Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εξαρτάται την συσκευή. Έχω 6 χρόνια ένα κινέζικο PM300 και από πέρυσι ένα γερμανικό PM231E, που παίρνουν αντίστοιχα 2 και 3 μπαταρίες LR44.Δεν εχουν μπαταρίες αυτα τα μηχανάκια (δες στο μανουαλ τους), εχουν πυκνωτες...για αυτο λενε βαλτο στην μπριζα για καποιο διαστημα ωστε να μπορεις να κανεις το αρχικο setup...
Τρεχω με την δουλεια αυτες τις μερες και σας εχω χασει!!!
Μπαμπινο καλοδουλευτη η κορδελα!!!!
Μπάμπη καλορίζικο το θεριό,καλοδούλευτη!
Σημερινη παραλαβη, ενα ευμεγεθες βιβλιο για ρουτερ με κοντα 400 σελιδες!!
![]()
Καλη ειναι η πρακτικη εμπειρια αλλα παντοτε μαθαινεις παραπανω διαβαζοντας καταξιωμενους συγγραφεις στο ειδος τους.
Κυριε διαχειριστα. Θα σας μαλωσω... Τα συγκεκριμενα βιβλια θα πρεπει να τα μοιραζεστε. Εχω το συγκεκριμενο οπως και πολλα αλλα σε pdf , αλλα θα ηταν καλο να τα εχουμε και σε φυσικη μορφη. Αν τα βρισκεται σε προσφορα σε amazon να μας ενημερωνετε και εμας.
Τα εργαλεία μαγειρικής πιάνονται??? :ernaehrung004:
Πέτυχα την χαμηλότερη τιμή στο amazon Αγγλίας. 110 λιρες + τα μεταφορικά , περίπου 150 ευρώ. Στην Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις το μικρότερο μοντέλο. Το xl το έχουν δύο καταστήματα, στο ένα ξεκινάει από 180 ευρώ κατόπιν παραγγελίας και το άλλο 260 νομίζω. Οι κριτικές που τη συνοδεύουν είναι άριστες.Μόνο τα ανοξείδωτα !!
εντυπωσιακή η τοστιέρα, καλά ψησίματα, How much?
Καλορίζικες επίσης και οι υπόλοιπες παραλαβές όλων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.