Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

και θα κλεισεις ματι ολο το βραδυ?

Μια χαρά θα κοιμηθώ... Δεν αντέχω με τίποτε σήμερα, τα έχω παίξει, τρέχω όλη μέρα.
Θα ξεκουραστώ ελπίζοντας να φχαριστηθώ την αυριανή μέρα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και γιατι δεν την πήρες μιστερ Μπαμπης ;
(Καλοδουλευτη και απροβληματιστη ! )

Σ´ ευχαριστώ Ηλία... :ernaehrung004:
Κόλωσα και δεν την πήρα γιατί κάπου ειλχα διαβάσει, σε κάποιο forum, κάποιο χρήστη που αντιμετώπιζε προβλήματα κραδασμών.
Διάβασα πολύ περισσότερα με θετικές κριτικές αλλά τελικά προτίμησα την Metabo πρώτον γιατί είναι φετινό μοντέλο, η Makita είναι του 2010 μοντέλο νομίζω, και δεύτερον για τις απόψεις των παιδιών που την έχουν εδώ μέσα.

Η Metabo δεν έχει κραδασμούς αλλά δεν είναι κ το τέρας που έχεις στο χωριό. Εγώ δεν έχω κόψει ή σπάσει κορδέλα αλλά έχω "κάψει" μερικές στην αρχή.

Αυτή στο χωριό είναι τέρας σε δύναμη αλλά ο πάγκος είναι της πλάκας.
Ούτε κλίση παίρνει, είναι για κοπή κατεψυγμένου κρέατος και ψαριών. Τη Metabo δεν τη λές αδύναμη αλκά ούτε βέβαια και τέρας, και ούτως ή άλλως 20 και 22 πόντους δεν πρόκειται να κόβω εδώ στην Αθήνα.

Σ´ ευχαριστώ Ηλία... :ernaehrung004:
Κόλωσα και δεν την πήρα γιατί κάπου ειλχα διαβάσει, σε κάποιο forum, κάποιο χρήστη που αντιμετώπιζε προβλήματα κραδασμών.
Διάβασα πολύ περισσότερα με θετικές κριτικές αλλά τελικά προτίμησα την Metabo πρώτον γιατί είναι φετινό μοντέλο, η Makita είναι του 2010 μοντέλο νομίζω, και δεύτερον για τις απόψεις των παιδιών που την έχουν εδώ μέσα.
Α μάλιστα , στην ίδια άποψη είμαστε . :-)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πέρασα σήμερα για μια "εθιμοτυπική" :drool1: επίσκεψη απ´ το Kentrovidas και πήρα αυτό το σετάκι σε πολύ καλή - νομίζω - τιμή, στα 16,90 . 10 δίσκοι κοπής, για διάφορα υλικά, μαζί με τον αντάπτορα.
Δημήτρη, φαντάζομαι το έχεις ήδη πάρει, έτσι; -bye-

Kαλοδούλευτα Μπάμπη,τά έχω σέ μικρότερο σέτ,άν αναφέρεσαι σέ εμένα.

Game Over Παύλο... Τέρμα οι αγορές.

Μάρτυς μου ο Δημήτρης ο Weather. :grinning-smiley-043

Είναι αυτό πού λέμε "μήν σού βγεί τό όνομα" :flipout:

Μπάμπη καλορίζικη η πριονοκορδέλα,καλές καί ασφαλείς κοπές,καλές δημιουργίες,χαιρόμαστε οι περισσότεροι μέ τήν χαρά πού πήρες σήμερα,τό νοιώθω τό συναίσθημα,καί κοίτα επειδή διάβασα σέ ένα νήμα ότι είσαι "ταρατσόβιος" καί όταν αρχίσουν τά κρύα η "μηχανή" σταματάει,ξεκίνα από αύριο κιόλας δημιουργίες νά προλάβουμε νά δούμε τά έργα σου,γιατί από του Αγίου Ανδρέα 30 Νοέμβρη καί μετά λένε ανδριώνει τό κρύο,άντε μέχρι καί 20 μέρες μέχρι τις 20 Δεκέμβρη θά το ψιλοπαλεύεις απο εκεί καί μετά,θά είσαι κάτω καί θά βλέπεις ποδόσφαιρο στήν Nova μέχρι τίς 20 Μάρτη σερί.:flipout:

Καλοριζικο το θηριο σου Μπαμπη

:a0210:
Ευχαριστώ... Εύχομαι και στα δικά σας όσοι γουστάρετε πριονοκορδέλα...
Για τους υπόλοιπους ο,τι γουστάρει ο καθένας!

