ειναι παχιες οι μυγες, στην Ελλαδα! :)))

Το χαρακτικο ειναι ελαχιστο σε διαστασεις και παρα πολυ προσεγμενο στην κατασκευη! Ερχεται με γυαλια προστασιας, usb cable για επικοινωνια με το PC και για φορτιση.
Εχει μεγαλη μπαταρια 6000mAh και επικοινωνει επισης με bluetooth. Παρουσιαση θα γινει αφου διαβασουμε τις οδηγιες και το δοκιμασουμε προχειρα.
36349050635_dfc5471e7b_b.jpg

http://www.dx.com/p/neje-dk-bl-desk...ter-bluetooth-4-0-6000mah-446562#.WYMNM-lLeUk
Η παραγγελια εγινε 17 Ιουλιου και ηρθε στο καταστημα των ΕΛΤΑ την 1 Aυγουστου, πιο γρηγορα απο οτι το περιμενα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλορίζικα τα << ψιλοπραγματάκια σας>> Μιχάλη και Κώστα παππού.
εγώ πάλι παρέλαβα κάτι μελαμίνες κομένες στα μέτρα που έδωσα σε τοπικό έμπορο της Χίου για την κατασκευή μια ντουλάπας και βιβλιοθήκης. όλα κομένα περασμένα και τα σόκορα και παράδοση στο σπίτι 125 ευρώ. το απόγευμα θα γίνει συναρμολόγηση και φώτο στο θέμα των μεγάλων κατασκευών.

Attachments

• IMG_20170803_141333.jpg
    IMG_20170803_141333.jpg
    93.6 KB · Views: 271
  • IMG_20170803_141349.jpg
    IMG_20170803_141349.jpg
    59.4 KB · Views: 272
Καλοδούλευτο Μιχάλη,προβλέπω ωραίες καλλιτεχνίες επάνω στό ξύλο,καί όχι μόνο,καί μάλιστα μέ τόν αυτόματο πιλότο.

Δημήτρη ευχαριστώ πράγματι υπάρχουν πολλά που είναι τα ίδια. Και σε εσένα καλορίζικα τα εργαλεία σου δεν σε προλαβαίνουμε:2thumb22sup:, αχ αυτά τα Proxxon :drool1:.

-bye-

Last edited:
Δημήτρη καλορίζικια η νεα προξονιτσα σου, Κώστα ωραιότατη επένδυση καλοδουλευτα,καλό διάβασμα Μηχαλη αλήθεια το χαρακτικό τι ακριβώς κάνει; καλή δουλειά και σε σένα Παύλο θα παρακολουθείσω το θέμα γιατί με ενδιαφέρει.Καλοριζικα και σε όλα τα παιδιά για της παραλαβές τους.

Σοφη δουλεια να παραγγελλεις Ιουλιο και να σου ερχεται Αυγουστο, ...που ειναι παχιες οι μυγες, στην Ελλαδα! :)))

Το χαρακτικο ειναι ελαχιστο σε διαστασεις και παρα πολυ προσεγμενο στην κατασκευη! Ερχεται με γυαλια προστασιας, usb cable για επικοινωνια με το PC και για φορτιση.
Εχει μεγαλη μπαταρια 6000mAh και επικοινωνει επισης με bluetooth. Παρουσιαση θα γινει αφου διαβασουμε τις οδηγιες και το δοκιμασουμε προχειρα.
36349050635_dfc5471e7b_b.jpg

http://www.dx.com/p/neje-dk-bl-desk...ter-bluetooth-4-0-6000mah-446562#.WYMNM-lLeUk
Η παραγγελια εγινε 17 Ιουλιου και ηρθε στο καταστημα των ΕΛΤΑ την 1 Aυγουστου, πιο γρηγορα απο οτι το περιμενα.
Περιμενω με αγωνια review καθως με ενδιαφερει πως τα παει σε καψιμο σχεδιου πανω σε σκληρο ξυλο.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα μέ καλές δημιουργίες,όλα είναι τεφαρίκια-αφρός :a0210:
Καλή μελέτη Μιχάλη.

:ernaehrung004:

Καλές δημιουργίες. Ο Κινέζος κ εμένα με έχει εκπλήξει ευχάριστα πολλές φορές.

pavlos49 said:
καλορίζικα τα << ψιλοπραγματάκια σας>> Μιχάλη και Κώστα παππού.
εγώ πάλι παρέλαβα κάτι μελαμίνες κομένες στα μέτρα που έδωσα σε τοπικό έμπορο της Χίου για την κατασκευή μια ντουλάπας και βιβλιοθήκης. όλα κομένα περασμένα και τα σόκορα και παράδοση στο σπίτι 125 ευρώ. το απόγευμα θα γίνει συναρμολόγηση και φώτο στο θέμα των μεγάλων κατασκευών.

Σε ευχαριστώ.

