Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν και η παραλαβή δεν είναι σημερινή, σήμερα πάρθηκε η απόφαση να παραμείνουν...

05d5cd5e3bd99d112c98634a98002a16.jpg

Θα επανέλθω !!

Έτσι με αφρώδες ήρθαν; Ήξερα ότι το l-boxx έχει και τα αντίστοιχα inserts.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι με αφρώδες ήρθαν; Ήξερα ότι το l-boxx έχει και τα αντίστοιχα inserts.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, το καθένα ήρθε στο L-boxx του. Το “facelift”. Με τα δικά του inserts το καθένα. Αλλά συνδυάζοντάς τα σε ένα L-boxx με τα inserts των εργαλείων δεν έμενε χώρος για φορτιστή κτλ. Υπάρχει κι ένα insert μισό παλιότερο νομίζω που τα παίρνει μαζί έτσι όπως τα έχω βάλει το ένα ανάποδα από το άλλο αλλά βαρέθηκα να το ψάξω και κυρίως με τον αφρό μ αρέσει περισσότερο και νομίζω είναι καλύτερα προστατευμένα.

Ευτυχώς πήρα και δεύτερο. Δεν μου πολύ αρέσει έτσι. Θα αφήσω δυο σειρές από την εξωτερική πλευρά για να μη “λυγίζει” και για μεγαλύτερη προστασία.

Το καλυτερο ζευγαρι 10βολτων, κρουστικο παλμικο, της πιατσας! Τι θεμα να υπαρχει?
Κρύβε λόγια !!!

Το GSB είχε και έχει τα θεματάκια του. Βασικά το θεματάκι του με το τσοκ. Παρέλαβα ένα, μετά έγινε άμεση αντικατάσταση με δεύτερο από το κατάστημα αγοράς και αυτό το δεύτερο πήγε στο σέρβις απ όπου και γύρισε με αλλαγμένο κιβώτιο και τσοκ.

Το αν μια μικρή απόκλιση είναι ανεκτή για κρουστικό είναι μεγάλη κουβέντα νομίζω και αρκετά υποκειμενική. Αυτό που από το κατάστημα πάντως ήταν φυσιολογικό στο σέρβις έχριζε αντικατάστασης. Δεν ξέρω.

Επίσης σήμερα είχε κολλήσει ο επιλογέας λειτουργίας. Είχε μείνει στο βίδωμα και με τίποτα δεν γυρνούσε. Με ένα απότομο πάτημα στη γρήγορη ταχύτητα ξεκόλλησε. Θέλω να πιστεύω είναι θέμα “στρωσίματος” του κιβωτίου.

Overall λαμβάνοντας υπόψη και την τιμή ναι πρέπει να ναι το καλύτερο σετ στην κατηγορία του. Ανεξαρτήτως τιμής όμως νομίζω τα Milwaukee είναι ένα κλικ πάνω.

Dis83 το αφρώδες από που το πήρες και πόσο;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα dis83.

Κυριάκο τα spoiler αν μπαίνεις από browser στο κινητό φαίνονται όλα κανονικά.
Ευχαριστώ πολύ.

Dis83 το αφρώδες από που το πήρες και πόσο;

Από kentrovidas.gr λίγο κάτω από 20 . Τιμή καλύτερη και από Amazon και eBay που έψαχνα !!

Δεν το έχουν στο site αλλά τηλεφωνικώς αν το ζητήσεις θα στο φέρουν (λογικά).

Η αλήθεια είναι πως δεν το είχαν και το παρήγγειλαν, το δοκίμασαν με το καινούριο κουτί και μετά μου το έστειλαν. Και να μην είχαν στοκ πριν, πολύ πιθανό τώρα να έχουν. Δε νομίζω να παρήγγειλαν μόνο τα δυο που πήρα εγώ.

Γενικά όλα τα «εξαρτήματα» του L-boxx που κυκλοφορούν ακόμα είναι φτιαγμένα για το πρώτο L-boxx. Ακόμα και στο site της Sortimo δεν έχω δει κάποιο καινούριο για το καινούριο L-boxx της Bosch (μόνο η Bosch άλλαξε κουτί ; ).

