Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο!!!

Και εγώ μοοοολις παρέλαβα συνοδεία του στρατηγού!

20171222_164209.jpg

Όπα καλορίζικο το εργαλείο, γ´ αυτό στην Χίο πάτε δυο δυο για να κάνετε ζημίες :2thumb22sup:. Και από έμενα σημερινή αγορά.

Attachments

• 20171222_163122.jpg
    20171222_163122.jpg
    59.9 KB · Views: 184
Καλορίζικος Κυπ. Μεγάλωσε το club τορναδόρων. Αντε να σε δούμε και τις δικές σου κατασκευές.

@ikulias μεγειά.

Μπράβο συνάδελφοι,καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους,καλές δημιουργίες

Κυριάκο μήν ταλαιπωρείς μέσα στό κρύο τόν Herr General.

Καλορίζικο και καλοδουλευτο. Αυτά είναι δώρα για δέντρο!! Αν έχεις την καλοσύνη γράψε κανένα σχόλιο όταν το τεσταρεις γιατί αυτό ακριβώς έχω βάλει στο μάτι 😉

Ήρθε σπίτι το κοκκινάκι!!

Δυο φωτο από το άνοιγμα της κουτας.
20171222_180326.jpg

20171222_214018.jpg

Όλα τακτοποιημένα σε προσεγμένη συσκευασία.

Θα μείνει να με περιμένει στο σπίτι μέχρι να επιστρέψω από την Χίο!

Πως αντέχεις τώρα να φύγεις;
Θα σε τιμωρήσει ο Θεός, απαγορευτικό μέχρι των Φώτων θα έχει. :flipout:

Aυτές είναι παραλαβές καί unboxing στήν κουζίνα χωρίς τόν φόβο τού "όρκ" κύριοι,καί πάλι καλοδούλευτη Κυριάκο.
Εγώ θά τόν κουβαλούσα στήν Χίο,να περνάει καί ευχαριστά ο χρόνος μου,κατά τήν παραμονή μου .-bye-

καλοδούλευτη Κυριάκο . Πολύ καλή επιλογή , έχει και αυτόματη εναλλαγή ταχύτητας με κουμπί και με ηλεκτρονική ένδειξη στροφών .

Να είστε καλά παιδιά σας Ευχαριστώ!

Δημήτρη αν δεν είχα τόσα πολλά να πάρω Χίο θα τον έπαιρνα να είσαι σίγουρος! Βέβαια έχω μόνο ισια ξυλουργικα σκαρπελα καθώς τώρα μόλις παράγγειλα αλλά κάτι θα έκανα!

Βαγγέλη αυτά με κέρδισαν φίλε και την επέλεξα!

Με τέτοιες παραλαβές, σίγουρα θα περάσετε ευχάριστα Χριστούγεννα !! με γεια σας παιδιά.

Aυτές είναι παραλαβές καί unboxing στήν κουζίνα χωρίς τόν φόβο τού "όρκ" κύριοι,καί πάλι καλοδούλευτη Κυριάκο.
Εγώ θά τόν κουβαλούσα στήν Χίο,να περνάει καί ευχαριστά ο χρόνος μου,κατά τήν παραμονή μου .-bye-

θα την έχει στείλει αλλού τη γυναίκα, ξέρει αυτός τι κάνει τι τον πέρασες..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθε σπίτι το κοκκινάκι!!

Δυο φωτο από το άνοιγμα της κουτας.
Όλα τακτοποιημένα σε προσεγμένη συσκευασία.

Θα μείνει να με περιμένει στο σπίτι μέχρι να επιστρέψω από την Χίο!
Μεγεια και καλοδουλευτο Κυριακο.

Δυνατή παραλαβή είχες Κυριάκο. Καλοδούλευτο το εργαλείο με πολλές και ασφαλείς δημιουργίες.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk