Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελικα το εστειλα πισω, δε βρέθηκε το εξάρτημα εντος Ελλάδος..

Κρίμα... Για μια ροδέλα...
Τι ροδέλα ήταν αυτή, δεν μπορούσες σ´ ένα μηχανουργείο να φτιάξεις μία;

Τελικα το εστειλα πισω, δε βρέθηκε το εξάρτημα εντος Ελλάδος..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κριμα!
Για πες λίγο για τα μεταφορικά.
Σου πληρώνει το αμαζον τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αλλά πληρώνεις τα έξοδο της αρχικής αποστολής.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για τον ολύμπιο και τις οικιακές συσκευές, εύχομαι να είναι αξιόπιστες και να κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκαν.
Είμαι παθών από τέτοια συσκευή και μάλιστα made in Germany ακριβοπληρωμένη

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Κι εγώ το ίδιο ελπίζω! Οι συγκεκριμένες είναι Made in Turkey το ψυγείο και Made in Poland το πλυντήριο. Η εναλλακτική λύση σε αυτές τις τιμές ήταν είτε Samsung (έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα με καμμένες πλακέτες) ή Hisense από Κωτσόβολο, κινεζιά αγνώστων λοιπών στοιχείων. Πήγα σε λίγο πιο safe επιλογές ελπίζοντας πως δε θα χρειαστεί να ασχοληθώ με το άθλιο service της Bosch χαχαχα! :damnyou:

Εύχομαι για μια ζωή να σου μείνουν Νίκο.
Το εργαλείο Νο3 πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται;
Σκέφτομαι κι εγώ για αντικατάσταση του παλιού Juro Pro 810 το οποίο οι βλάβες του πλέον ξεπερνούν το 70-80% (κόστος ανταλλακτικών μόνο) τις αγοράς καινούριου.

Ευχαριστώ! Το σίδερο τυπικά κόστισε 100 (από Κωτσόβολο με 10 κουπόνι, 90 δηλαδή). Τώρα όμως δεν υπάρχει πια στην αγορά, δεν ξέρω εάν καταργήθηκε μόλις το πήρα ή ήταν ήδη από πριν καταργημένο χοχο. Πάντως σε εκείνη την τιμή φαινόταν ως η πιο καλή λύση πριν 1,5 μήνα.

Καλοριζικο το νοικοκυριο Νικολα, και καλη αρχη!

Ευχαριστώ Μιχαλιό!

Καλορίζικα!!
Τι έχεις σκεφτεί να κάνεις με τα πλακάκια??

Ελα ντε... Βαφή ή ταπετσαρία, θα δείξει. Θα το συζητήσω και εδώ εκτενώς όταν έρθει η ώρα...

Κρίμα... Για μια ροδέλα...
Τι ροδέλα ήταν αυτή, δεν μπορούσες σ´ ένα μηχανουργείο να φτιάξεις μία;
Η εσωτερική ροδελα που πιανει ο δισκος ηταν. Δεν βρηκα καν σχεδιο στο ιντερνέτ για το σχημα της.

Κριμα!
Για πες λίγο για τα μεταφορικά.
Σου πληρώνει το αμαζον τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αλλά πληρώνεις τα έξοδο της αρχικής αποστολής.

38 εδωσα με ελτα, τα οποία θα μου τα πληρώσουν απ'οτι καταλαβα. Και στο τσατ που εκανα μαζι τους συμφωνησαμε(?) Να μου στείλουν το ιδιο στην ιδια τιμη επειδη το ειχα παρει απο warehouse deals

Αν το ειχα παρει καινούριο δε θα ειχα καμμια ανησυχία. Επειδή ειναι ετσι τωρα και επειδη δεν ξερω αν θα υπάρξει στα warehouse, ειμαι λιγο κουμπωμενος. Ας φτασει με το καλο απο βδομαδα σ'αυτους και βλεπουμε..

