Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εαν μικρο εργαλειο εννοεις την δυναμη, το εργαλειο που εχεις στο λινκ και το επιτραπεζιο ρουτερ εχουν την ιδια ισχυ, ειναι 100watt.
Απλα η proxxon δεν προτεινει αυτα τα bits λογω ελλειψης 'πλαισιου' για σωστο ρουταρισμα και οχι για δυναμη.

Επισης τα bits για φρεζαρισμα ακμων τα πουλαει και ξεχωριστα. Ελπιζω να πηρες το σετακι για μελλοντικη αγορα του επιτραπεζιου ρουτερ..:))

Καλοριζικα Κωστα!

Ακριβως με αυτο το σκεπτικο πηρα το σετακι. Εχω μια πολυ παλια βαση-προσαρτημα της dremel που συμπτωματικα κουμπωνει το proxxon επανω της αψογα (εν αντιθεσει με τα συγχρονα dremel) και μπορει να χρησιμοποιηθει σαν μικρο ρουτερακι, δυστυχως δεν εχει δυνατοτητα βυθισης με ελατηρια οπως τα αντιστοιχα συγχρονα. Για φρεζαρισμα ακμών βολεύει πολύ. Για τα πιο δυσκολα θελει πολλη προσοχή. Αυτα θα γινονται με το σταθερο ρουτερακι, οταν ερθει η σειρα του να αγοραστει.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηχαλη τα συγκεκριμενα κανουν για το dremel;
Ναι. Εχουν στελεχος 3.2mm και εχει αντιστοιχα και η dremel. Σε συγκριση που εχω κανει τα proxxon δειχνουν να αντεχουν πιο πολυ τη φθορα. Σαν να εχουν αλλο μεταλλο.

Το μονο κοπτιπκο proxxon που με απογοητευσε ηταν το ισιο 3.2mm Εχει μονο ενα φτερο κοπης ενω το dremel δυο.

Ναι. Εχουν στελεχος 3.2mm και εχει αντιστοιχα και η dremel. Σε συγκριση που εχω κανει τα proxxon δειχνουν να αντεχουν πιο πολυ τη φθορα. Σαν να εχουν αλλο μεταλλο.

Το μονο κοπτιπκο proxxon που με απογοητευσε ηταν το ισιο 3.2mm Εχει μονο ενα φτερο κοπης ενω το dremel δυο.
Σευχαριστω

Διάφορα ψιλά που θα χρειαστούν σύντομα...
vzFGF3m.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Αστρικη Ενεργεια

Απο που αν επιτρεπεται;

Καλημερεζ

Τα φρεζακια τα πηρα απο Κεντρο Βιδας, τις σακκουλες της σκουπας απο leroy και τα bits απο lidl.
Τα τελευταια ειναι επιεικως μετριας ποιοτητας, αλλα τα ειχα κανει δοκιμη απο το σετακι ενος γειτονα που τα ειχε παρει παλιοτερα και εκαναν καθαρο τρυπημα, οποτε ειπα να τα παρω αφου δεν ειχα καθολου τετοια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xτυπησε το κουδουνι στις 12 και ειδα απ'εξω το καφε βανακι της UPS!!

36633619421_6d01f30593_b.jpg

Επειδη φευγω αυριο για ρουμανια, θα τα ανοιξω την Τριτη, ετσι για να πολλαπλασιαστει η χαρα της προσμονης :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

36633619421_6d01f30593_b.jpg

Επειδη φευγω αυριο για ρουμανια, θα τα ανοιξω την Τριτη, ετσι για να πολλαπλασιαστει η χαρα της προσμονης :))
Αρρωστε...η θεραπεια στο νησι δεν σου εκανε τιποτα! :flipout:

Καλοριζικα!-bye-

Εγω πηρα σημερα απο lidl ενα τεμαχιο για τη ζωνη θηκης εργαλειων.
Νομιζα ολα που εδειχνε κοστιζαν 4 ...αλλα ολο σετ εβγαινε 12 ! Οποτε πηρα το κρεμαστο με τις μεγαλες θηκες να το βαλω στη ζωνη που εχω ηδη.

Μερσι συναδελφοι, καλοριζικες η θηκες Νεκταριε!

Δυστυχως δεν αντεξα και τα ανοιξα! Και οχι μονο τα ανοιξα αλλα τα δοκιμασα στα γρηγορα.
Οποτε Νικο σε λιγη ωρα οι πρωτες εντυπωσεις θα μπουν στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας :)

Καλως τα δεχτηκες, αλλα βρε χριστιανε, βαζε τις φωτο μεσα σε ενα σποιλερ!!!!!!!!!!
Θες να τα δει ο Weather και να βασανιστει παλι;
Η βαλε ενα Ακαταληλλο για οσους το nick ξεκιναει απο we και τελειωνει σε 67.

Ευχαριστω Vrass. Δεν ξερω τι τιμη πηρες (προφανως πηγες εκει) αλλα η φτηνοτερη τιμη που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι στο eshop.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό.

Οι μπαταρίες στο ρούτερ & στο τανκ είναι πλήρως εναλλάξιμες λογικά ?

Nαι Κωστα, ολες οι 18βολτες μπαταριες της Ryobi απο το 2002 που ξεκινησε (με μπαταριες καδμιου) μεχρι τις σημερινες λιθιου, κανουν oλες σε ολα τα εργαλεια της!!
Αυτο θα πει σεβασμος προς τον πελατη!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Nαι Κωστα, ολες οι 18βολτες μπαταριες της Ryobi απο το 2002 που ξεκινησε (με μπαταριες καδμιου) μεχρι τις σημερινες λιθιου, κανουν oλες σε ολα τα εργαλεια της!!

:a0210:
Πολλά μπράβο τους.

Καλως τα δεχτηκες, αλλα βρε χριστιανε, βαζε τις φωτο μεσα σε ενα σποιλερ!!!!!!!!!!
Θες να τα δει ο Weather και να βασανιστει παλι;
Η βαλε ενα Ακαταληλλο για οσους το nick ξεκιναει απο we και τελειωνει σε 67.

Ευχαριστω Vrass. Δεν ξερω τι τιμη πηρες (προφανως πηγες εκει) αλλα η φτηνοτερη τιμη που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι στο eshop.

Δημητρη, δεν τον φοβαμαι τον weatherman, ειναι εγκρατης σαν και μενα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:a0210:
Πολλά μπράβο τους.

Μπραβο,
και ασε τους αλλους να λενε για εγγυησεις κλπ οταν σε δυο τρεια αντε 5 χρονια βγαζουν καινουργια συστηματα για μπαταριες.