Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μαστρο Κώστα...
Πως τη βλέπεις τη δουλειά να βρούμε κανένα ρίκι και να ξεκινήσουμε;
Εγώ καλού-κακού ηεκίνησα τις προμήθειες...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    70.6 KB · Views: 168
Αν βρώ ξύλο θα το κάνω... Δεν μ´ ενοχλεί το τρίψιμο.
Νομίζω όμως οτι χρειάζεται και ειδική κατεργασία το ξύλο, δεν είναι τόσο απλό.

Αν βρώ ξύλο θα το κάνω... Δεν μ´ ενοχλεί το τρίψιμο.
Νομίζω όμως οτι χρειάζεται και ειδική κατεργασία το ξύλο, δεν είναι τόσο απλό.

Ο Osa θα σου δώσει λεπτομέρειες. Το κατέχει το άθλημα σαν χρήστης - συλλέκτης.

Έχω παραγγείλει πριονοκορδέλες από το γνωστό γερμανικό κατάστημα στο ebay από τις 25/02/2018 με εκτιμώμενη παράδοση:
Estimated delivery Mar 01, 2018 - Mar 05, 2018
Πέρασε και αυτή η εβδομάδα και ακόμα τίποτα.
Οπότε το σωστό είναι "τι δεν παραλάβαμε σήμερα κοινώς γ@μw τα ΕΛΤΑ και το όλο σύστημα."
Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία.

ουφ, τα είπα!

Τι να σου πω.. αντικείμενο που περιμενα με tracking number φαινοταν οτι 4 μερες το ξεφορτωναν στο κεντρο διαλογης.. καραβι ολοκληρο να ειχα παραγγειλει λιγοτερο θα επρεπε να κανουν

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω παραγγείλει πριονοκορδέλες από το γνωστό γερμανικό κατάστημα στο ebay από τις 25/02/2018 με εκτιμώμενη παράδοση:
Οπότε το σωστό είναι "τι δεν παραλάβαμε σήμερα κοινώς γ@μw τα ΕΛΤΑ και το όλο σύστημα."
Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία.

ουφ, τα είπα!

Την προηγούμενη φορά που είχα παραγγείλει από αυτόν καθυστέρησαν περίπου μια εβδομάδα .

Ο κατάλογος αναμονής από το αεροδρόμιο μέχρι το ταχυδρομείο είναι για τα γέλια ή να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Έρχεται πιο γρήγορα από έξω απ´ ότι από το αεροδρόμιο στο σπίτι.

Παππού μην σου φανεί παράξενο αν λάβεις πριν από εμένα.

Το απόλυτο προφητικό κομμάτι του Μηλιώκα. Οταν πρωτοβγηκε γελάσαμε, όμως από το 10 και μετά θα επρεπε να παίζεται κάθε μέρα σε όλες τις μεγαφωνικες εγκαταστάσεις εξωτερικού χωρου της επικρατείας.

Το απόλυτο προφητικό κομμάτι του Μηλιώκα. Οταν πρωτοβγηκε γελάσαμε, όμως από το 10 και μετά θα επρεπε να παίζεται κάθε μέρα σε όλες τις μεγαφωνικες εγκαταστάσεις εξωτερικού χωρου της επικρατείας.

http://avclub.gr/forum/showthread.p...στόρων?p=1058080893&viewfull=1#post1058080893

Την προηγούμενη φορά που είχα παραγγείλει από αυτόν καθυστέρησαν περίπου μια εβδομάδα .

Ευχαριστώ Γιώργο για την πληροφορία να μην αγωνιώ άδικα.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ Γιώργο για την πληροφορία να μην αγωνιώ άδικα.

Και εγώ είχα αγχωθεί λίγο άλλα όλα οκ !!!!

38912295280_23128c9bf1_b.jpg
[/url]αααα by RED GEO, on Flickr[/IMG]

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ουφ, τα είπα!

Στα έχει στείλει; Αν όχι στείλτου μήνυμα.

Έχω ανοίξει θέμα στο ebay και περιμένω απάντηση. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όλη η καθυστέρηση γίνεται από τα ΕΛΤΑ... συνώνυμο του κwλ0χ@νείου!!!

πέρσι πριν τα Χριστούγεννα ,κατά τις 10 Δεκέμβρη , είχα παραγγείλει κάτι ψιλοπράγματα από amazon. Οι γερμανοί τα είχαν στείλει από τις 12 Δεκέμβρη και εγώ τα παρέλαβα από ΕΛΤΑ 22 Γενάρη του επόμενου χρόνου . Τους έπαιρνα στην Κων/πολεως που είναι το μεγάλο κέντρο διανομής τους , και δεν ήξεραν τι τους γίνεται . Τελικά ήρθε με ΕΛΤΑ με απλό ταχυδρομείο . Απόλυτο μπάχαλο. Οπότε Πάνο υπομονή.

πέρσι πριν τα Χριστούγεννα ,κατά τις 10 Δεκέμβρη , είχα παραγγείλει κάτι ψιλοπράγματα από amazon. Οι γερμανοί τα είχαν στείλει από τις 12 Δεκέμβρη και εγώ τα παρέλαβα από ΕΛΤΑ 22 Γενάρη του επόμενου χρόνου . Τους έπαιρνα στην Κων/πολεως που είναι το μεγάλο κέντρο διανομής τους , και δεν ήξεραν τι τους γίνεται . Τελικά ήρθε με ΕΛΤΑ με απλό ταχυδρομείο . Απόλυτο μπάχαλο. Οπότε Πάνο υπομονή.

Συγνώμη, από Amazone δεν έρχονται με courier και όχι με τα ΕΛΤΑ ; αυτή την εντύπωση έχω

Συγνώμη, από Amazone δεν έρχονται με courier και όχι με τα ΕΛΤΑ ; αυτή την εντύπωση έχω

Ερχονται και με το ταχυδρομειο.

**Μπαταριες ΝιΜΗ μπορεις να βαλεις με οποια χωρητικοτητα θες. Για να απαντησω στην ερωτηση που εκανες στους φακους :))