Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τον mastercut! Μιλάμε για το αλουμίνιο συν κομμάτι πάγκου όπως τα βλέπω αμπαλαρισμένα; Ή μόνο το αλουμίνιο; Πόσο και από που;

Εγώ μόνο το αλουμίνιο ήθελα αλλά τελικά ήταν μαζί και το mdf του πάγκου.
60 από κέντρο βίδας.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μου αρεσουν αυτες οι παραλαβες με πολλα και μικρα πραματακια :)) Kαλοριζικα Δημητρη!!
Το σημαδευτηρι αυτο το εχω και γω αλλα ποτε δεν με βολεψε στο μαρκαρισμα. Δεν αφηνει ευκολα ευδιακριτο ιχνος στο ξυλο.

Κατεληξα σε ενα αλλο απλο σημαδευτηρι το οποιο ειναι κατα τη γνωμη μου αριστο και το χρησιμοποιεις σε ολα τα σημαδεματα.

https://www.amazon.it/Faithfull-Col...&qid=1513418222&sr=8-1&keywords=marking+knife

Ευχαριστώ Μιχάλη,η αλήθεια είναι ότι δέν φαίνεται έντονα η γραμμή αλλά μέ ένα μολυβάκι διορθώνεται αυτό.
Τώρα αυτό πού βάζεις είναι ένας απλός χαράκτης πού θέλει καί τήν κατάλληλη γωνία γιά οδηγό,τό άλλο έχει καί τόν "φράχτη" καί έτσι τά κάνει ένα εργαλείο,έτσι τό βλέπω εγώ δηλαδή.

Εσύ γύρναγες δεξιά κι αριστερά κι εγώ με το Παναγιώτη σε περιμέναμε... -bye-
Είχα πάει κι εγώ μια βόλτα για ένα αλουμίνιο του πάγκου Wolfcraft που ήθελα για να μην βάζω-βγάζω συνεχώς το δισκοπρίονο. Πιο πολύ βαριέμαι τη ρύθμιση μετά, ενώ τώρα στο ένα θα έχω μόνιμα το δισκοπρίονο και στο άλλο το router και απλά θα κουμπώνω-ξεκουμπώνω αυτό που θέλω.

Χτές ήμουν εκεί :grinning-smiley-043.Σήμερα έβαλα ρότα γιά νότια προάστεια.
Αυτό τό κόλπο πού έκανες σήμερα μού τό είχε προτείνει ο Χάρης,αλλά μού έκαναν "κλίκ" τά Proxxon,καί έτσι δέν τό προχώρησα.
Καλορίζικο καί καλοδούλευτο νά είναι μέ πολλές καί καλές δημιουργίες.

Last edited:
καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας. Δημήτρη από που και πόσο το σημαδευτήρι;
Λέω να φτιάξω ένα καθώς τα καλά είναι ακριβά.

Το απόγευμα μου ήρθε μια φαεινή και είπα να εκμεταλευτώ τον πάγκο της Tactix που τον έχω σε αχρηστεία από τότε που τον πήρα.
Έκανα κάποιες δοκιμές και τελικά είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί και χωρίς τον πάγκο της Wolfcraft. Πολύ μανιτζέβελο και στη μεταφορά και στη χρήση.
Πάρα πολύ σημαντικό - για μένα - και το οτι βολεύει να δουλεύεις καθιστός.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    145.6 KB · Views: 224
  • image.jpg
    image.jpg
    121.7 KB · Views: 222
Το απόγευμα μου ήρθε μια φαεινή και είπα να εκμεταλευτώ τον πάγκο της Tactix που τον έχω σε αχρηστεία από τότε που τον πήρα.
Έκανα κάποιες δοκιμές και τελικά είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί και χωρίς τον πάγκο της Wolfcraft. Πολύ μανιτζέβελο και στη μεταφορά και στη χρήση.
Πάρα πολύ σημαντικό - για μένα - και το οτι βολεύει να δουλεύεις καθιστός.

Δηλαδη τι εχεις κανει ρε γατακι γιατι δεν καταλαβα το σκεφτηκο σου!:ears:

Ειδα την καινουργια σεγα το Δημητρη και (ναι τ' ομολογω) ζηλεψα.
Επισης επειδη το κοψιμο με τη σεγα αναποδα που εκανα την προηγουμενη φορα ηταν επικινδυνο να σπασει το λεπτο κοντρα πλακε, και σε αυτο που φτιαχνω ηθελε και εσωτερικες κοπες,
πηρα την μεγαλη αποφαση της αγορας σεγας.........

Δεν παιρνει ακεφαλες βεβαια.

DSCN1730 (Small).JPG

Χθεσινη αγορα απο πρακτικερ. Εκμεταλλευτηκα και το -30% και το πηρα 20,99 .
c020b60ddcdba1c6906543c1542f610f.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα μάγκες...
Μιλάμε για τρομερή σέγα! :worshippy:
Και το τριβειάκι τσάμπα... :a0210:

Δηλαδη τι εχεις κανει ρε γατακι γιατι δεν καταλαβα το σκεφτηκο σου!:ears:

Απλό είναι.
Η βάση αλουμινίου, μαζί με την επιφάνεια MDF που πήρα, είναι σαν ανεξάρτητη επιφάνεια τραπεζιού για router.
Σκέφτηκα λοιπόν κτι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί στον Mastercut 2000 σώνει και καλά, θα μπορώ περιστασιακά να τον χρησιμοποιώ και σε άλλη βάση, πχ τον πάγκο της Tactix.
Αντί να κάνω εναλλαγές, βγάλε το δισκοπρίονο-βάλε το router και τούμπαλιν, δηλαδή "ανέβα να φιλίσεις - κατέβα να γ..ίσεις", μπορώ να χρησιμοποιώ και τα δύο ταυτόχρονα.

Καλοδουλευτα παιδιά!!!

Μπάμπη προσαρμοσες το εξάρτημα του τραπεζιού για το ρούτερ στον τακτιξ?

Ναί Κυριάκο, αυτό δοκίμαζα.
Απλούστατο είναι αρκεί να υπάρχει ο χώρος απο κάτω για να ανεβοκατεβαίνει το router. Απλά το ακουμπάς και το σταθεροποιείς.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα μάγκες...
Μιλάμε για τρομερή σέγα! :worshippy:
Και το τριβειάκι τσάμπα... :a0210:

Απλό είναι.
Η βάση αλουμινίου, μαζί με την επιφάνεια MDF που πήρα, είναι σαν ανεξάρτητη επιφάνεια τραπεζιού για router.
Σκέφτηκα λοιπόν κτι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί στον Mastercut 2000 σώνει και καλά, θα μπορώ περιστασιακά να τον χρησιμοποιώ και σε άλλη βάση, πχ τον πάγκο της Tactix.
Αντί να κάνω εναλλαγές, βγάλε το δισκοπρίονο-βάλε το router και τούμπαλιν, δηλαδή "ανέβα να φιλίσεις - κατέβα να γ..ίσεις", μπορώ να χρησιμοποιώ και τα δύο ταυτόχρονα.

Καλό, 27-28-29 έχω άδεια. να κανονίσουμε καφεδάκι στον Ντέτσικα.