Μαστρο Κώστα...
Πως τη βλέπεις τη δουλειά να βρούμε κανένα ρίκι και να ξεκινήσουμε;
Εγώ καλού-κακού ηεκίνησα τις προμήθειες...
Ο Osatosa σε έχει βάλει ε ?
Πέσε τώρα την αλήθεια.
Αν βρώ ξύλο θα το κάνω... Δεν μ´ ενοχλεί το τρίψιμο.
Νομίζω όμως οτι χρειάζεται και ειδική κατεργασία το ξύλο, δεν είναι τόσο απλό.
Έχω παραγγείλει πριονοκορδέλες από το γνωστό γερμανικό κατάστημα στο ebay από τις 25/02/2018 με εκτιμώμενη παράδοση:
Estimated delivery Mar 01, 2018 - Mar 05, 2018
Πέρασε και αυτή η εβδομάδα και ακόμα τίποτα.
Οπότε το σωστό είναι "τι δεν παραλάβαμε σήμερα κοινώς γ@μw τα ΕΛΤΑ και το όλο σύστημα."
Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία.
ουφ, τα είπα!
Το απόλυτο προφητικό κομμάτι του Μηλιώκα. Οταν πρωτοβγηκε γελάσαμε, όμως από το 10 και μετά θα επρεπε να παίζεται κάθε μέρα σε όλες τις μεγαφωνικες εγκαταστάσεις εξωτερικού χωρου της επικρατείας.
Την προηγούμενη φορά που είχα παραγγείλει από αυτόν καθυστέρησαν περίπου μια εβδομάδα .
Έχω παραγγείλει πριονοκορδέλες από το γνωστό γερμανικό κατάστημα στο ebay από τις 25/02/2018 με εκτιμώμενη παράδοση:
Estimated delivery Mar 01, 2018 - Mar 05, 2018
Πέρασε και αυτή η εβδομάδα και ακόμα τίποτα.
Οπότε το σωστό είναι "τι δεν παραλάβαμε σήμερα κοινώς γ@μw τα ΕΛΤΑ και το όλο σύστημα."
Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία.
ουφ, τα είπα!
πέρσι πριν τα Χριστούγεννα ,κατά τις 10 Δεκέμβρη , είχα παραγγείλει κάτι ψιλοπράγματα από amazon. Οι γερμανοί τα είχαν στείλει από τις 12 Δεκέμβρη και εγώ τα παρέλαβα από ΕΛΤΑ 22 Γενάρη του επόμενου χρόνου . Τους έπαιρνα στην Κων/πολεως που είναι το μεγάλο κέντρο διανομής τους , και δεν ήξεραν τι τους γίνεται . Τελικά ήρθε με ΕΛΤΑ με απλό ταχυδρομείο . Απόλυτο μπάχαλο. Οπότε Πάνο υπομονή.
Συγνώμη, από Amazone δεν έρχονται με courier και όχι με τα ΕΛΤΑ ; αυτή την εντύπωση έχω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.