Το αφρώδες δείχνει να ταιριάζει κανονικά. Δεν ξέρω αν βγει άλλο διαφοροποιημένο. Το σετ με τα κουτάκια πάντως αν και ταιριάζουν τα κουτάκια στο πάτωμα δεν ταιριάζει το αφρώδες που μπαίνει στο καπάκι για να τα κλείνει...

πανέμορφο εργαλείο και ποιοτικό. το παλμικό πόση ροπή βγάζει ;

110 nm λέει.

Πανέμορφο ναι σίγουρα. Και βολικό πολύ ειδικά σε σχέση με τα 18V.

Από ποιότητα θα δείξει...

Είναι σίγουρα ποιοτικό εργαλείο.
Έχω GSR k GSB και τα έχω βολευτεί απιστευτα.
Δεν έχουν ανάγκη τόση προστασία φίλε μου!

Καλά ο αφρός δεν μπήκε για την προστασία. Μπήκε για να χωρέσουν όλα σε ένα L-boxx χωρίς να κοπανάνε και να ανακατεύονται κι επειδή το βρίσκω πιο καλαίσθητο από τα πλαστικά ένθετα. Και χύμα μέσα στο κουτί δε θα πάθουν κάτι, είμαι σίγουρος.

Η ανησυχία μου για την ποιότητα δεν είναι για την ποιότητα των πλαστικών. Αυτά είναι καλά και αυτό φαίνεται με την πρώτη επαφή. Η ανησυχία μου είναι για τα υπόλοιπα που είναι και σοβαρότερα όπως το τσοκ που ανέφερα και γενικά από την διαπίστωση ότι η Bosch (όπως και πολλοί άλλοι) έχει τελευταία τσακωθεί λίγο με τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Το GSB 10.8-2-LI όπως νομίζω λεγόταν το προηγούμενο πρέπει να είναι διαφορετικό από το GSB 12V-15 όπως ονομάζεται τώρα κι ας φαίνονται “ίδια”.

Last edited:
Το παλμικό μη το φοβάσαι καθόλου. Το έχω εδώ και 6 μήνες. Είναι πραγματικό σκυλί!

Το παλμικό μη το φοβάσαι καθόλου. Το έχω εδώ και 6 μήνες. Είναι πραγματικό σκυλί!

Το παλμικό ίσα ίσα δεν έχει δείξει κανένα σημάδι για να με ανησυχήσει. Ελαφρύ, συμπαγές, brushless μοτέρ και πολύ δυνατό. Μια χαρά είναι.

Μα και η ποιότητα κατά τη χρήση στα υλικά κτλ φαίνεται και στα δύο. Το μόνο όπως είπα που μου χάλασε την εικόνα για την Bosch είναι το τσοκ στο κρουστικό και αρκετές αναφορές που βρήκα γι αυτό. Τέσσερα διαφορετικά GSB 12V-15 δοκίμασα κι ένα επιπλέον τσοκ στο ανακατασκευασμένο το τελικό το δικό μου. “Τέλειο” τσοκ δεν είχε κανένα. Μπορεί τελικά έτσι να “πρέπει” να είναι.

Αν έχει κάποιος άλλος στην κατοχή του το συγκεκριμένο ας αναφέρει την εμπειρία του από περιέργεια.

