Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια μαστορια!δημητρη προχθες το λεγαμε το χτυπησες βρε θηριο!!
Παντως αν θες το τορνακι πες μου στο δινω σε τιμη κοστους!!βεβαια ειναι για πολυ μικρα αντικειμενα γιαυτο δεν με βολεψε!
Τι τιμή δηλαδή Βασίλη;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα!

Θελουμε και φωτο απο την κατασκευη πριν και μετα!

Για αρχη σοβατεπια θα κοψω, απλα ειναι επενδυση οπως ολα τα εργαλεα για το μελλον.

Καλοδούλευτα Νεκτάριε καί καλές δουλειές.

Σημερινά ψιλολόγια,ένα κομπιουτεράκι γιά τό εργαστήριο καί 2 γυαλόχαρτα-σφουγγάρια.

kom10.jpg

Κοφτης πλακιδιων και αερομετρο bulle unimac.
Μαρκαδορακια milwakey
Σπατουλα stanley.
Απο Παυλατο.

Καλοδούλευτα Νεκτάριε.

Καλοδούλευτα Νεκτάριε καί καλές δουλειές.

Σημερινά ψιλολόγια,ένα κομπιουτεράκι γιά τό εργαστήριο καί 2 γυαλόχαρτα-σφουγγάρια.

Με το καλό Δημήτρη.

Last edited by a moderator:
Αφού το laser έχει κολλήσει στο τελωνείο εδώ και μέρες (τον ηπι@) και έχοντας μια θλίψη στο πρόσωπό μου ο γνωστός χρηματοδότης της ''τρέλας'' μου (η γυναίκα μου) αποφάσισε να μου φτιάξει την διάθεση κάνοντάς μου ένα ακόμα δώρο !Το τελευταίο όπως μου είπε , μέχρι το επόμενο συμπλήρωσα εγώ σιωπηλά από μέσα μου !

Κορδελίτσα απο τον https://xideas.gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/kordela-xyloy/ilektriki-prionokordela-einhell-tc-sb-200-1-250w-4308018-ergaleia.html .

Κάνει λιγότερο θόρυβο απ'ότι περίμενα , μου έφαγε λίγη ώρα να ρυθμίσω την κορδέλα (πρώτη φορά χρησιμοποιώ ) , στα αρνητικά είναι ο πλαστικός (σκληρός μεν ,αλλά πλαστικός ) βραχίωνας για την ρύθμιση του ύψους , εκτός απο αυτό είμαι αρκετα ενθουσιασμένος !!!Έχω μερικές ερωτήσεις που θα γίνουν στο αντίστοιχο νήμα .Και για να την δοκιμάσω αποφάσισα να κάνω 2 κουτάκια τα οποια δεν περίμενα να τα καταφέρω αλλά τελικά βγήκαν , παρουσίαση ομοίως στο αντίστοιχο νήμα .

20170921_202734.jpg
[/IMG]

20170921_203741.jpg
[/IMG]

20170921_203758.jpg
[/IMG]

20170923_183843.jpg
[/IMG]

Καλά υπάρχουν γυναίκες που κάνουν τέτοια δώρα στους συζύγους ; μάλλον παντρεύτηκα τη λάθος γυναίκα.. :smash:

καλορίζικο και εύχομαι να το ευχαριστηθείς

Kαλουδούλευτη Γιώργο,όντως η πριονοκορδέλα σέ πάει σέ άλλες διαστάσεις κατασκευών,καλές δημιουργίες.

Είδα πρώτα τα κουτάκια που έφτιαξες. Καλοδούλευτη με πολλές καλές κατασκευές.