Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ!
Έχω κάνει μία πατέντα με EVA foam από δάπεδο γυμναστικής σε LBoxx αλλά δε τρελλάθηκα με το αποτέλεσμα οπότε ακόμα το ψάχνω.
Εν τω μεταξύ ότι υλικό έχω βρεί είναι σχετικά ακριβό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ!
Έχω κάνει μία πατέντα με EVA foam από δάπεδο γυμναστικής σε LBoxx αλλά δε τρελλάθηκα με το αποτέλεσμα οπότε ακόμα το ψάχνω.
Εν τω μεταξύ ότι υλικό έχω βρεί είναι σχετικά ακριβό...

Καλησπέρα. Επειδή βλέπω πως ενδιαφέρεσαι δεν ξέρω αν έχεις υπόψη σου το kaizen foam. Δες παρακάτω το link, αν και νομίζω πως η τιμή του είναι λίγο αλμυρή. Στο εξωτερικό το χρησιμοποιούν κατά κόρων σε αντίστοιχες περιστάσεις....

https://www.youtube.com/results?search_query=kaizen+foam

Καλησπέρα. Επειδή βλέπω πως ενδιαφέρεσαι δεν ξέρω αν έχεις υπόψη σου το kaizen foam. Δες παρακάτω το link, αν και νομίζω πως η τιμή του είναι λίγο αλμυρή. Στο εξωτερικό το χρησιμοποιούν κατά κόρων σε αντίστοιχες περιστάσεις....

https://www.youtube.com/results?search_query=kaizen+foam

Το πρόβλημα είναι ότι δεν το βρίσκω Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πρόβλημα είναι ότι δεν το βρίσκω Ελλάδα...

Εεεεε, ναι νομίζω πως μόνο απ' 'έξω, ebay, amazon, ή στα αντίστοιχα κινεζομάγαζα.

Καλά με τις τιμές που βλέπω το εικοσάρικο για το “αυθεντικό” είναι ευκαιρία !!!

Σημερινή παραλαβή για να ολοκληρώσουμε προς το παρόν το κομμάτι τορνος και παρελκόμενα.

Τσοκ τορνου Teknatool Supernova 2 και Yorkshire Grit paste από amazon.co.uk

20180115_151112.jpg

Σημερινή παραλαβή για να ολοκληρώσουμε προς το παρόν το κομμάτι τορνος και παρελκόμενα.

Τσοκ τορνου Teknatool Supernova 2 και Yorkshire Grit paste από amazon.co.uk

Αντε Κυριάκο καλές δημιουργίες νά έχεις,τσάμπα σού βγήκαν όλα λόγο θείου δώρου :flipout:-bye-

Μακαρι να ηταν ετσι φιλε.
Το τορνακι μπορει να χρηματοδοτηθηκε απο πωλησεις εργαλειων κ Η/Υ που καθονταν αραγμενα αλλα τα περιφεριακα πηγαν αλλα τοσα χρηματα και ηταν ολα απο αλλο δωρο...
Τον 13ο μισθο που λεμε. Οπως και να το κανεις εξοδα ειναι ολα.

Καλα ειμαστε να μπορουμε να χρηματοδοτουμε το χομπυ μας.

Μακαρι να ηταν ετσι φιλε.
Το τορνακι μπορει να χρηματοδοτηθηκε απο πωλησεις εργαλειων κ Η/Υ που καθονταν αραγμενα αλλα τα περιφεριακα πηγαν αλλα τοσα χρηματα και ηταν ολα απο αλλο δωρο...
Τον 13ο μισθο που λεμε. Οπως και να το κανεις εξοδα ειναι ολα.

Καλα ειμαστε να μπορουμε να χρηματοδοτουμε το χομπυ μας.

+1
Νά είμαστε καλά καί να μπορούμε νά χρηματοδοτούμε τό χόμπυ μας. :a0210:

Καλοριζικο το εξαρτημα Κυριακο, πηρες χρησιμα πραγματα τελικα για να πλαισιωσουν το εργαλειο.
Ποσο πηγε το τορνακι με τα παρελκωμενα μεχρι στιγμης?

Καλοριζικο το εξαρτημα Κυριακο, πηρες χρησιμα πραγματα τελικα για να πλαισιωσουν το εργαλειο.
Ποσο πηγε το τορνακι με τα παρελκωμενα μεχρι στιγμης?
Δεν επρεπε να του το ρωτησεις αυτο... Μαλλον εκατσε κι εκανε λογαριασμο και γι'αυτο τοσες ωρες δεν εχει γραψει τιποτε και δεν προχωρησε ακομα την ομαδικη. Πρεπει να οργανωθει εκτακτο μαστορογκρουπ να τον συνεφερουμε. ;-) :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχαχαχα έχεις δίκιο Κώστα!

420 τορνος
120 σκαρπελα
45 σκαρπελο καρβιδιου
180 τσοκ
20 αλοιφή για ξύλα
Ξεχνάω κάτι?

Betatine για τις παντοφλιες?
:flipout: