Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Παραλαβη ομαδικης παραγγελιας, με αερα Ιαπωνεζικης ποιοτητας και κατασκευης :))

Eργαλεια χειρος Εngineer.
24513045198_c9610a5ba5_c.jpg

Πενσα (για Δημητρη), μινι κοφτακι/ψαλιδι (για μενα) και κατσαβιδακια ακριβειας (για Κωστα).

Ο ταχυδρομος μου ειπε οτι υπαρχει και δευτερο πακετο στο ταχυδρομειο (Λαστιχο τριβειου για τον Δημητρη και Φακουδακι Ryobi:)

Δημητρη και Κωστα, ειτε τα παραλαμβανετε σημερα απογευμα η αυριο, ειτε απο Κυριακη απογευμα. Ενδιαμεσα θα βρισκομαι στη Ρουμανια.

Eδω και τα υπολοιπα απο το ταχυδρομειο!

37670114034_737c8be5bc_c.jpg

Λαστιχο για καθαρισμο γυαλοχαρτων (κυριως για κυκλικα και τυπου τανκ τριβεια) και ενα απλο φακουδακι 18βολτο Ryobi για την συλλογη :))
O φακος δινει 130 λουμενς, δεν ειναι πολλα, αλλα με την μικρη μπαταρια των 1.5αω δινει πανω απο 10 ωρες συνεχους λειτουργιας.

Last edited:
Καλοδούλευτες οι νέες παραλαβές Μιχάλη και Δημήτρη και Κώστα όταν τα παραλάβετε!

Thanks guys!

Kατασκευασμενα στην Ιαπωνια ειναι αυτα, Μade in Japan oπως γραφουν ολα.
Η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη Γιωργο και φαινεται.

Εχει και τα καλα της η Αθηνα Κωστα :))

Παραλαβη ομαδικης παραγγελιας, με αερα Ιαπωνεζικης ποιοτητας και κατασκευης :))

Eργαλεια χειρος Εngineer.

Πενσα (για Δημητρη), μινι κοφτακι/ψαλιδι (για μενα) και κατσαβιδακια ακριβειας (για Κωστα).

Ο ταχυδρομος μου ειπε οτι υπαρχει και δευτερο πακετο στο ταχυδρομειο (Λαστιχο τριβειου για τον Δημητρη και Φακουδακι Ryobi:)

Δημητρη και Κωστα, ειτε τα παραλαμβανετε σημερα απογευμα η αυριο, ειτε απο Κυριακη απογευμα. Ενδιαμεσα θα βρισκομαι στη Ρουμανια.

Μιχάλη σε ευχαριστώ θερμά,καλοδούλευτα όλα όλων,γιά αύριο μικρές πιθανότητες παραλαβής,θά τά πούμε η τήν Κυριακή,ή τήν μεθεπόμενη εβδομάδα.

Thanks guys!

Kατασκευασμενα στην Ιαπωνια ειναι αυτα, Μade in Japan oπως γραφουν ολα.
Η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη Γιωργο και φαινεται.

αα μάλιστα, ευχαριστώ Μιχάλη. νομίζω δεν παίζουν καθόλου Ελλάδα για αγορά μόνο από εξωτερικό έτσι;

Περασα απο λιδλ πριν λιγο και εκτος απο γραβιερες, τυρια και λουκανικα πηρα τα ποτηρια για ξυλο.
Περιμενα να μην βρω, αλλα τα καλαθια ηταν τιγκα στα εργαλεια. Μαλλον χορτασε ο λαος parkside και powerfix!

Αγορά Παρασκευής αλλά σήμερα βρήκα την ευκαιρία να το "ανεβάσω"...
Sievert PowerJet.jpeg
Τελευταίο κομμάτι από Στρίγγο https://ergalia.gr/

Τώρα είμαι στην αναζήτηση για ακροφύσιο τα οποία δεν βρίσκω στην Ελλάδα...