Παραλαβή προ κανένα μήνα αλλά την ανεβάζω για να εκθέσω την ευκολία που προσφέρει!
15 ευρώ από Mart ex MAKRO μαζί με ζώνη.
20180112_193309.jpg

Την δούλεψα πάνω σε σκάλα για να κρεμάσω ένα φωτιστικό και κράτησε μέχρι και το B&D που δεν είχε γάντζο για την ζώνη.

Πολύ χρηστικές οι μικρές εργαλειοθήκες μέσης, ειδικά για εργασίες πάνω σε σκάλα που γλυτώνεις πολύ ανέβα-κατέβα, πράγματι σαν να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια. Έχω και εγώ σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την δουλειά κάθε φορά επιλέγω το μέγεθος που με βολεύει. Κυριάκο κάνε όμως και ένα review για το fluke, και πες μας λεπτομέρειες αγοράς, το έχεις χρόνια στην κατοχή σου;

Αγόρασα μερικά λαδακια από τον Καλογεροπουλο στον Πειραιά.
Παραφινελαιο 200ml 1,5 ευρω
Αμυγδαλελαιο 100ml 1,5 ευρώ
Αιθέριο έλαιο κανέλλας 50ml 2,5 ευρω.

Θέλει αναλογία ανάμειξης, αλλά δεν γνωρίζω να σου πω.

Αγόρασα μερικά λαδακια από τον Καλογεροπουλο στον Πειραιά.
Παραφινελαιο 200ml 1,5 ευρω
Αμυγδαλελαιο 100ml 1,5 ευρώ
Αιθέριο έλαιο κανέλλας 50ml 2,5 ευρω.

καλορίζικα τα λαδάκια σου.

κάποια μέρα θα κατέβω κι εγώ να πάρω αυτό http://www.kalochem.gr/product/1495/μετατροπέας-σκουριάς-no-rust-750ml

θα σε πάρω τηλφ για καφεδάκι

Σημερινή αγορά Proxxon BS/E Ταινιολειαντήρας,μαζί μέ δυό set ταινίες έξτρα,μέσα στήν συσκευασία είχε 2 ταινίες 80 grid καί 180 grid.
Σέ δοκιμή πού τού έκανα είναι ελαφρύ 650 gr δουλεύεται άνετα μέ τό ένα χέρι,"τρώει" υλικό αλλά σιγά-σιγά,έχει ροοστάτη γιά ρύθμιση στροφών,έχει αντάπτορα γιά να λειτουργεί μέ σκούπα,αλλά δέν βολεύει στό πιάσιμο γιατί ο σωλήνας σπιράλ τής σκούπας είναι δίπλα στήν λαβή τού εργαλείου,καί πρέπει ο χρήστης νά πιάνει καί λαβή εργαλείου καί σπιράλ σκούπας όλα μαζί,μόνο άν είναι σέ βάση βολεύει με σκούπα,από σκόνη πέφτει αρκετή στό τρίψιμο χωρίς σκούπα,μέ σκούπα είναι καλύτερα τά πράγματα αλλά καί πάλι δέν τά ρουφάει όλα (λόγο μακρυνής απόστασης ταινίας μέ στόμιο σκούπας,όπως όλα τού είδους φυσικά),σάν τόν μεγαλύτερο ταινειολειαντήρα Proxxon καί τό κυκλικό τριβείο Proxxon.
Στήν τελευταία φωτό φαίνονται λίγο τά αποτελέσματα σέ μιά μικρή δοκιμή σέ κ/π οκουμέ καί poplar στίς άκρες πού τίς "τρώει" εύκολα.