Σε βλέπω να επενδύεις πολύ στο νησί κ από καμπίσιος να μας γίνει θαλασσινός.
Άντε να σε δούμε κ σε καρνάγιο σιγά - σιγά.

Δημήτρη καλορίζικια η νεα προξονιτσα σου, Κώστα ωραιότατη επένδυση καλοδουλευτα,καλό διάβασμα Μηχαλη αλήθεια το χαρακτικό τι ακριβώς κάνει; καλή δουλειά και σε σένα Παύλο θα παρακολουθείσω το θέμα γιατί με ενδιαφέρει.Καλοριζικα και σε όλα τα παιδιά για της παραλαβές τους.

Σε ευχαριστώ πολύ Κυριάκο.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Κυριακο. Το laser engraver χαραζει με λειζερ γραμματα και εικονες πανω σε ξυλο, δερμα, πλαστικο και αλλα υλικα.
Μαξιμουμ επιφανεια χαραξης ειναι 5χ5 εκατοστα. Μπορεις να χαραξεις λεξεις ακομα και πανω σε ενα μολυβι, κατακορυφα. Το δοκιμαζω αυτη τη στιγμη.

++
Παυλο σε ευχαριστους μπελαδες μπηκες! Καλα τελειωματα!!

++
Ευχαριστω Δημητρη, μου φαινεται οτι ειναι ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδακι!

++
Κωστα ευχαριστω. Πηρα ενα ρισκο για τετοιο εργαλειο αλλα φαινεται οτι βγηκε καλο. Παντως εμφανισκα ειναι πολυ εντυπωσιακο.

Δημητρη, πολυ προχειρα και χωρις να διαβασω προσεκτικα τις οδηγιες, ως συνηθως..., εκανα 1-2 δοκιμες σε ενα δειγμα ξυλου που ειχε μεσα, μεσαιας σκληροτητας. Ειναι κατι μεταξυ πευκου και οξιας.
Θεωρω οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα σε σκληρο ξυλο. Αναλογα την ρυθμιση (περασματα του λειζερ) μπορεις λεει να πας σε βαθος μεχρι 2 χιλιοστα (μου φαινεται υπερβολικο).

Εδω στη φωτογραφια το καψιμο διηρκησε περιπου 1 λεπτο. Το γραμμα Χ(ιωτης) εχει υψος 3μμ και το Α(VClub) εχει υψος λιγοτερο απο 2 χιλιοστα. Το αποτελεσμα το βρισκω πολυ ικανοποιητικο.
Θελω να δω τον ιδανικο χρονο καψιματος σε διαφορα υλικα. Πανω αριστερα βλεπεις μια αχνη λεξη. Η ρυθμιση ηταν πολυ χαμηλη -για χαρτονι δηλαδη.

36308764406_d0596be080_c.jpg

Το ρεταλακι στη φωτο εχει διασταση 2.5χ2.5 εκατοστα.

Δημητρη, πολυ προχειρα και χωρις να διαβασω προσεκτικα τις οδηγιες, ως συνηθως..., εκανα 1-2 δοκιμες σε ενα δειγμα ξυλου που ειχε μεσα, μεσαιας σκληροτητας. Ειναι κατι μεταξυ πευκου και οξιας.
Θεωρω οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα σε σκληρο ξυλο. Αναλογα την ρυθμιση (περασματα του λειζερ) μπορεις λεει να πας σε βαθος μεχρι 2 χιλιοστα (μου φαινεται υπερβολικο).

Εδω στη φωτογραφια το καψιμο διηρκησε περιπου 1 λεπτο. Το γραμμα Χ(ιωτης) εχει υψος 3μμ και το Α(VClub) εχει υψος λιγοτερο απο 2 χιλιοστα. Το αποτελεσμα το βρισκω πολυ ικανοποιητικο.
Θελω να δω τον ιδανικο χρονο καψιματος σε διαφορα υλικα. Πανω αριστερα βλεπεις μια αχνη λεξη. Η ρυθμιση ηταν πολυ χαμηλη -για χαρτονι δηλαδη.

36308764406_d0596be080_c.jpg

Το ρεταλακι στη φωτο εχει διασταση 2.5χ2.5 εκατοστα.

Τι λες τωρα :Banane0:

Πριν γραψεις τις διαστασεις του ξυλου νομισα εκανες λαθος στο υψος των γραμματων. Μετα καταλαβα το μεγεθος του δοκιμιου και φυσικα του μηχανηματος.

Χιωτη ειναι τελειο το gadget! Φιλος ηθελε να κανει ξυλινες ετικετες για το οργανα του γιατι οι χαρτινες μετα απο καιρο ξεθωριαζουν, σκιζονται, ξεκολλανε και σκεφτοταν να φτιαξει ενα αρνητικο σε σιδερο , να το πυρακτωνει και να καιει την ετικετα . Αλλα αυτο μαλλον ειναι καλυτερο, καθαροτερο, ακριβεστερο.

