Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οχι, αλλα α θυμαμαι καλα οι μελαμινες και το πισινο γυρω στα 380 μου ειχε πει.

Συνολικα αν βαλω μονο τα τμ μελαμινες βγαινει 12,8 ανα τμ, μαζι με ολα τα αξεσουαρ.

δεν το έβαλες να σου κολήσει και τα σόκορα να γλυτώσεις το σίδερο καλοκαιριάτικα.

Παραλλαβη χθες το απογευμα απο Μιχαλη aka Χιωτης...σπαθοσεγας parkside...και φορτιστη Bosch...
Αψογη κατασταση...αψογη συναλλαγη μετα ελληνικου, πολυ ενδιαφερουσας κουβεντας και ενα συντομο τουρ στο Χιωτης mancave (γιατι με την κουβεντα ξεχαστηκαμε)...!!!

Ευχαριστω φιλε Μιχαλη...!!!

....................... και ενα συντομο τουρ στο Χιωτης mancave...........................

Πας και συ.
Βρε δεν διαβαζατε καθολου στο σχολειο μυθολογια;
Για τις σειρηνες και τον Οδυσσεα δεν ξερετε;
Και μην βλεπετε που αυτος τα καταφερε, γιατι ηταν Οδυσσεας, ενω εμεις ειμεθα κοινοι θνητοι.

Και καλα στο σχολειο εδινες μεγαλυτερη προσοχη στις συμμσθητριες απο το μαθημα. Το παθημα του "καλου μας του καιρου" Δημητρη, δεν σε προβληματισε, εστω και λιγο;
Εκτος αν θεωρεις εαυτον δυνατοτερον του Οδυσσεως, οποτε "πασο".

Μαματη λοιπον (για να επανελθουμε στο θεμα) παραλαβη απο φιλους Κρητικαρους.

DSCN1654 (Medium).JPG

Ειδικη "στολη" για τα "καζανια" μαζι με ενα μπουκαλι ρακομελο, και καμποσα μπουκαλια ρακι.

Η "στολη" ηρθε να ενισχυσει την επαναλαμβανομενη προσκληση επι πολλα ετη, για επισκεψη στην Κρητη, την εποχη των "καζανιων" (τωρα που εχεις και την ειδικη ενδυμασια, δεν εχεις δικαιολογια..).

ΑΑΑΑΑΑ ξεχασα.......

Και ενα ψιλικοκο παρελαβα ακομα.........

DSCN1655 (Medium).JPG
DSCN1661 (Medium).JPG

Να ευχαριστησω (my way) τους φιλους που μου ειπαν την γνωμη τους..................

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

..............τιμωντας και τη μικρη μου προιστορια ως "ραδιοπειρατης".

Καλοριζικα Δημητρη και Ευγενιε!

Παρελαβα και γω το μικρο πλυστικο parkside απο το Χιωτικο Λιντλ!
Πολυ ικανοποιημενος απο τα κυβικα του αλλα και το γεγονος οτι ΟΛΑ τα εξαρτηματα δενουν πανω του, ετοιμα για αποθηκευση.
Ακομα και η βελονιτσα για τα αλατα εχει την θεση της πανω στο πλυστικο!! Παρα πολυ περιποιημενη κατασκευη!

36518538345_44b04a0bed.jpg

Ναι το δοκιμασα σημερα, στην φωτο ειναι μετα τη δοκιμη μαζεμενο και ετοιμο για αποθηκευση.
Πολυ ευχαριστημενος ειμαι, ιδανικο για πλυσιμο οχηματων/βαρκων/ποδηλατων παραθυρων και βεραντας.
Ερχεται με δυο ακροφυσια και ενα δοχειο απορρυπαντικου. Η μικρη του ισχυς δεν θα προβληματισει καθολου για αυτες τις απλες δουλειες.

Εχω το μικρο bosch AQT 33, στα ιδια watt, και μου φανηκε το ιδιο ισχυρο. Ομως η εργονομια του ειναι καλυτερη απο του bosch!

Μεγεια τα αργαλεια αλλα και τα ηδυποτα αρχηγε! Κανονισε να αρχισεις να κιτρινιζεις...

Μιχάλη -bye-
Οι κρητικές σου είναι πάντα αξιόπιστες και ανεπηρέαστες .... θα βοηθούσε αρκετούς η ανάρτηση του συγκεκριμένου στο νήμα του Lidl.

Η φωτο είναι από την αυλή του σπιτιού σου?? και έχεις εμπρός σου αυτή την παραλία ??? αν ναι.....είσαι απίστευτα ευλογημένος !!!!!

Μιχάλη -bye-
Οι κρητικές σου είναι πάντα αξιόπιστες και ανεπηρέαστες .... θα βοηθούσε αρκετούς η ανάρτηση του συγκεκριμένου στο νήμα του Lidl.

Η φωτο είναι από την αυλή του σπιτιού σου?? και έχεις εμπρός σου αυτή την παραλία ??? αν ναι.....είσαι απίστευτα ευλογημένος !!!!!

Eχεις δικιο Νικο, θα το κοπιαρω και στο νημα του Lidl.

H φωτο ειναι οντως απο την αυλη του πατρικου σπιτιου μου στη Xιο.
Eιναι ενας απο τους λογους που δεν εχω παει σε αλλο Eλληνικο νησι για διακοπες μεχρι σημερα!

Kαλορίζικα Δημήτρη καί καλά τριψίματα,καλορίζικα Μιχάλη καί καλά καθαρίσματα.

Πρόσφατη αγορά πολύμπριζο μέ προστασία legrand 6 θέσεων,γιά συνεργασία στό εργαστήριο με τό πολύμπριζο Legrand master - slave.

poli110.jpg

poli210.jpg

Το master-slave ποσα watt δεχεται στο μαστερ; Το σκεφτομαι για το παγκοπριονο μου

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το master-slave ποσα watt δεχεται στο μαστερ; Το σκεφτομαι για το παγκοπριονο μου

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τό Legrand δέν αναφέρει στό manual σχετικά μέ τήν μέγιστη ισχύς τού master όπως άλλα πολύμπριζα master-slave,αλλά δίνει ολική ισχύς γιά όλες τίς μπρίζες 3,5 ΚW

Kαλοδούλευτα Αντώνη,καί καλές δημιουργίες.

Σημερινή αγορά τριβείο δίσκου Proxxon,καί μερικά έξτρα γυαλόχαρτα.

trrr111.jpg

trrr210.jpg

trrr310.jpg