Το ίδιος σετ το έχει ο μάστορας μου. Τι ακριβώς έχει το τσοκ που δεν σιυ αρέσει - δουλεύει;
(το αφρώδες νόμιζα πως το είχες βρει χύμα με το μέτρο δεν είχα καταλάβει ότι είναι για l boxx μόνο. Πολύ ακριβό και τελικά κατέφυγα στην λύση του Dow και κόψιμο σε σεγα)

Το ίδιος σετ το έχει ο μάστορας μου. Τι ακριβώς έχει το τσοκ που δεν σιυ αρέσει - δουλεύει;
(το αφρώδες νόμιζα πως το είχες βρει χύμα με το μέτρο δεν είχα καταλάβει ότι είναι για l boxx μόνο. Πολύ ακριβό και τελικά κατέφυγα στην λύση του Dow και κόψιμο σε σεγα)

Όταν λες Dow τι εννοείς? Δώσε περισσότερες πληροφορίες

Το τσοκ του κρουστικού είναι έκκεντρο. Απ όσα δοκίμασα, άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο. Το τελευταίο που κράτησα σχεδόν καθόλου. Και το χειρότερο απ όσα δοκίμασα δεν ήταν σε βαθμό να μεγαλώνει την τρύπα ή να την κάνει οβάλ. Αλλά μετέφερε την κίνηση στο δράπανο και στο χέρι σου.

Τηλεφωνικώς από το σέρβις μου ανέφεραν ότι όλα τα κρουστικά έτσι είναι λόγω της λειτουργίας κρούσης (not!). Βέβαια με αυτή τη “δυσλειτουργία” όταν τους το έστειλα το επισκευάσανε. Μπορεί να τους βόλευε κιόλας, δεν ξέρω.

Ο αφρός συγκρίνοντας τον με χύμα ναι είναι ακριβός. Εγώ αναφερόμουν σε τιμές Amazon - eBay σε σχέση με το ελληνικό κατάστημα.

Δεν είναι απλώς ένα κομμάτι αφρώδους. Είναι pre-cut, νομίζω φαίνεται, πράγμα που διευκολύνει πολύ στα ανοίγματα των κενών.

Ότι μπορείς να το κάνεις diy από ένα χύμα κομμάτι ναι φυσικά !

Από όσα τσοκ έχω δει εγώ όλα παίζουν λίγο ειδικά στα κρουστικα αλλά αν είναι σε βαθμό να σου κάνει οβάλ τρύπες τότε ναι είναι ελαττωματικό.
Για τον αφρό φαίνεται ότι είναι pre cut και είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα.

Saradi δεν θα σου αρέσει το Dow γιατί είσαι της τελειότητας εσύ, ότι έχω δει δικό σου είναι προσεγμένο πάρα πολύ.
Ουσιαστικά παίρνεις εξηλασμενη πολυστερινη (το Dow είναι μάρκα ) από το leroy σε ότι παχος πιστεύεις πως θα σε βολέψει κάνεις τα περίγραμμα των εργαλείων και τα κόβεις σε επιτραπέζια σεγα. Ένα πρόβλημα αν κάποιος θέλει να φτιάξει θήκες που δεν θα έχουν παντού το ίδιο βάθος είναι ότι το πιο λεπτό Dow είναι 3cm οπότε δεν μπορείς να κάνεις επίπεδα με δυο κομμάτια αφού είναι πολύ χοντρό.
038a0f04f7f204badaaa9af69f41e1e2.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όταν λες Dow τι εννοείς? Δώσε περισσότερες πληροφορίες

Οχι DOW (το εχω ξαναγραψει) φαινεται λιγο "φτηνη" η κατασκευη.
Για αυτη τη δουλεια χρησιμοποιω αφρωδες πολυαιθυλενιο συσκευασιας πιο φτηνο (ή και τζαμπα) απο το foam, σχεδιαζεις πρωτα σε ενα χαρτι ή απευθειας στην επιφανεια και κοβεις με κοπιδι.
Να εδω μια ευκαιρη φωτο με τη θηκη που εφτιαξα για τα καρυδακια του μπουλονοκλειδου
[ Deathlok πολυ ομορφη η κατασκευη σου, αλλά η πολυστερινη εχει πολυ κοπο ]

Attachments

• Γβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓŽΒ½ΓŽΒΏΓŽΒΊΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΏ.jpg
    Γβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓŽΒ½ΓŽΒΏΓŽΒΊΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒΏ.jpg
    71.9 KB · Views: 312
Last edited: