Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ευχαριστώ Αντωνη. Να πω ότι ο πωλητής δεν τα στέλνει Ελλάδα και μου τα έφερε φίλος από Γερμανία. Σαν τιμή είναι καλή κι έχει καλές κριτικές. Να δούμε τώρα τι θα καταφέρω.Μεγειές Δημήτρη και Παύλο.
Ευχαριστώ Αντωνη. Να πω ότι ο πωλητής δεν τα στέλνει Ελλάδα και μου τα έφερε φίλος από Γερμανία. Σαν τιμή είναι καλή κι έχει καλές κριτικές. Να δούμε τώρα τι θα καταφέρω.
Τίποτα από αυτά Αντώνη. κατασκευές μοντελισμού πλέον δεν φτιάχνω. Την ρητίνη θα την δοκιμάσω σε συνδυασμό με ξύλο για διακόσμηση και επεξεργασία στον τόρνο. Θα δούμε, πολλά έχω στο μυαλό μου.Τι θα φτιάξεις με αυτη; καμιά εποξική άτρακτο ή για να περνάς πανια τη θες;
ααα μάλιστα, πολύ έξυπνο και χρήσιμο. Να είσαι καλά βρε γειτονάκι :worshippy:
Τίποτα από αυτά Αντώνη. κατασκευές μοντελισμού πλέον δεν φτιάχνω. Την ρητίνη θα την δοκιμάσω σε συνδυασμό με ξύλο για διακόσμηση και επεξεργασία στον τόρνο. Θα δούμε, πολλά έχω στο μυαλό μου.
Καλοδουλευτες οι παραλαβες σας κυριοι.
Δημητρη, τελικα το μικρο δισκοτριβειο πηρες βλεπω. Και εγω μαλλον σε αυτο θα καταληξω μιας και εχω ηδη ταινιολειαντηρα. Απο αναρροφηση σκονης πως παει; το δοκιμασες; η υποδοχη για τη σκουπα παιρνει το στανταρ ρουξουνι της νιλφισκ η θελει ανταπτορα οπως η σεγα και το δισκοπριονακι;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοριζικα Παυλο και Αντωνη!
Δημητρη, αυτο το τριβειακι ειναι το πλεον αθορυβο εργαλειο της proxxon! Kαλοδουλευτο!!
Ταινιολειαντήρα έχω τον γνωστό του lidl, που έχουν πάρει οι περισσότεροι. Είναι ακριβώς το αντίθετο με το παραπάνω, δηλαδή διαφεύγει αρκετή σκόνη και κάθεσαι δίπλα του μόνο με ωτοασπίδες. Εννοείται ότι τον δουλεύω μόνο στο μπαλκόνι.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.