Ναι, νομιζω οτι ειναι καταλληλο για την δουλεια που το θελει. Ειδικα εαν το χαραγμα ετικετας περιοριζεται στα 4χ4 εκατοστα.
Το προγραμμα μεσα εχει παρα πολλες γραμματοσειρες για να επιλεξει οτι μορφη θελει. Σαν τις επιλογες font που εχει το word.

Τις ευχές μου σε όλους τους παραλαμβάνοντες. Μιχάλη δεν παίζεσαι με τίποτα, εκπληκτικό !!

Σε ευχαριστω Γιωργο, η αναλογια χαρας/κοστους ειναι ιδιαιτερα αυξημενη σε αυτο το εργαλειακι!!

Και οι ευχες γεροντων ειναι παντα καλοδεχουμενες :))) :ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε ευχαριστω Γιωργο, η αναλογια χαρας/κοστους ειναι ιδιαιτερα αυξημενη σε αυτο το εργαλειακι!!

Και οι ευχες γεροντων ειναι παντα καλοδεχουμενες :))) :ernaehrung004:

Πως, τι, ποιος ;;;;; :grandpa:

Καλημέρα σέ όλους καί καλό Σαββατοκύριακο.

Καλημέρα σέ όλους καί καλό Σαββατοκύριακο.

Ας μεταφερθεί στο καφενείο ,δέν είχα πιεί καφέ ακόμα :smash:
Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Ας μεταφερθεί στο καφενείο ,δέν είχα πιεί καφέ ακόμα :smash:
Ευχαριστώ.

Κάτι δεν πάει καλά, μάλλον απ την έλλειψη παραλαβών θα είναι :smash: :ernaehrung004:

Υ.Γ. Ας μεταφερθεί και το δικό μου στο καφενείο, έτσι για παρέα στο γειτονάκι μου..

Κάτι δεν πάει καλά, μάλλον απ την έλλειψη παραλαβών θα είναι :smash: :ernaehrung004:

Υ.Γ. Ας μεταφερθεί και το δικό μου στο καφενείο, έτσι για παρέα στο γειτονάκι μου..

Bιάζεσαι γείτονα :flipout: ,καί γιά νά μήν είσαι παραπονεμένος
Σημερινή αγορά παγκοπρίονο Proxxon Fet
Καί γιά να προλάβω καταστάσεις θά λέτε "ρέ τόν χαζό έδωσε 400 ευρώ γιά ομοίωμα παγκοπρίονου" μέ τά ίδια χρήματα (μήν πούμε πιό φτηνά θά έπαιρνε τό Bosch PTS10 ) Η αγορά έγινε μετά από πoλύ πολύ πολύ σκέψη μηνών (ευχαριστώ τόν Παππού Κώστα γιά τίς λεπτομερές αναφορές επάνω στό PTS10,καί τόν Μιχάλη Χιώτη επάνω στό Proxxon Fet)
O μικρός χώρος τού εργαστηρίου,η φορητότητα-βάρος,ο Θόρυβος,ο όγκος του,καί γενικά τά λεπτά ξύλα μέχρι 18 mm πού δουλέυω συνήθως,αυτά καθόρισαν τήν αγορά του Proxxon.
Eκανα μιά μικρή δοκιμή στά γρήγορα γιατί έκανε ζέστη καί δέν είναι γιά πολλά-πολλά στό εργαστήριο ,μελαμίνη 18 mm ,OSB 18 mm,κόντρα πλακέ 18 mm τά έχει γιά πλάκα.

fe110.jpg

fe210.jpg

fe310.jpg

Last edited:
Aυτα ειναι εργαλεια που τα χαιρεσαι και να τα βλεπεις και να τα δουλευεις!!!

Καλοριζικο Δημητρη, δεν υπαρχει πιο βολικο, απο ολες τις αποψεις, δισκοπριονο για ξυλα μεχρι 22μμ παχος!

Ξερεις οτι η Proxxon βγαζει και ενα περιποιημενο φαλτσοπριονο που χρησιμοποιει τον ιδιο δισκο με το παγκοπριονο...:)))

Καλοδουλευτο! Σιγουρα θα ηθελα να εχω μια συλλογη proxxon , δεν ειμαι σιγουρος οτι την χρειαζομαι ομως :p Παντως τα παγκοπριονα και γενικα οτι κοβει αφου αγορασεις ενα , παντα θα θελεις μετα μεγαλυτερο ( υψος κοπης, μοτερ κλπ ) σαν τις ιντσες στις τηλεορασεις.

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Μιχάλη τό έχω δεί τό KGS 80 αλλά δέν μέ ενθουσιάζει,να κόβω καβίλιες max 25 mm,η πηχάκια 2,5 cm X 2,5 cm πού είναι τά max,έχω κανονικό φαλτσοπρίονο,αλλά άν μού βρείς κάποιον καλό λόγο ίσως τό ξανακοιτάξω. :2thumb22sup:
Μέ βλέπω νά κλείνω από τά Proxxon πρός τό παρών.