Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εχω ενα ιδιο απο lidl. Δεν με βολεψε. Το χρησιμοποιω μονο για τα κροκοδειλακια. Εστιαζει, αλλα ειναι ογκωδης.Μεγεια Δημήτρη,
ο μεγενθυτικός κάνει δουλειά ; πιστεύω να μην παραμορφώνει πολύ.
Εχω ενα ιδιο απο lidl. Δεν με βολεψε. Το χρησιμοποιω μονο για τα κροκοδειλακια. Εστιαζει, αλλα ειναι ογκωδης.
Μεγεια Δημήτρη,
ο μεγενθυτικός κάνει δουλειά ; πιστεύω να μην παραμορφώνει πολύ.
Ευχαριστώ συνάδελφοι
Γιώργο κάνει πολύ καλή δουλειά ο μεγεθυντικός φακός,έχει καλή εστίαση δέν παραμορφώνει,είναι λίγο ογκώδης αλλά έχει καλό οπτικό πεδίο,όταν ανάβουν καί τά λεντάκια βοηθάει ακόμα περισσότερο στίς ψειρο-λεπτομέρειες.
Τόν συστήνω ανεπιφύλακτα στά 6.90 ευρώ είναι τσάμπα.
https://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=μεγεθυντικος+φακος&page=1
όπως και νάχει καλές κολλήσεις Δημήτρη.
Επιτέλους ήρθε!
Βασίλη η μύτες ingco τις δοκίμασες;είναι ποιοτικές;είμαι ανάμεσα σε αυτές και τις αmtech ίδια τιμή εχουνView attachment 146852View attachment 146853View attachment 146854View attachment 146855View attachment 146856View attachment 146857View attachment 146858
μερικεs παραλαβεσ μου των τελευταιων 3+ μηνων.
Βασίλη η μύτες ingco τις δοκίμασες;είναι ποιοτικές;είμαι ανάμεσα σε αυτές και τις αmtech ίδια τιμή εχουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.