Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Παραλαβή από παπουτσογλου στην Παλλήνη.
2 ταβλες Δρυ κόκκινο και κανονικό ποιότητας ΑΒ
34 ολα μαζί και καμιά ώρα χάζευα γιατί έχει ότι ξύλο θες
3b0ba48c3fc34dd7d5ba17512cb6b82f.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kαλοδουλευτα μαστορες και το φινο σεγακι και το τσαμπα τριβειο και η σενια πρωτη υλη!

Τι μηκος/παχος εχουν οι ταβλες Αντωνη? Πολλα μου φαινονται 34 ευρω!

15 x 2.40 ο κόκκινος (11 ) και 15 x 4 (23 ) ο ΑΒ.
1400 το κυβικό το οποίο είναι σούπερ τιμή για Αθηνα
25 χιλιοστά παχος

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι καί καλές εργασίες-δημιουργίες.

Σημερινά ψιλολόγια,πήρα καί τό μεγαλύτερο σημαδευτήρι ξύλου,ένα σέτ λάμες σέγας γιά μέταλλα,καί τσοχάκια.

καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας. Δημήτρη από που και πόσο το σημαδευτήρι;
Λέω να φτιάξω ένα καθώς τα καλά είναι ακριβά.

Παναγιώτη τό μεγάλο σημαδευτήρι έχει 9 ευρώ καί τό μικρό 5 ευρώ από τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια.

di18010.jpg

di18110.jpg

di18210.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Δημήτρη, τα δοκίμασες;

Να σαι καλά
Eννοείται καί είναι "κανόνι" ειδικά τό μεγάλο είναι πιό σταθερό έχει λιγότερο τζόγο,δέν τά είδα στό site του,τά είδα επιτόπου πού είχα πάει νά πάρω τά διαμαντοφρεζάκια,καί λέω άς πάρω τό μικρό σημαδευτήρι,άν είναι μούφα νά "κλαίω" μόνο 5 ευρώ,αλλά τελικά αξίζουν,τώρα πόσο θά αντέξουν δέν ξέρω,τήν δουλειά τους τήν κάνουν μιά χαρά πάντος.Πρίν πάς πάρε ένα τηλέφωνο γιατί είχε ένα μικρό καί ένα μεγάλο κρεμασμένα ακόμα,δέν γνωρίζω άν έχει άλλα στήν αποθήκη.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εσύ γύρναγες δεξιά κι αριστερά κι εγώ με το Παναγιώτη σε περιμέναμε... -bye-
Είχα πάει κι εγώ μια βόλτα για ένα αλουμίνιο του πάγκου Wolfcraft που ήθελα για να μην βάζω-βγάζω συνεχώς το δισκοπρίονο. Πιο πολύ βαριέμαι τη ρύθμιση μετά, ενώ τώρα στο ένα θα έχω μόνιμα το δισκοπρίονο και στο άλλο το router και απλά θα κουμπώνω-ξεκουμπώνω αυτό που θέλω.

Καλορίζικα σε όλους τα εργαλεία σας. Θα μου ενδιέφερε και έμενα το νέο απόκτημα του Μπάμπη με την αλουμινίου βάση που είναι και για Ρουτερ και δισκοπριονο σε αυτά τα χρήματα αλλά πως θα το παραγγείλουμε με τη κωδικό.

Μεγεια τις παραλαβές σας παιδιά.

Δημήτρη οι λάμες σέγας για μέταλλα λένε κάτι ; και πόσο κοστίζουν ;

Ευχαριστώ Ηλία καί Γιώργο
Δέν τίς έχω δουλέψει σέ μέταλλο μόνο σέ plexy-glass,στό Leroy - Merlin τής πήρα 3,5 ευρώ.

Καλα τα power tools, αλλα τα εργαλεια χειρος εχουν και αυτα τη τιμητικη τους και φυσικα χωρις σωστα αναλωσιμα’ που πας ρε καραμητρο!
Μεγειες!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σε όλους τα εργαλεία σας. Θα μου ενδιέφερε και έμενα το νέο απόκτημα του Μπάμπη με την αλουμινίου βάση που είναι και για Ρουτερ και δισκοπριονο σε αυτά τα χρήματα αλλά πως θα το παραγγείλουμε με τη κωδικό.

Είναι για router δισκοπρίονο και σέγα.
Έχεις μήπως τον Mastercut 2000; Αν δεν τον έχεις θα χρειαστείς κι άλλα πράγματα, όπως πχ τα μαύρα πλαστικά προσαρμογής του κάθε εργαλείου (διαφορετικό για το καθένα). Ένα απο αυτά είναι πάνω στον πάγκο της φωτογραφίας.
Θα χρειαστειλς και κάποια άλλα εξαρτήματα, όπως πχ τα λαμάκια και τις βίδες που στερεώνεις απο κάτω το κάθε εργαλείο, αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά, μπορείς να βρείς κι άλλες λύσεις μόνις σου.

images

Από την Κίνα κ γρήγορα !
Σέικερ για φραπέ είναι;
Και γρήγορα; Έχεις τίποτα άκρες και στην Κίνα ρε φίλε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σέικερ για φραπέ είναι;
Και γρήγορα; Έχεις τίποτα άκρες και στην Κίνα ρε φίλε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τουρμπίνα για ......φραπέ. Παραγγελία στις 30/11.

https://www.banggood.com/Cyclone-SN...p-1192287.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN