Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επιστροφή στη πχιοτητα

Αγορά από Χίο, toolshouse.Gr με την πολύτιμη βοήθεια του Κυριακού, ο οποίος το πήρε και από το πρακτορείο.

Τι να πεις. Άμα ο άνθρωπος είναι μαλαμα, τα λόγια περιττευουν.

Ευχαριστώ και πάλι Κυριακο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ μαστορια.
Θα το σκίσω το εργαλείο.😁😁😁😁

Μπράβο ρε μάστορα... Αυτές είναι παραλαβές. :SFGSFGSF:
Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τον 3D printer βέβαια... Θα παραμείνει έρωτας ή θα γίνει πρώην...

Μπράβο ρε μάστορα... Αυτές είναι παραλαβές. :SFGSFGSF:
Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τον 3D printer βέβαια... Θα παραμείνει έρωτας ή θα γίνει πρώην...
Ακόμη, όχι γιατί τώρα το μαθαίνω και είναι κάτι που μου αρέσει, ειδικά ο σχεδιασμος σε 3D CAD.

Αυτά είναι!Καλορίζικο!!Review asap!
Ήδη έχω καμία 10αρια πράγματα να πω και έκοψα 2 ξύλα μονο

Aυτο πρεπει να το δουλευεις σε δωματιο, απο σεβαασμο, και οχι σε εργαστηριο μαζι τα αλλα.

Καλοριζικο Αντωνη!!!
Το δωμάτιο μου είναι εργαστήριο, η μάλλον το εργαστήρι ο είναι και δωμάτιο , χεχε

Καλοδούλευτο Αντουάν... Με προσοχή όμως, απαλά.
Εγώ ζορίζομαι λίγο να μετρήσω σωστά όταν χρειάζομαι λεπτομέρεια δέκατου.

Τι εννοείς απαλα; όχι αγαρμπα;
Βλέπεις, σιγά σιγά ετοιμάζομαι για τον τορνο 

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι εννοείς απαλα; όχι αγαρμπα;
Βλέπεις, σιγά σιγά ετοιμάζομαι για τον τορνο 😁😁

Όταν θέλω να μετρήσω ακρίβεια στο μηχανουργικό τόρνο χρησιμοποιώ πάντα το μικρόμετρο. Το συγκεκρομένο παχύμετρο μου βγάζει κάθε φορά και διαφορετικό νούμερο, 6,7 - 6,9 - 6,8... Όταν πιέζω λίγο τη ροδέλα, να ακουμπίσει καλά στο αντικείμενο που μετράω, πάντα μου ανεβοκατεβάζει κάποια δέκατα του χιλιοστού.
Ίσως να φταίει κι ο δικός μου χειρισμός, για δοκίμασέ το κι εσύ.

Επιστροφή στη πχιοτητα

Αγορά από Χίο, toolshouse.Gr με την πολύτιμη βοήθεια του Κυριακού, ο οποίος το πήρε και από το πρακτορείο.

Τι να πεις. Άμα ο άνθρωπος είναι μαλαμα, τα λόγια περιττευουν.

Ευχαριστώ και πάλι Κυριακο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλοδουλευτο φίλε να είσαι καλά να το χαρεις!!!
Χαίρομαι που βοήθησα!

Καλώς ήρθες στο κλαμπ του DW745 Αντώνη. Καλοδούλευτο! Θα το ευχαριστηθείς στο έπακρο. Τώρα είσαι σε θέση μπορείς να κάνεις σύγκριση με το προηγούμενο σου.

Αυτο δεν ειναι επιστροφη στην πχιοτητα, ειναι βουτια στην πχιοτητα. Την καλυτερη επιλογη εκανες Αντωνη, με αυτο πιστευω οτι κλεινεις μια και καλη το θεμα παγκοπριονο. Απο βαρος και ογκο πως το βλεπεις; θα ειναι μονιμα τοποθετημενο σε καποιον παγκο με προεκταση οπως εχουν κανει και αλλοι, η θα το μετακινεις σε καποιο ραφι; Ειμαι περιεργος πως θα ειναι και στο θεμα διαχειρησης της σκονης, ειδικα αν το δουλευεις σε κλειστο χωρο.
Και παλι καλοδουλευτο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δουλεύω εγώ σε κλειστό χώρο ,Κώστα , μια χαρά είναι με μια σκούπα απλή της πλάκας .Ειδικά η πίσω κάτω σωλήνα απορόφησης τραβάει πολύ πράμα , η επάνω όχι τόσο .Αλλά εντάξει παγκοπρίονο είναι οπότε μιλάμε πιο πολύ για ροκανίδια όχι σκόνη . Και βέβαια δεν συγκρίνεται με τον Τόρνο , που είναι ο "Βασιλιάς" της σκόνης . Τι Βασιλιάς , αυτοκράτορας είναι το σωστό......