Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΑΑΑΑΑΑΥΤΕΣ ειναι παραλλαβες...
Καλοριζικο και καλο δουλευτο...αστερι αγορα...

Αγορά από Τριανταφύλλου προς 41 :

Δείχνει πολύ πιο στιβαρό και απαλό στην κίνηση του από του Lidl, π.χ. και η ακρίβειά του μένει να ελεχθεί.

Καλοδούλευτα Αντώνη,
ΑΛΛΑ για 41 εργαλείο να μην έχει ενδείξεις επάνω...ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ...!!!!
Αν μείνει απο μπαταρία τι κάνεις δηλαδή; Θα μετράς απο που;

Eχει και του lidl αν μεινει απο μπαταρια :))
Στο ακριβο παχυμετρο πληρωνεις ακριβεια και αξιοπιστια.
Aλλα ποιο ψηφιακο παχυμετρο διαθετει και ακριβη ενδειξη ταυτοχρονα στο σωμα, εκτος οθονης δηλαδη?

Eχει και του lidl αν μεινει απο μπαταρια :))
Στο ακριβο παχυμετρο πληρωνεις ακριβεια και αξιοπιστια.
Aλλα ποιο ψηφιακο παχυμετρο διαθετει και ακριβη ενδειξη ταυτοχρονα στο σωμα, εκτος οθονης δηλαδη?

Ε καλά βρε συ Μιχάλη, λέμε στη περίπτωση που δεν έχεις 2ο, 3ο κλπ.
Όσο για το δεύτερο σκέλος, το ποιο ψηφιακό έχει ενδείξεις στο σώμα, δεν το έχω ψάξει.
Ήταν μια απορία δικιά μου επίσης. Λογικά, λέω τώρα, κάποιο θα έχει...δε ξέρω τι αξίας όμως.

Καλώς ήρθες στο κλαμπ του DW745 Αντώνη. Καλοδούλευτο! Θα το ευχαριστηθείς στο έπακρο. Τώρα είσαι σε θέση μπορείς να κάνεις σύγκριση με το προηγούμενο σου.

Την έχω κάνει ήδη, άσε!!

Αυτο δεν ειναι επιστροφη στην πχιοτητα, ειναι βουτια στην πχιοτητα. Την καλυτερη επιλογη εκανες Αντωνη, με αυτο πιστευω οτι κλεινεις μια και καλη το θεμα παγκοπριονο. Απο βαρος και ογκο πως το βλεπεις; θα ειναι μονιμα τοποθετημενο σε καποιον παγκο με προεκταση οπως εχουν κανει και αλλοι, η θα το μετακινεις σε καποιο ραφι; Ειμαι περιεργος πως θα ειναι και στο θεμα διαχειρησης της σκονης, ειδικα αν το δουλευεις σε κλειστο χωρο.
Και παλι καλοδουλευτο.

Δεν έχω ιδέα που θα μπει. Μάλλον φορητό θα είναι.
όλος ο κλωβός μέσα είναι κλειστός με αποτέλεσμα η σκόνη να οδεύεται στην πίσω τρύπα αναρρόφησης.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΑΑΑΑΑΑΥΤΕΣ ειναι παραλλαβες...
Καλοριζικο και καλο δουλευτο...αστερι αγορα...

Ευχαριστώ

Καλοδούλευτα Αντώνη,
ΑΛΛΑ για 41 εργαλείο να μην έχει ενδείξεις επάνω...ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ...!!!!
Αν μείνει απο μπαταρία τι κάνεις δηλαδή; Θα μετράς απο που;

Θα βάλω άλλη γιατί δεν σκοπέυω να το δουλέψω σας βερνιέρνο..

Όταν θέλω να μετρήσω ακρίβεια στο μηχανουργικό τόρνο χρησιμοποιώ πάντα το μικρόμετρο. Το συγκεκρομένο παχύμετρο μου βγάζει κάθε φορά και διαφορετικό νούμερο, 6,7 - 6,9 - 6,8... Όταν πιέζω λίγο τη ροδέλα, να ακουμπίσει καλά στο αντικείμενο που μετράω, πάντα μου ανεβοκατεβάζει κάποια δέκατα του χιλιοστού.
Ίσως να φταίει κι ο δικός μου χειρισμός, για δοκίμασέ το κι εσύ.

