Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ουτε αν το κοψεις λιγο?
Ποσο πηγε η μπαταρια ?

Θα χαλάσω άλλο κομμάτι αφρού να το φτιάξω από την αρχή, αναγκαστικά.

65 κόστισε μαζί με μεταφορικά. Από ελληνικό κατάστημα με απόδειξη αγοράς για την επέκταση εγγύησης και... πραγματικά καινούργια...!!! Την πάτησα που δεν το είχα ψάξει από την αρχή. Είχα την εντύπωση ότι «έπαιζαν» μόνο κοντά στο εκατοστάρικο καινούργιες.

Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα αγόρασα το κολωνατο δραπανο FABEL DF16.
Όσοι είχαν διαβάσει τα σχόλια μου στο νήμα των ''εργαλείων του lidl'' για το κολωνατο της Parkaside θα ξέρουν ότι μετά την απογοήτευση μου, ήμουν ανάμεσα στο FOX F12 941A και στο FABEL DF13 που μου προτάθηκαν.Πηγα λοιπον κάπου ανάμεσα.
Κυρίως λόγο χρημάτων (κράτησα καβα) μιας και θέλω ακόμα κάποια εργαλεια να πάρω και γιατί 'πιστεύω' ότι το συγκεκριμένο θα με καλύψει.κυριως λόγο watt το λέω αυτό μιας και το FOX ήταν πιο ισχυρό.
Λοιπόν λίγα λόγια από την ολιγόλεπτη επαφή που είχα μαζί του μιας και δυστυχώς έπρεπε να φύγω για την δουλειά.
Στιβαρό πολύ,ήσυχο,δεν τριζει τιποτα κατά την λειτουργία του, γυρνάει το τσόκ και το τρυπάνι αλφαδια...το τραπέζι του στιβαρό και γωνιασμενο ολόισια με το τρυπανι,τραπέζι το οποίο έχει και κίνηση πάνω κάτω με οδοντοτη ράγα,η κολωνα του στιβαρή και αυτή όπως πρέπει να είναι.Δεν εχει τροχαλιες αλουμινιου (το DF13 αναφερθηκε οτι εχει και υπέθεσα οτι εχει και αυτο) αλλα δεν κανει θορυβο καθολου.Γενικα με μια πρώτη ματιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος με την εικόνα του και χαίρομαι που πήγα πίσω το parkside και πήρα αυτό.Να τονίσω ότι μέχρι τώρα από ότι εργαλεια έχω πάρει από την Parkside είμαι ικανοποιημενος και δεν έχω γυρίσει τίποτα πίσω.Το πρώτο ήταν το κολωνατο το οποίο πάλεψα μπας και το σώσω...αλλά πιστευω καλύτερα έτσι.
Να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια σας στην επιλογή του κολωνατου και ειδικά τον Παναγιώτη (Panava).
b4de9e86cfd53863754cbd7d9896d5e2.jpg
15ebb75484703ee00575bd63559bfb37.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάνω που βρήκα την μπαταρία που έλειπε για να ολοκληρώσω το σετ όπως το ήθελα...
cecd0b639f7d7ae6447a31b178845398.jpg

...δε χωράει στο L-boxx με τον αφρό...

Κάτω δεξιά δεν χωράει????

Καλορίζικο το σετακι πατριωτακι!

Καλορίζικο και το δραπανο!!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλα τρυπηματα να εχεις, ελπιζω να ησυχασεις τωρα μετα την παλη που εδωσες με το Parkside
Σε ευχαριστώ!Για να ησυχάσω το αγόρασα και οι πρώτες ενδείξεις τείνουν προς τα εκεί.

Καλοριζικο το FABEL DF16!
Γουσταρω μανιβελα!
Σε ευχαριστώ!Ένας από τους λόγους που δεν ανέβηκα πιο ψηλά σε τιμή σε κάποιο άλλο.Με κάλυψε σε αυτό το θέμα. Το ήθελα το τραπέζι με μανιβέλα.

Κάτω δεξιά δεν χωράει????

Μπα, δυστυχώς.

Θα κόψω ένα κομμάτι αφρού από την αρχή.

Πολύ καλός πάντως ο σχεδιασμός των 4.0Ah και 6.0Ah μπαταριών. Πέρα από την αυτονομία δίνουν δυνατότητα για όρθια βάση και δε χαλάνε το συνολικό ζύγισμα του εργαλείου.

Μου ηρθαν σημερα τα bits της Wera,απο Amazon.Ειναι γνωστα στην Ελλαδα ;Γιατι εδω στην Γερμανια θεωρουνται απο τα καλυτερα.Diamond technology, τα Torx οτι και να ειναι αυτο
e7267c896e71c062564cd3526b557196.jpg
9c77cae0bad844e0a446bef7ba875bee.jpg
eece5ab962f4f708c39161a6cb5cf0b6.jpg
de065ef253789d32a3dbadc62175758e.jpg

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Καλοριζικο Κωστα και παρα πολυ βολικη η υπαρξη μανιβελας στην βαση!

Dis, με γεια η μπαταρια! Aυτην την βαζεις και ξεχνας να την βγαλεις στα δραπανακια και πολυεργαλεια της Bosch!

