Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Το πισω απο τον ταινιολειαντηρα και διπλα απο το δισκοφρενο θυμησε μου τι ειναι;
Δεν σε βολευε η σπαστη με τους μεγαλους βραχιονες και τα ελλατηρια;
Κατα τα αλλα χε..ε μεσα........λαμπες και μεγενθυτικοι και κολοκυθια μετα ριγάνεως.........Αααααααχ μπορεις να με ξανακανεις εικοσι ξανα, και δουλευω και με κερι!!!!!!!!!!!!!!!!

Τό μικρό δισκοπρίονο τής Proxxon KS230 είναι Δημήτρη,όπως σωστά προειπώθηκε.
Αστα νά πάνε έτσι ακριβώς όσο μεγαλώνουμε θέλουμε περισσότερο φωτισμό στόν χώρο εργασίας,καί δή όταν έχει νά κάνει μέ λεπτομέρειες. -bye-

Τό μικρό δισκοπρίονο τής Proxxon KS230 είναι Δημήτρη,όπως σωστά προειπώθηκε.
Αστα νά πάνε έτσι ακριβώς όσο μεγαλώνουμε θέλουμε περισσότερο φωτισμό στόν χώρο εργασίας,καί δή όταν έχει νά κάνει μέ λεπτομέρειες. -bye-

..όπως είσαι και της λεπτομέρειας εσύ.. :ernaehrung004:

..όπως είσαι και της λεπτομέρειας εσύ.. :ernaehrung004:

Mπά τσαπατσούλης καί άρπα κόλλας είμαι Γιώργο :flipout:

Σημερινά ψιλολόγια,δισκάκι γιά το μικρό παγκοπρίονο Proxxon,γυαλόχαρτα Proxxon,σφιγκτήρες Wolfcraft - FFgroup,ξυλόκολλα

diafo110.jpg

Kαλοδουλευτα συναδελφοι!

Ειχα και γω μια ανελπιστη παραλαβη σημερα!
Μου εδωσε ο πατερας μου ενα καινουριο πολυμετρο που του ειχαν κανει δωρο σε μια επισκευη βαποριου στην Ιαπωνια το 1967!!

Sanwa SP-10D...λειτουργικοτατο αλλα συλλεκτικο πλεον :))
37197932050_5eeede965c_c.jpg

Kαλοδουλευτα συναδελφοι!

Ειχα και γω μια ανελπιστη παραλαβη σημερα!
Μου εδωσε ο πατερας μου ενα καινουριο πολυμετρο που του ειχαν κανει δωρο σε μια επισκευη βαποριου στην Ιαπωνια το 1967!!

Sanwa SP-10D...λειτουργικοτατο αλλα συλλεκτικο πλεον :)

Αν και είμαι άσχετος σ' αυτά, ούτε έχω κάποια γνώμη ή εμπειρία, μπορώ όμως να πω ότι εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό.
Σου θυμίζει τους παλιούς καλούς καιρούς.
Καλές μετρήσεις Μιχάλη. αλλά ακόμα και να μην το δουλέψεις είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια περίοπτη θέση στα εργαλεία σου.

Αν και είμαι άσχετος σ' αυτά, ούτε έχω κάποια γνώμη ή εμπειρία, μπορώ όμως να πω ότι εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό.
Σου θυμίζει τους παλιούς καλούς καιρούς.
Καλές μετρήσεις Μιχάλη. αλλά ακόμα και να μην το δουλέψεις είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια περίοπτη θέση στα εργαλεία σου.

Ευχαριστω συναδελφοι!
Γιωργο τα πολυμετρα τα δουλευω παρα πολυ στις απλες ηλεκτρικες επισκευες και μαστορεματα.
Το αγαπημενο μου ειναι ενα παρομοιο μικρο αναλογικο, αν και εχω 2-3 φτηνα ψηφιακα.
H κυρια χρηση δεν ειναι τοσο στο να μετρησω το voltage αλλα κυριως εαν κλεινει ενα κυκλωμα.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση σημερα, δεν αναβε ενα σποτακι που εχω στο υπογειο και πηγαινα να φερω το μικρο πολυμετρο απο το σπιτι για να τσεκαρω αν ερχοταν ρευμα. Ο πατερας μου που ηταν μαζι μου στο υπογειο, μου ειπε οτι θα μου φερει εκεινος ενα πολυμετρο που ειχε στο δικο του εργαστηριο. Ετσι συνεβη η παραλαβη :))

Σημερινά ψιλολόγια,γυαλόχαρτα δέλτα,πέλμα τριβείου πολυεργαλείου B&D,κόλλα.

diafor14.jpg

Last edited:
Eυχαριστώ Κώστα
Καλοδούλευτο Παύλο,ο διακόπτης είναι γιά τόν τόρνο τής Boston ?

Καλοδουλευτα συναδελφοι!
Χθεσινη παραλαβη απο το leroy Aμαρουσιου.

37240331970_b5227ef4e6_c.jpg

4 εργαλειακια χειρος για πλακακια -ετοιμαζω ενα μινι project.
2 κολλες - μια πανχρησιμη βενζινοκολλα και μια αλλη.
ανταπτορακια για να μην πεταμε τα κονταρια απο τις σκουπες που σπανε/σαπιζουν.
και ενα ρολλο απο banggood για την μεταφορα φωτογραφιας σε ξυλο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινά ψιλολόγια,γυαλόχαρτα δέλτα,πέλμα τριβείου πολυεργαλείου B&D,κόλλα.

Χθεσινη παραλαβη απο το leroy Aμαρουσιου.]

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας.

Καλως τα δεχτηκατε!
Το ρολο εχει λινκ Μιχαλη?
Βολευει για τις ταινιες στα σοκορα μελαμινης!