Ότι ψηφιακο και να έχω πιάσει, αυτό ισχύει, όσο το πιέζεις τόσο αλλάζει. Φυσικά κατά 0.01.
Αν θέλεις τόση ακρίβεια, όπως είπες, μικρόμετρο, στα υπόλοιπα δεν νομίσω να υπάρχει θέμα γιατί μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και ανοχές στα υλικά.

Last edited by a moderator:
Καλοδούλευτα όλα όλων συνάδελφοι

Επιστροφή στη πχιοτητα

Αγορά από Χίο, toolshouse.Gr με την πολύτιμη βοήθεια του Κυριακού, ο οποίος το πήρε και από το πρακτορείο.

Τι να πεις. Άμα ο άνθρωπος είναι μαλαμα, τα λόγια περιττευουν.

Ευχαριστώ και πάλι Κυριακο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αντώνη έκανες τήν αγορά τού μήνα στό forum :SFGSFGSF:,καλοδούλευτο, και καλές δημιουργίες νά έχεις,νομίζω τό καλύτερο δοκιμασμένο παγκοπρίονο στά χρήματα του.

Οσο γιά τό παχύμετρο επειδή τό έχω καί εγώ,είναι πολύ καλό αξιόπιστο έν συγκρίση μέ αναλογικό,έχει δίκιο ο Μπάμπης σέ ποσοστά 0,01 πάντα έχει μιά απόκλιση από μέτρηση σέ μέτρηση,όπως όλα σαφώς,είναι τόσο μικρή η διαφορά πού αρκεί να μήν έχουμε κλείση καλά τίς δαγκάνες του παχύμετρου καί ίσως να έχει καί μικρό ελλάτωμα τό υλικό πρός μέτρηση,η δε μπαταρία πού έχει CR2032 σέ μέτρια χρήση μού έχει κρατήσει 1,5 χρόνο,έχω διαβάσει ότι άλλα ψηφιακά παχύμετρα (τρώνε) τήν μπαταρία σύντομα καί χωρίς χρήση σέ 1-2 μήνες,αυτό δέν ισχύει στό Insize,πάντα έχω 5-6 εφεδρικές CR2032 (όχι μόνο γιά τό παχύμετρο) καί επίσης καλό είναι να υπάρχει καί ένα αναλογικό παχύμετρο.

Να προσθέσω κι εγώ ένα κιτρινάκι...

dewalt6411.jpg

Είναι το DWE6411. Στα 90ε από toolservice στη Θεσσαλονίκη. Καθυστερημένο δώρο γιορτής από την αδερφή μου! :firstprize:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να προσθέσω κι εγώ ένα κιτρινάκι...

Είναι το DWE6411. Στα 90ε από toolservice στη Θεσσαλονίκη. Καθυστερημένο δώρο γιορτής από την αδερφή μου! :firstprize:

Λούκι-λούκ χτυπάς γρηγορότερα καί από τήν σκιά του :flipout:-bye-
Καλοδούλευτο καί καλά τριψίματα,καί άν είναι αδελφικό δώρο,ότι καλύτερο :a0210:

βρήκα απ τον πατριώτη μου (toolhouse)
:2thumb22sup:

vB8nd4cl.jpg
[/IMG]
0A30oN0l.jpg
[/IMG]

βρήκα απ τον πατριώτη μου (toolhouse)
:2thumb22sup:

Καλοδούλευτα,πολύ ωραία καί χρήσιμα τά bits-καρυδάκια,μέ παλμικό καί όχι μόνο,νά δώ πότε θά τά αγοράσω καί εγώ,έχω ξεμυαλιστει μέ αυτά τά Proxxon καί δέν έχω μάτια γιά άλλη γυναίκα,εεεεεεεε γιά μάρκα ήθελα πώ :flipout:

Καλορίζικα και καλοδούλευτα εις άπαντες τους Κυρίους μαστόρους.
μπόλικες παραλαβές βλέπω σήμερα, πάντα τέτοια. (μόνο το γειτονάκι μου δεν παράλαβε-αλήθεια πως κι έτσι ;;;) :flipout:

Kαλοριζικα παιδια, δεν υπαρχει πιο ευχαριστο πραμα απο την στιγμη της παραλαβης!!

δεν λες τίποτα, και το ποιο ευχάριστο πράγμα να διαβάζεις το συγκεκριμένο νήμα !!!!!!!!

Πάνω που βρήκα την μπαταρία που έλειπε για να ολοκληρώσω το σετ όπως το ήθελα...
cecd0b639f7d7ae6447a31b178845398.jpg

...δε χωράει στο L-boxx με τον αφρό...