Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Σημερινά ψιλολόγια,γυαλόχαρτα από Praktiker σέ πρoσφορά,τσοχάκια,βάση κολλητηριού μέ μεγενθυντικό φακό μέ led,καί κροκοδειλάκια (τό λεγόμενο τρίτο χέρι).Σέ δοκιμή τά led φωτίζουν επαρκέστατα.Παίρνει 3 μπαταρίες ΑΑΑ.

di110.jpg

d211.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Μεγεια Δημήτρη,

ο μεγενθυτικός κάνει δουλειά ; πιστεύω να μην παραμορφώνει πολύ.

Γιώργο κάνει πολύ καλή δουλειά ο μεγεθυντικός φακός,έχει καλή εστίαση δέν παραμορφώνει,είναι λίγο ογκώδης αλλά έχει καλό οπτικό πεδίο,όταν ανάβουν καί τά λεντάκια βοηθάει ακόμα περισσότερο στίς ψειρο-λεπτομέρειες.
Τόν συστήνω ανεπιφύλακτα στά 6.90 ευρώ είναι τσάμπα.

https://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=μεγεθυντικος+φακος&page=1

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Γιώργο κάνει πολύ καλή δουλειά ο μεγεθυντικός φακός,έχει καλή εστίαση δέν παραμορφώνει,είναι λίγο ογκώδης αλλά έχει καλό οπτικό πεδίο,όταν ανάβουν καί τά λεντάκια βοηθάει ακόμα περισσότερο στίς ψειρο-λεπτομέρειες.
Τόν συστήνω ανεπιφύλακτα στά 6.90 ευρώ είναι τσάμπα.

https://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=μεγεθυντικος+φακος&page=1

όπως και νάχει καλές κολλήσεις Δημήτρη.

Για ξεβιδωμα μπουλωνιών το πήρα! Ξεβιδώνεις στο 3 (400nm) και βιδώνεις στο 1 (100nm) ώστε να σφίξεις μετά με torque wrench.

ευχαριστω Κωστα ! ηταν μαζεμενα γιαυτο .δεν ειχα χαλασμενο pc καιδεν μπορουσα να ανεβασω τοσο καιρο :smash:

Βασίλη η μύτες ingco τις δοκίμασες;είναι ποιοτικές;είμαι ανάμεσα σε αυτές και τις αmtech ίδια τιμή εχουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βασίλη η μύτες ingco τις δοκίμασες;είναι ποιοτικές;είμαι ανάμεσα σε αυτές και τις αmtech ίδια τιμή εχουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καποιες ναι αρκετα καλες για το τριμμερ ,τις aim tech δεν τις εχω πολυ σε υποληψη.

Ελα.... Ηρθε ο Αγιος νωριτερα;;;;;
Και με 19,2 C εξω;;;
Μεταξυ eleloop και "ατσαλίνας" τι ειναι γιατι γυαλιζουν τα δυο;
Δωσε και μενα "μπαρμπα".

Γεια σου Βασίλη και καλορίζικα όλα. Καιρό είχαμε να σε δούμε.

Άσχημο πράμα να μην έχεις pc και ακόμα πιο άσχημο αν δεν έχεις και smartphone να μπορείς να βολευτείς κατά κάποιο τρόπο.

Το σπιράλ που ξεβουλώνει τις σωληνώσεις το έχεις δοκιμάσει ; λέει τίποτα ; έχω πρόβλημα αλλά λόγω παλαιότητας των σωληνώσεων δεν θέλω να χρησιμοποιώ αποφρακτικά υγρά.