Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Και απο το τάμπλετ μου τα βλέπω εγώ Κυριάκο.Δημήτρη πανέμορφη η κιθάρα!Νομίζω πως η οργανοποιεία είναι όλες οι τεχνικές μαζί,στον υπερθετικό βαθμό..
Όχι, το καθένα ήρθε στο L-boxx του. Το “facelift”. Με τα δικά του inserts το καθένα. Αλλά συνδυάζοντάς τα σε ένα L-boxx με τα inserts των εργαλείων δεν έμενε χώρος για φορτιστή κτλ. Υπάρχει κι ένα insert μισό παλιότερο νομίζω που τα παίρνει μαζί έτσι όπως τα έχω βάλει το ένα ανάποδα από το άλλο αλλά βαρέθηκα να το ψάξω και κυρίως με τον αφρό μ αρέσει περισσότερο και νομίζω είναι καλύτερα προστατευμένα.Έτσι με αφρώδες ήρθαν; Ήξερα ότι το l-boxx έχει και τα αντίστοιχα inserts.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρύβε λόγια !!!Το καλυτερο ζευγαρι 10βολτων, κρουστικο παλμικο, της πιατσας! Τι θεμα να υπαρχει?
Ευχαριστώ πολύ.Καλοδούλευτα dis83.
Κυριάκο τα spoiler αν μπαίνεις από browser στο κινητό φαίνονται όλα κανονικά.
Από kentrovidas.gr λίγο κάτω από 20 . Τιμή καλύτερη και από Amazon και eBay που έψαχνα !!Dis83 το αφρώδες από που το πήρες και πόσο;
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και η παραλαβή δεν είναι σημερινή, σήμερα πάρθηκε η απόφαση να παραμείνουν.
πανέμορφο εργαλείο και ποιοτικό. το παλμικό πόση ροπή βγάζει ;
Είναι σίγουρα ποιοτικό εργαλείο.
Έχω GSR k GSB και τα έχω βολευτεί απιστευτα.
Δεν έχουν ανάγκη τόση προστασία φίλε μου!
Το παλμικό μη το φοβάσαι καθόλου. Το έχω εδώ και 6 μήνες. Είναι πραγματικό σκυλί!
Το ίδιος σετ το έχει ο μάστορας μου. Τι ακριβώς έχει το τσοκ που δεν σιυ αρέσει - δουλεύει;
(το αφρώδες νόμιζα πως το είχες βρει χύμα με το μέτρο δεν είχα καταλάβει ότι είναι για l boxx μόνο. Πολύ ακριβό και τελικά κατέφυγα στην λύση του Dow και κόψιμο σε σεγα)
Το ίδιος σετ το έχει ο μάστορας μου. Τι ακριβώς έχει το τσοκ που δεν σιυ αρέσει - δουλεύει;
(το αφρώδες νόμιζα πως το είχες βρει χύμα με το μέτρο δεν είχα καταλάβει ότι είναι για l boxx μόνο. Πολύ ακριβό και τελικά κατέφυγα στην λύση του Dow και κόψιμο σε σεγα)
Όταν λες Dow τι εννοείς? Δώσε περισσότερες πληροφορίες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.