Τελικα το εστειλα πισω, δε βρέθηκε το εξάρτημα εντος Ελλάδος..
Τελικα το εστειλα πισω, δε βρέθηκε το εξάρτημα εντος Ελλάδος..
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον ολύμπιο και τις οικιακές συσκευές, εύχομαι να είναι αξιόπιστες και να κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκαν.
Είμαι παθών από τέτοια συσκευή και μάλιστα made in Germany ακριβοπληρωμένη
Εύχομαι για μια ζωή να σου μείνουν Νίκο.
Το εργαλείο Νο3 πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται;
Σκέφτομαι κι εγώ για αντικατάσταση του παλιού Juro Pro 810 το οποίο οι βλάβες του πλέον ξεπερνούν το 70-80% (κόστος ανταλλακτικών μόνο) τις αγοράς καινούριου.
Καλοριζικο το νοικοκυριο Νικολα, και καλη αρχη!
Καλορίζικα!!
Τι έχεις σκεφτεί να κάνεις με τα πλακάκια??
Η εσωτερική ροδελα που πιανει ο δισκος ηταν. Δεν βρηκα καν σχεδιο στο ιντερνέτ για το σχημα της.Κρίμα... Για μια ροδέλα...
Τι ροδέλα ήταν αυτή, δεν μπορούσες σ´ ένα μηχανουργείο να φτιάξεις μία;
Κριμα!
Για πες λίγο για τα μεταφορικά.
Σου πληρώνει το αμαζον τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αλλά πληρώνεις τα έξοδο της αρχικής αποστολής.
Παραλαβή προ κανένα μήνα αλλά την ανεβάζω για να εκθέσω την ευκολία που προσφέρει!
15 ευρώ από Mart ex MAKRO μαζί με ζώνη.
![]()
Την δούλεψα πάνω σε σκάλα για να κρεμάσω ένα φωτιστικό και κράτησε μέχρι και το B&D που δεν είχε γάντζο για την ζώνη.
Αγόρασα μερικά λαδακια από τον Καλογεροπουλο στον Πειραιά.
Παραφινελαιο 200ml 1,5 ευρω
Αμυγδαλελαιο 100ml 1,5 ευρώ
Αιθέριο έλαιο κανέλλας 50ml 2,5 ευρω.
Αγόρασα μερικά λαδακια από τον Καλογεροπουλο στον Πειραιά.
Παραφινελαιο 200ml 1,5 ευρω
Αμυγδαλελαιο 100ml 1,5 ευρώ
Αιθέριο έλαιο κανέλλας 50ml 2,5 ευρω.
καλορίζικα τα λαδάκια σου.
κάποια μέρα θα κατέβω κι εγώ να πάρω αυτό http://www.kalochem.gr/product/1495/μετατροπέας-σκουριάς-no-rust-750ml
θα σε πάρω τηλφ για καφεδάκι
Οσο σε θυμαμαι ρε μπαγασα που σκεφτοσουν τα 230 ευρω για αγορα δισκοπριονου ΜΕΤΑΒΟ....
Χαχαχαχα
Καλοδουλευτος!
Καλοδούλευτο το εργαμείο Δημήτρη, πως και διάλεξες Proxxon;
Η επόμενη αγορα, που θα πάμε παρέα για να πάρουμε δύο, θα είναι αυτή.
Σημερινή αγορά Proxxon BS/E Ταινιολειαντήρας,μαζί μέ δυό set ταινίες έξτρα,μέσα στήν συσκευασία είχε 2 ταινίες 80 grid καί 180 grid.
Σέ δοκιμή πού τού έκανα είναι ελαφρύ 650 gr δουλεύεται άνετα μέ τό ένα χέρι,"τρώει" υλικό αλλά σιγά-σιγά,έχει ροοστάτη γιά ρύθμιση στροφών,έχει αντάπτορα γιά να λειτουργεί μέ σκούπα,αλλά δέν βολεύει στό πιάσιμο γιατί ο σωλήνας σπιράλ τής σκούπας είναι δίπλα στήν λαβή τού εργαλείου,καί πρέπει ο χρήστης νά πιάνει καί λαβή εργαλείου καί σπιράλ σκούπας όλα μαζί,μόνο άν είναι σέ βάση βολεύει με σκούπα,από σκόνη πέφτει αρκετή στό τρίψιμο χωρίς σκούπα,μέ σκούπα είναι καλύτερα τά πράγματα αλλά καί πάλι δέν τά ρουφάει όλα (λόγο μακρυνής απόστασης ταινίας μέ στόμιο σκούπας,όπως όλα τού είδους φυσικά),σάν τόν μεγαλύτερο ταινειολειαντήρα Proxxon καί τό κυκλικό τριβείο Proxxon.
Στήν τελευταία φωτό φαίνονται λίγο τά αποτελέσματα σέ μιά μικρή δοκιμή σέ κ/π οκουμέ καί poplar στίς άκρες πού τίς "τρώει" εύκολα.
Επειδή έχω καί τό B&D νά πώ ότι φυσικά τό B&D έχει πολύ περισσότερη δύναμη,μπορεί καί ανοίγει αυλάκι από μόνο του στό ξύλο λόγο 400 watt έναντι 80 watt τό Proxxon,αλλά είναι κουραστικό νά δουλεύεται μέ τό ένα χέρι.Γενικά τό Proxxon είναι γιά πιό λεπτομέρειες,καί λεπτοδουλειές.
Καλοδούλευτο το εργαμείο Δημήτρη, πως και διάλεξες Proxxon;
Η επόμενη αγορα, που θα πάμε παρέα για να πάρουμε δύο, θα είναι αυτή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.