Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα σέβη μου Μπάμπη. από τις καλύτερες αγορές, καλοδούλευτα και άντε επιτέλους δεν θα είμαι μόνος εδώ μέσα με έργα που κατασκευάζονται στον τόρνο.
ότι μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι (αν και δεν με χρειάζεσαι).

Άμα έχεις καλό κινητό κάνεις κ καλές παραγγελίες κ παραλαβές. Καλές δημιουργίες με το νέο θηριάκι σου.

Σας ευχαριστώ πολύ παληκάρια... :ernaehrung004:
Η αλήθεια είναι οτι το νέο κινητό βοήθησε πολύ... :flipout:
Παύλο, μέχρι να φτάσω εγώ στο επίπεδο που είσαι εσύ τώρα θα έχουμε βγεί απ´ τα μνημόνια... :silly:

Με τέτοιες βαρβάτες παραλαβές συνεχώς, αλλά και με το ξεσκάλισμα που πέφτει εδώ μέσα και κυρίως σε αυτήν την ενότητα κάποια στιγμή κάποιος θα βαρέσει κανόνι...... :flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ. Καλορίζικος ο τόρνος, καλές δημιουργίες....

Σας ευχαριστώ πολύ παληκάρια... :ernaehrung004:
Η αλήθεια είναι οτι το νέο κινητό βοήθησε πολύ... :flipout:
Παύλο, μέχρι να φτάσω εγώ στο επίπεδο που είσαι εσύ τώρα θα έχουμε βγεί απ´ τα μνημόνια... :silly:

σε ένα εξάμηνο θα κεντάς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγορα πρωτης υλης για κατασκευη κουκετας-γραφειου.

View attachment 145254

Μελαμινη Δρυς 25mm - 1.83m x 3.66
Τεμαχισμενη σε 19 κομματια.
κοστος 93 ευρω

Οξια ταβλα 28mm - 18cm x 300cm τεμαχια 3.
Πλανισμενη στα 21 mm και κομμενη σε λουριδες 3.5cm.
Kοστος 77 ευρω.

View attachment 145251View attachment 145252View attachment 145253

Γιάννη σου βγάζω το καπέλο φίλε... :SFGSFGSF:
Τέτοια μελέτη, υπομονή και σημασία στη λεπτομέρεια που παρατηρώ σ´ όλες σου τις κατασκευές πολύ σπάνια βλέπεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη σου βγάζω το καπέλο φίλε... :SFGSFGSF:
Τέτοια μελέτη, υπομονή και σημασία στη λεπτομέρεια που παρατηρώ σ´ όλες σου τις κατασκευές πολύ σπάνια βλέπεις.

Ευχαριστω, αλλα οπως θα παρατηρησατε κανω 4-5 μηνες κενο στις κατασκευες...(για φορτιση, οπως οι μπαταριες...οι χαλασμενες).

Eυχομαι καλες και πρωτοτυπες δημιουργιες με τον τορνο.

Εγω παρηγγειλα μια σεγα παγκου (Βoston) για πιο λαιτ κατασκευες.

"Χτύπα" τον από Amazon αν συμφέρει. Εγώ τον πήρα απο την dk.tools στην Καλλιθέα.
Επέλεξα αυτόν, κι όχι τον Boston που είναι σε ονομαστική τιμή γύρω στα 70 φτηνότερος, γιατί πήρα και το τσοκ μαζί και ήθελα να ταιριάζει το σπείρωμα αντί να ψάχνω για αντάπτορα που θέλει ο Boston.
Κι επειδή αγοράστηκαν αρκετά πράγματα, μαζί με κάτι άλλα παρελκόμενα και ανταλλακτικά για το μηχανουργικό τόρνο, η τιμή ήταν σχεδόν όσο στοιχίζει ο Boston+αντάπτορας.

Μπράβο ρε Μπάμπη .... Δώστου να καταλάβει .... θα σε φάει η βεράντα όμως :flipout::flipout:
Στο είχα πει κάποτε για εκείνο το βαρύ τραπέζι στην βεράντα ....ο καλύτερος πάγκος για εργαλεία !!!

Mερα του Μπαμπη σημερα!! Και σεξυ τορνος και φινο κινητο!!!
Γιαννη με το καλο να τελειωσεις το project το οποιο εχει σημαντικο βαθμο δυσκολιας!

Καλοριζικα συναδελφοι!

Παρελαβα και γω ενα δωρακι που κερδισα απο την προσφατη κληρωση του GearBest.
Eνας φορτιστης USB Liitokala, μοντελο Lii-402. Φορτιζει και λιθιου και NiMH. Γινεται και powerbank καθως εχει εξοδο USB.
37724305126_d3c387d465_b.jpg

https://www.gearbest.com/chargers/pp_662178.html

Πάντα τυχερός να ειλσαι στη ζωή σου Μιχάλη. Καλοδούλευτο.

Νικόλα, ο πάγκος αυτός.. Χμμμ... Το τραπέζι ήθελα να πώ... :flipout: είναι μπετόν αρμέ! Μελετημένη κατασκευή για πολλά χρόνια.
Future proof που λέει κι η μάνα μου... :silly:

Μπάμπη καλοδούλευτος, Πάει η Metabo!

Άντε να δούμε την καλλιτεχνική σου πλευρά να ξεδιπλώνεται.

Για δε το κινητό: N.C.

Πάντα τέτοια Μιχάλη.