Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Σημερινή αγορά χρώματα τέμπερες,ακρυλικά,πινελάκια,παλλέτες χρωμάτων από Jumbo,καί τό πενσίδιο μέ τό σφουγγάρι πού παρέλαβα σήμερα από τόν Μιχάλη τόν οποίο καί ευχαριστώ θερμά.

xroma11.jpg

xroma110.jpg

xroma210.jpg

xroma310.jpg

xroma410.jpg

Καλορίζικα Δημήτρη και Νίκο.

Δημήτρη εσύ είσαι fan της Knipex, πως κι έτσι κι άλλαξες πενσοειδή ; η πενσούλα αυτή τι λέει ;
Νίκο ωραίο το κλαδευτικό που πήρες. ακόμα και με το ένα χέρι που λέει ο λόγος θα μπορείς να το δουλεύεις, ή κάνω λάθος ;
αλμυρούτσικο πάντως..

Πρωί πρωί μου ήρθε μήνυμα από ταχυδρομείο. Πήγα κατευθείαν! (Αγορά από amazon.co.uk)

Ryobi (2).jpg

(Και το παράπονο από Ελλάδα, το μπουλονόκλειδο με διαθεσιμότητα από 1 έως 3 μέρες ακόμη το περιμένω....παραγγελία 30/10.......)

ααα μάλιστα, οπότε όταν κουράζεται το ένα πιάνει δουλειά το άλλο έτσι ; :flipout::worshippy:

Χεχεχε.

Καλο ειναι να το κραταμε και με τα δυο.
Απλα ειναι τοσο μανιτζεβελο που σε περιπτωσεις που εισαι πανω στο δεντρο δουλευεται ανετα και με το ενα!

Πρωί πρωί μου ήρθε μήνυμα από ταχυδρομείο. Πήγα κατευθείαν! (Αγορά από amazon.co.uk)

View attachment 146197

(Και το παράπονο από Ελλάδα, το μπουλονόκλειδο με διαθεσιμότητα από 1 έως 3 μέρες ακόμη το περιμένω....παραγγελία 30/10.......)

Καλοδουλευτο Αχιλλεα!
Αντε να χτισεις στολο σιγα σιγα.

Last edited by a moderator:
Δυναμη αυτο το brushless κρουστικο Αχιλλεα και με τις φωτεινες ενδειξεις λεντ παντου και τα ολα τα ωραια του!
Καλοριζικο!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρωί πρωί μου ήρθε μήνυμα από ταχυδρομείο. Πήγα κατευθείαν! (Αγορά από amazon.co.uk)(Και το παράπονο από Ελλάδα, το μπουλονόκλειδο με διαθεσιμότητα από 1 έως 3 μέρες ακόμη το περιμένω....παραγγελία 30/10.......)
Καλορίζικο και καλοδούλευτο, θα το κατα ευχαριστηθείς.Δυστυχώς Ελλάδα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος, τελευταία ήταν ο Νικολάου αλλά από ότι έμαθα την παρατάει και αυτός. Εγώ ένα σκουπάκι που παρήγγειλα δεν πρόκειται να το φέρουν.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωστη παρατηρηση Κωστα, ας ελπισουμε να ειναι γερα σαν τα μπλε Bosch. Παντως μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα σε κανενα Ryobi και πλησιαζω αισιως τα 40 εργαλεια...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους τά νέα σας αποκτήματα.

Καλορίζικα Δημήτρη και Νίκο.

Δημήτρη εσύ είσαι fan της Knipex, πως κι έτσι κι άλλαξες πενσοειδή ; η πενσούλα αυτή τι λέει ;

Ευχαριστώ Γιώργο,η Knipex δέν είχα δεί νά έχει ανάλογο εργαλείο.
Αυτό τό πενσίδιο είναι ένα βήμα πρίν τό ανάποδο κολαούζο,είναι γιά νά βγάζει "φαγωμένες" βίδες ψωμάκι όχι φρεζάτες,αναγράφει επάνω όμως ότι άν οι βίδες έχουν κόλλα,δέν μπορεί νά τίς βγάλει,λοκάρει καλά τήν βίδα επάνω στούς σιαγόνες,καλό είναι νά υπάρχει πάντος.

Μεγεια τα εργαλεια σας, ζηλευτα και μή.
ΥΣ γεια σου Δημητρη multicolorized!

Νά σαι καλά Νεκτάριε -bye-

και μένα παλιά , ο Κώστας ο Παυλάτος , μου είχε πει , ότι με την Ryobi υπάρχει πρόβλημα , ελλείψει αντιπροσωπίας και ανταλλακτικών.