diablo
AVClub Enthusiast
Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τον mastercut! Μιλάμε για το αλουμίνιο συν κομμάτι πάγκου όπως τα βλέπω αμπαλαρισμένα; Ή μόνο το αλουμίνιο; Πόσο και από που;
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μου αρεσουν αυτες οι παραλαβες με πολλα και μικρα πραματακια) Kαλοριζικα Δημητρη!!
Το σημαδευτηρι αυτο το εχω και γω αλλα ποτε δεν με βολεψε στο μαρκαρισμα. Δεν αφηνει ευκολα ευδιακριτο ιχνος στο ξυλο.
Κατεληξα σε ενα αλλο απλο σημαδευτηρι το οποιο ειναι κατα τη γνωμη μου αριστο και το χρησιμοποιεις σε ολα τα σημαδεματα.
https://www.amazon.it/Faithfull-Col...&qid=1513418222&sr=8-1&keywords=marking+knife
Εσύ γύρναγες δεξιά κι αριστερά κι εγώ με το Παναγιώτη σε περιμέναμε...
Είχα πάει κι εγώ μια βόλτα για ένα αλουμίνιο του πάγκου Wolfcraft που ήθελα για να μην βάζω-βγάζω συνεχώς το δισκοπρίονο. Πιο πολύ βαριέμαι τη ρύθμιση μετά, ενώ τώρα στο ένα θα έχω μόνιμα το δισκοπρίονο και στο άλλο το router και απλά θα κουμπώνω-ξεκουμπώνω αυτό που θέλω.
Μεγεια τα καινούργια σου αναλώσιμα Δημήτριε![]()
καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας. Δημήτρη από που και πόσο το σημαδευτήρι;
Λέω να φτιάξω ένα καθώς τα καλά είναι ακριβά.
Α! εσύ έχεις ξεφύγει τελείως. Μα μέσα στο σαλόνι ? !
Την έχω σκίσει νωρίς τη γάτα εγώ λέμε...![]()
Το απόγευμα μου ήρθε μια φαεινή και είπα να εκμεταλευτώ τον πάγκο της Tactix που τον έχω σε αχρηστεία από τότε που τον πήρα.
Έκανα κάποιες δοκιμές και τελικά είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί και χωρίς τον πάγκο της Wolfcraft. Πολύ μανιτζέβελο και στη μεταφορά και στη χρήση.
Πάρα πολύ σημαντικό - για μένα - και το οτι βολεύει να δουλεύεις καθιστός.

Δηλαδη τι εχεις κανει ρε γατακι γιατι δεν καταλαβα το σκεφτηκο σου!:ears:
Καλοδουλευτα παιδιά!!!
Μπάμπη προσαρμοσες το εξάρτημα του τραπεζιού για το ρούτερ στον τακτιξ?
Καλοδούλευτα μάγκες...
Μιλάμε για τρομερή σέγα! :worshippy:
Και το τριβειάκι τσάμπα... :a0210:
Απλό είναι.
Η βάση αλουμινίου, μαζί με την επιφάνεια MDF που πήρα, είναι σαν ανεξάρτητη επιφάνεια τραπεζιού για router.
Σκέφτηκα λοιπόν κτι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί στον Mastercut 2000 σώνει και καλά, θα μπορώ περιστασιακά να τον χρησιμοποιώ και σε άλλη βάση, πχ τον πάγκο της Tactix.
Αντί να κάνω εναλλαγές, βγάλε το δισκοπρίονο-βάλε το router και τούμπαλιν, δηλαδή "ανέβα να φιλίσεις - κατέβα να γ..ίσεις", μπορώ να χρησιμοποιώ και τα δύο ταυτόχρονα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.