Η ιδανικη χρηση των μεγαλων 12βολτων μπαταριων βεβαια ειναι κυριως για τα πιο ενεργοβορα εργαλεια της σειρας.
Σκεφτεσαι κανα δισκοπριονακι, σεγα, πλανη, ρουτερ? :))

Μου ηρθαν σημερα τα bits της Wera,απο Amazon.Ειναι γνωστα στην Ελλαδα ;Γιατι εδω στην Γερμανια θεωρουνται απο τα καλυτερα.Diamond technology, τα Torx οτι και να ειναι αυτο
de065ef253789d32a3dbadc62175758e.jpg

Πολυ ωραια και ποιοτικα σετακια, καλοριζικα! Και το ανταπτορακι αυτο ειναι απο τα καλυτερα.

H wera ειναι γνωστη στην Ελλαδα, ιδιως σε οσους διαβαζουν αυτο το forum :))

Last edited:
Καλοριζικο Κωστα και παρα πολυ βολικη η υπαρξη μανιβελας στην βαση!

Dis, με γεια η μπαταρια! Aυτην την βαζεις και ξεχνας να την βγαλεις στα δραπανακια και πολυεργαλεια της Bosch!

Η ιδανικη χρηση των μεγαλων 12βολτων μπαταριων βεβαια ειναι κυριως για τα πιο ενεργοβορα εργαλεια της σειρας.
Σε ευχαριστώ πολύ!

Παραλαβή μηχανισμών στυλό κ δαχτυλιδιών κλπ από Αμερική.

Θέλω 2

Να προσθέσω κι εγώ ένα κιτρινάκι...

Είναι το DWE6411. Στα 90ε από toolservice στη Θεσσαλονίκη. Καθυστερημένο δώρο γιορτής από την αδερφή μου! :firstprize:

Αυτά είναι εργαλεία φίλε (και τα bosch)

βρήκα απ τον πατριώτη μου (toolhouse)
:2thumb22sup:

Ωπ, ωραίο σετάκι. καλα βιδώματα

Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα αγόρασα το κολωνατο δραπανο FABEL DF16.
Όσοι είχαν διαβάσει τα σχόλια μου στο νήμα των ''εργαλείων του lidl'' για το κολωνατο της Parkaside θα ξέρουν ότι μετά την απογοήτευση μου, ήμουν ανάμεσα στο FOX F12 941A και στο FABEL DF13 που μου προτάθηκαν.Πηγα λοιπον κάπου ανάμεσα.
Κυρίως λόγο χρημάτων (κράτησα καβα) μιας και θέλω ακόμα κάποια εργαλεια να πάρω και γιατί 'πιστεύω' ότι το συγκεκριμένο θα με καλύψει.κυριως λόγο watt το λέω αυτό μιας και το FOX ήταν πιο ισχυρό.
Λοιπόν λίγα λόγια από την ολιγόλεπτη επαφή που είχα μαζί του μιας και δυστυχώς έπρεπε να φύγω για την δουλειά.
Στιβαρό πολύ,ήσυχο,δεν τριζει τιποτα κατά την λειτουργία του, γυρνάει το τσόκ και το τρυπάνι αλφαδια...το τραπέζι του στιβαρό και γωνιασμενο ολόισια με το τρυπανι,τραπέζι το οποίο έχει και κίνηση πάνω κάτω με οδοντοτη ράγα,η κολωνα του στιβαρή και αυτή όπως πρέπει να είναι.Δεν εχει τροχαλιες αλουμινιου (το DF13 αναφερθηκε οτι εχει και υπέθεσα οτι εχει και αυτο) αλλα δεν κανει θορυβο καθολου.Γενικα με μια πρώτη ματιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος με την εικόνα του και χαίρομαι που πήγα πίσω το parkside και πήρα αυτό.Να τονίσω ότι μέχρι τώρα από ότι εργαλεια έχω πάρει από την Parkside είμαι ικανοποιημενος και δεν έχω γυρίσει τίποτα πίσω.Το πρώτο ήταν το κολωνατο το οποίο πάλεψα μπας και το σώσω...αλλά πιστευω καλύτερα έτσι.
Να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια σας στην επιλογή του κολωνατου και ειδικά τον Παναγιώτη (Panava).

Μεγείες φίλε, το ζαχαρώνω καιρο το συγκεκριμένο αλλα με κέρδισε το δισκοπρίονο της Dewalt :)

Μεγειές. λινκ να χαλβαδιάζουμε και εμείς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θέλω 2

Μεγείες φίλε, το ζαχαρώνω καιρο το συγκεκριμένο αλλα με κέρδισε το δισκοπρίονο της Dewalt :)

https://www.amazon.de/Wera-Bit-Sortiment-Bit-Check-7-teilig-05057415001/dp/B01BNGH8C2

Ευχαριστώ !

Αν σου πω ότι πιο πολύ μ αρέσει (κυριότερος λόγος αγοράς) η όρθια θέση των εργαλείων παρά η αυτονομία....

Έχω συνηθίσει από τα 18V και το να πρέπει να τα αφήνω κάτω με είχε ξεβολέψει.

Η συλλογή θα μεγαλώσει λογικά, αλλά όταν προκύπτει άμεση ανάγκη. Προς το παρόν αναμονή.

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές όλων.
Κώστα με υγεία το νέο σου εργαλείο. Σαφώς βλέπεις την διαφορά με το αντίστοιχο του Lidl...Ναι μεν φτηνό, αλλά...
Είχα και εγώ κακιά εμπειρία.

Last edited:

Θέλω 2

Σε ευχαριστώ πολυ και μεγειες σε όλα τα παιδιά με τις όμορφες παραλαβές τους.

Κώστα μεγειά το κολωνάτο και καλά τρυπήματα. πόσο κοστίζει;

Κώστα (παππού) καλές κατασκευές με το υγρό γυαλί

Κατσαβιδάκια, κόσμημα τα wera να τα χαίρεσε.