Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το amazon δεν στέλνει μπαταρίες οπότε η αγορά έγινε από Ελλάδα.
https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=7799

Άριστη επικοινωνία με το κατάστημα πριην την αγορά!!

H χαμηλότερη τιμή είναι στανταράκι 59 ευρώ. Σαν κόστος μέγεθος συμφέρει η 5Αh στα 95 ευρώ αλλά αυξάνει και το βάρος της συκευής. Κάποια στιγμή θα αγοράσω και μια μεγάλη.

Ευχαριστώ!

Καλή τιμή μου φαίνεται.
Καλοδούλευτο Νικόλα, καλωσήρθες στο κόσμο των "εργαλείων", καλωσήρθες στν κόσμο της Makita! :Banane0:

Ευχαριστώ Μπάμπη!Η αλήθεια είναι πως στο χέρι αντιλαμβάνεσαι μια μοναδική αίσθηση ποιότητας,καμμία σχέση με τα φτηνά τριβεία που είχα ως τώρα όσον αφορά τα πλαστικά του.Και ναι,είναι το πρώτο μου Makita!

Χαμηλοτερη τιμη στο skroutz πριν καταργηθει 150 . Αγγελια στο car.gr μεταχειρισμενο , χωρις λαβη μπροστα και χρωμα πρασινο , 139 . Χτυπησες λαχειο. Καλες δουλειες!

Καλά "τριψίματα".

Το μόνο προβληματάκι αν ποτέ χρειαστείς ανταλλακτικά (φτου, φτου μακριά) να προβληματιστείς λιγάκι.

Δημήτρη τι να πώ,ίσως φτιάχτηκαν εκεί και κάποιες Ευρωπαϊκές παρτίδες.

Εγω εχω dremel απο το 1996 αν θυμαμαι καλα σε βαλιτσακι με σετ κοπτικα και manual εγχρωμο σε γυαλιστερο χαρτι, που το ειχα αγορασει απο την Αθηνάς. Και αυτο made in USA γραφει.
Εποχες πριν αρχισουν ολοι να πηγαινουν στους κινεζους και πριν το 2000 που το DIY ηταν σχεδον ανυπαρκτο στην Ελλαδα.

και να χαλασει η makita θα εχει ανταλλακτικο. Εδω υπαρχουν ανταλλακτικα για ρουτερ της 30+ ετων... Μαλιστα το εκανε rebranded ως makita MT και συνεχιζει να το βγαζει ως ημι-επαγγελματικο...