Επειδή έχω καί τό B&D νά πώ ότι φυσικά τό B&D έχει πολύ περισσότερη δύναμη,μπορεί καί ανοίγει αυλάκι από μόνο του στό ξύλο λόγο 400 watt έναντι 80 watt τό Proxxon,αλλά είναι κουραστικό νά δουλεύεται μέ τό ένα χέρι.Γενικά τό Proxxon είναι γιά πιό λεπτομέρειες,καί λεπτοδουλειές.

pr110.jpg

pr210.jpg

pr310.jpg

Καλοδούλευτο το εργαμείο Δημήτρη, πως και διάλεξες Proxxon; :flipout:

Η επόμενη αγορα, που θα πάμε παρέα για να πάρουμε δύο, θα είναι αυτή.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οσο σε θυμαμαι ρε μπαγασα που σκεφτοσουν τα 230 ευρω για αγορα δισκοπριονου ΜΕΤΑΒΟ....
Χαχαχαχα

Καλοδουλευτος!

Ευχαριστώ Κυριάκο
:flipout: Ελά ντέ πού λένε,είς διπλούν -bye-

Ευχαριστώ Μπάμπη
Ασε ο αλοιφαδώρος δέν μέ συγκινεί,τι κάνει γυαλίζει νά υποθέσω,τι να γυαλίσω ? τά παπούτσια τά κάνω μέ camel :flipout:,ασε πού είμαι τής συνήθειας καί ότι βάφω τώρα είναι μέ Baby-oil,αντί γιά μαόνι εμποτισμού χάχάχά,άλλο είναι στά υπόψην η μάλλον δύο καί δέν ξέρω ποιό νά διαλέξω καί θά χρειαστώ τήν βοήθεια τού αρχηγού - Μιχάλη.

Σημερινή αγορά Proxxon BS/E Ταινιολειαντήρας,μαζί μέ δυό set ταινίες έξτρα,μέσα στήν συσκευασία είχε 2 ταινίες 80 grid καί 180 grid.
Σέ δοκιμή πού τού έκανα είναι ελαφρύ 650 gr δουλεύεται άνετα μέ τό ένα χέρι,"τρώει" υλικό αλλά σιγά-σιγά,έχει ροοστάτη γιά ρύθμιση στροφών,έχει αντάπτορα γιά να λειτουργεί μέ σκούπα,αλλά δέν βολεύει στό πιάσιμο γιατί ο σωλήνας σπιράλ τής σκούπας είναι δίπλα στήν λαβή τού εργαλείου,καί πρέπει ο χρήστης νά πιάνει καί λαβή εργαλείου καί σπιράλ σκούπας όλα μαζί,μόνο άν είναι σέ βάση βολεύει με σκούπα,από σκόνη πέφτει αρκετή στό τρίψιμο χωρίς σκούπα,μέ σκούπα είναι καλύτερα τά πράγματα αλλά καί πάλι δέν τά ρουφάει όλα (λόγο μακρυνής απόστασης ταινίας μέ στόμιο σκούπας,όπως όλα τού είδους φυσικά),σάν τόν μεγαλύτερο ταινειολειαντήρα Proxxon καί τό κυκλικό τριβείο Proxxon.
Στήν τελευταία φωτό φαίνονται λίγο τά αποτελέσματα σέ μιά μικρή δοκιμή σέ κ/π οκουμέ καί poplar στίς άκρες πού τίς "τρώει" εύκολα.

Επειδή έχω καί τό B&D νά πώ ότι φυσικά τό B&D έχει πολύ περισσότερη δύναμη,μπορεί καί ανοίγει αυλάκι από μόνο του στό ξύλο λόγο 400 watt έναντι 80 watt τό Proxxon,αλλά είναι κουραστικό νά δουλεύεται μέ τό ένα χέρι.Γενικά τό Proxxon είναι γιά πιό λεπτομέρειες,καί λεπτοδουλειές.

ωωωω καλορίζικο, καλοδούλευτο, ωραιότατη παραλαβή.

μην ξύνεις πληγές εσύ..:smash:

καλοδούλευτο Δημήτρη , καλές δημιουργίες . Υπάρχει κάτι άλλο από τη σειρά proxxon που σου λείπει? Έτσι , από περιέργεια δηλαδή ρωτάω , μην παρεξηγηθώ κιόλας .