Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να εισαι καλα φιλε οπου μπορω να βοηθησω.

Στο δευτερο κομματι θα σε μαλωσω.
Εφοσον εχεις στα πλανα το GDR επρεπε να εχεις ηδη το GSR.
Οποτε με κοινο φορτιστη και μπαταριες θα ειχες 2 εργαλεια!!!

Δεν αντιλεγώ, αλλά προς το παρόν κάνω τι δουλειά μου με το 3.6 που πήρα,
έχω και το GSB 18V οπότε σκεφτόμουνα ως ενδιάμεσο το 12 GDR.

ΥΓ
Έχασα μια ΠΟΛΥ καλή προσφορά απο τον εργαλειοσυναγερμό που έδινε GSR 10.8 + GDR 10.8 + Lboxx + 2x2Ah + charger στα 170 ...
Τώρα χτυπιέμαι που δεν τα πήρα ΑΛΛΑ δεν υπήρχαν τα λεφτά εκείνη την περίοδο.

Ναι εκεινη η προσφορα ηταν απαιχτη!!!!

Και μια σημερινή παραλαβή για τον πεζοναυτη μας!

Μπιλαρα ήρθε!!!!

20180119_084726.jpg

Ωραιο το ποτιστηρι κολλας! Θυμαμαι οτι κοστιζε τσαμπα στην αμερικη και στην ευρωπη ηταν απιστευτα ακριβο.
Ποσο πηγε τελικα?

Το λινκ με βγαζει στο αμερικανικό σαιτ που μαζι με μεταφορικα κλπ βγαινει 23 δολάρια, αλλα και παλι τσουχτερο. Βεβαια οσους εχω δει να το χρησιμοποιουν ειχαν titebond που ειναι πιο ρευστή νομίζω σε σχεση με τις δικες μας εδω..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλορίζικο τό μπουκάλι γιά νά μπαίνει μέσα η ξυλλόκολλα,πάντος τό τί παραπάνω προσφέρει από ένα κλασσικό μπουκάλι ξυλόκολλας π.χ Ατλακόλ πού χρησιμοποιώ δέν έχω καταλάβει.
Θυμάμαι ο Βασίλης είχε πρόβλημα ότι τού κόλλαγε τό καπάκι επάνω στήν μύτη τής ξυλόκολλας,εγώ πάντα όταν τελειώνω τήν δουλειά σκουπίζω μέ ένα χαρτί τήν μύτη τής ξυλόκολλας,καί βάζω τό καπάκι καί ποτέ δέν μού έχει κολλήσει όταν πάω νά βγάλω τό καπάκι γιά νά δουλέψω.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικο τό μπουκάλι γιά νά μπαίνει μέσα η ξυλλόκολλα,πάντος τό τί παραπάνω προσφέρει από ένα κλασσικό μπουκάλι ξυλόκολλας π.χ Ατλακόλ πού χρησιμοποιώ δέν έχω καταλάβει.
Θυμάμαι ο Βασίλης είχε πρόβλημα ότι τού κόλλαγε τό καπάκι επάνω στήν μύτη τής ξυλόκολλας,εγώ πάντα όταν τελειώνω τήν δουλειά σκουπίζω μέ ένα χαρτί τήν μύτη τής ξυλόκολλας,καί βάζω τό καπάκι καί ποτέ δέν μού έχει κολλήσει όταν πάω νά βγάλω τό καπάκι γιά νά δουλέψω.

Εγω βαζω μια βιδα! Αν και η λυση της μουσταρδας με περιστρεφομενο καπακι ειναι η τελεια λυση, υπογραφω!
Χρηση, βιδωμα και τελειωσες.

κυριακο ευχαριστω !! το αν και ακριβουτσικο το ηθελα το gadgetaki αυτο που το καθως το εβλεπα συνεχως απο τους you tubers!!!

P1190043.jpgP1190046.jpg
παρελαβα σημερα και τον μετρητη θερμοκρασιας υπερυθρων του λιντλ , φαινετε ωραιο gadgetακι

Βλεπω το ηθελες πολυ. 252,2 ανεβασες!!!!!!
Ειναι αυτο που παιρνει και ρολλακι μπροστα, για να απλωνεις κατευθειαν την κολλα;

Δημητρη 252 χτυπησα στην σομπα πελλετ .300 λεει το μεγιστο στο μανιουαλ.το μπουκαλακι δεν ξερω εαν παιρνει ρολλακι θα το δω μολις παραλαβω απ τον κυρ!!

Καλοδούλευτο Βασίλη,γιά 20 ευρώ καί αν είναι τόσο αξιόπιστο μιά χαρά.Μπορείς να κάνεις ένα τέστ νά ανοίξεις τήν πόρτα τού ψυγείου να εστιάσεις καί πάρεις μιά μέτρηση,καθώς καί τήν κατάψυξη,νά δούμε τί γράφει καί στίς χαμηλές - αρνητικές θερμοκρασίες.