Καλώς τα δεχτήκαμε Μιχάλη, θα μιλήσουμε αύριο τηλεφωνικώς για την παραλαβή, αν και το βλέπω κι εγώ είτε από Κυριακή είτε από βδομάδα όπως ο Δημήτρης.
Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για το flash buy. :ernaehrung004:

Παρέλαβα και εγώ σήμερα ένα duspol δοκιμαστικό κατσαβίδι της Uni-t και συγκεκριμένα το UT18C.

http://www.megael.gr/ut18c-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-uni-t-ut-18c/.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης έγκειται στο εξής: Η παραγγελία έγινε στις 26 Αυγούστου (2017), από κατάστημα (high rated seller στην Κίνα...) στο e-bay το προϊόν έφτασε στην Ελλάδα στις 6 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε για δύομισι σχεδόν μήνες μέχρι που έφτασε στα χέρια μου παρέμενε στο τελωνείο του Ελευθέριος Βενιζέλος για να εκτελωνιστεί :furious3: .... Τα άτομα στο τελωνείο - τώρα τι να λέμε αφού οι ημερομηνίες μιλάνε από μόνες τους - απλά δεν παίζονται :mad:.... Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας αναφέρω το τι τηλεφωνικές αλλά και μέσω email προσπάθειες έκανα για να μην λάβω ουδεμία απάντηση. :angry: Καλά και το είχε στείλει το κατάστημα συστημένο και είχα το tracking number..... Το μόνο καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι τελικώς δεν είχα καμία εξτρά χρέωση ή τέλη εκτελωνισμού. :blush:

Υ.Γ.1 Σας έχει τύχει εσάς ρε παιδιά τώρα τελευταία τόσο μακρόχρονη διάρκεια παραλαβής εξαιτίας καθυστέρησης στο τελωνείο; Τώρα τελευταία φτάνουν στα αυτιά μου πολλά αντίστοιχα παράπονα από πολύ κόσμο....

Υ.Γ.2 Άντε τώρα να δω πως θα βγάλω άκρη, και πότε και εάν θα έρθουν κάτι άλλα ψιλιλοΐδια που έχω παραγγείλει και έρχονται με το απλό ταχυδρομείο και δεν έχω λοιπά στοιχεία αποστολής...

Από αρχές Οκτωβρίου έχουν έρθει Ελλάδα κάποια πράγματα που έχω παραγγείλει και ακόμα περιμένω. Ειδικά το πρόβλημα από Gearbest. Κάποια άλλα πάλι χωρίς tracking number έφτασαν κανονικά.
Απλά στο τελωνείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τα νομοσχέδια, έχουν χάσει τον μπούσουλα.

Καλά φινιρίσματα μέ τά λινέλαια,καλές κολήσεις μέ τό καμινέτο,καί καλές μετρήσεις μέ τό ηλεκτρονικό δοκιμαστικό κατσαβίδι καί όχι μόνο,συνάδελφοι.
"Σειρά" τό λινέλαιο άν θυμάμαι καλά τής Auro είναι άοσμο ?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά φινιρίσματα μέ τά λινέλαια,καλές κολήσεις μέ τό καμινέτο,καί καλές μετρήσεις μέ τό ηλεκτρονικό δοκιμαστικό κατσαβίδι καί όχι μόνο,συνάδελφοι.
"Σειρά" τό λινέλαιο άν θυμάμαι καλά τής Auro είναι άοσμο ?

Δημήτρη το βρασμένο λινέλαιο αυτό έχει την κλασσική οσμή του λινέλαιου ,όχι τόσο έντονη σαν το ωμό.
Το αραιώνω ελάχιστα με πορτοκαλέλαιο της ίδιας εταιρείας & μυρίζει υπέροχα όλη η κατασκευή & ο χώρος.

Μία δική μου δυνατή παραλαβή για κλάδεμα και τα πάντα όλα!
Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο Husqvarna T540XP!

Εννοείται αφού έδωσα σε πολύ καλή τιμή το 440e που είχα και ήταν ελάχιστα δουλεμένο!

Στο προηγούμενο φυλλάδιο είχε 700 ευρώ τιμη προσφοράς και στο τωρινό 600 ευρώ...
Φυσικά εγώ το πήρα τιμή αγοράς από τον εισαγωγέα αλλά αυτό είναι άλλο καρυδιάς καρύδι!