Kαλοδούλευτα Μπάμπη,τά έχω σέ μικρότερο σέτ,άν αναφέρεσαι σέ εμένα.

Είναι αυτό πού λέμε "μήν σού βγεί τό όνομα" :flipout:

Μπάμπη καλορίζικη η πριονοκορδέλα,καλές καί ασφαλείς κοπές,καλές δημιουργίες,χαιρόμαστε οι περισσότεροι μέ τήν χαρά πού πήρες σήμερα,τό νοιώθω τό συναίσθημα,καί κοίτα επειδή διάβασα σέ ένα νήμα ότι είσαι "ταρατσόβιος" καί όταν αρχίσουν τά κρύα η "μηχανή" σταματάει,ξεκίνα από αύριο κιόλας δημιουργίες νά προλάβουμε νά δούμε τά έργα σου,γιατί από του Αγίου Ανδρέα 30 Νοέμβρη καί μετά λένε ανδριώνει τό κρύο,άντε μέχρι καί 20 μέρες μέχρι τις 20 Δεκέμβρη θά το ψιλοπαλεύεις απο εκεί καί μετά,θά είσαι κάτω καί θά βλέπεις ποδόσφαιρο στήν Nova μέχρι τίς 20 Μάρτη σερί.:flipout:

Σ´ εσένα αναφέρομαι... Εσύ είσαι ο πιο κοντινός μου απ´ τους Δημητράδες...
Και ήμουν σίγουρος οτι το έχεις... Να φανταστείς η πρώτη κουβέντα που είπα στον Παναγιώτη ήταν "-Να μου προσέχεις το Δημήτρη" -bye-
Δυστυχώς μέχρι τα Χριστούγεννα εδώ θα είναι γιαπί το σπίτι και δεν με βλέπω να έχω χρόνο... Αν χαλάσει κι ο καιρός...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σ´ εσένα αναφέρομαι... Εσύ είσαι ο πιο κοντινός μου απ´ τους Δημητράδες...
Και ήμουν σίγουρος οτι το έχεις... Να φανταστείς η πρώτη κουβέντα που είπα στον Παναγιώτη ήταν "-Να μου προσέχεις το Δημήτρη" -bye-
Δυστυχώς μέχρι τα Χριστούγεννα εδώ θα είναι γιαπί το σπίτι και δεν με βλέπω να έχω χρόνο... Αν χαλάσει κι ο καιρός...

Xάχάχά νά σαι καλά φίλε Μπάμπη.
Kαταλαβαίνω άμα έχεις μαστόρους μέσα στό σπίτι,πρέπει νά είσαι "απίκο" καί πού χρόνος καί όρεξη γιά δημιουργίες.
Αλλά θά βρείς κάποιο χρόνο εσύ νά κάνεις ένα "time out" καί νά μάς κάνεις τήν έκπληξη εκεί πού δέν τό περιμένουμε,καί να μείνουμε άφωνοι. :firstprize:
Εύχομαι καλά τελειώματα μέ τό σπίτι.-bye-

χθες παρέλαβα αυτον τον μετρητη κατανάλωσης για την εποπτια συγκεκριμένων συσκευών στο σπιτι...

http://www.emimikos.gr/OEM-FHT-9996G/

Το έβαλα αμέσως στο τεστ στον κονβεκτορα της μικρης...και οι πρωτες εντυπώσεις αριστες...

Μετρησε την κατανάλωση σε 12ωρη βάση του κονβεκτορα (Αυτον http://homelove.gr/-convectors-panel/10776-pchag2-2000ef-plus-philco-20001000w.html).

Ευκολος στην λειτουργια του, σετάρισμα ωρας, ωρας λειτουργίας, τιμή KWh κτλ κτλ...
Συνιστάτε...(ΑΝ και ποιο μακροχρόνια χρηση θα δείξει και την αντοχή του στον χρόνο).

Είχα πάρει έναν παρόμοιο κινέζικο από e-bay, τα έφτυσε μετά από κανά 2 χρόνια. Δεν θυμάμαι αν είχε εσωτερική μπαταρία που προσπάθησα (ανεπιτυχώς) να αλλάξω....

Δεν εχουν μπαταρίες αυτα τα μηχανάκια (δες στο μανουαλ τους), εχουν πυκνωτες...για αυτο λενε βαλτο στην μπριζα για καποιο διαστημα ωστε να μπορεις να κανεις το αρχικο setup...