Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ασχημούλικο κ κακοβαμμένο.

Μάλλον για βάρος πάνω σε ξυλεία που έχεις μόλις συγκολλησει θα σε βολέψει κ για parking του καφέ.

Να το κρατήσεις.Σ`αυτή τη τιμή που το πήρες,να το κρατήσεις.
Όντως καμία σχέση η περιγραφή με το πραγματικό προϊόν,αλλά όπως και να το κάνεις είναι μπιμπελό!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές κοπές Κώστα! Τι σου είπα, ότι θα παραλάβεις πριν από εμένα.
Μου απάντησε σήμερα πως τις έστειλε με DHL με αριθμό 013316921107
Δίνοντας προς αναζήτηση αποστολής στη DHL μου βγάζει

(Not found): No result found for your DHL query. Please try again.

Γ@μw την ατυχία μου.

Καλές κοπές Κώστα! Τι σου είπα, ότι θα παραλάβεις πριν από εμένα.
Μου απάντησε σήμερα πως τις έστειλε με DHL με αριθμό 013316921107
Δίνοντας προς αναζήτηση αποστολής στη DHL μου βγάζει

(Not found): No result found for your DHL query. Please try again.

Γ@μw την ατυχία μου.

Φίλε Panava το δέμα σου φαίνεται να έχει έρθει από τις 6 του μήνα και φαίνεται σαν να έχει λάθος γίνει με την διεύθυνση και δεν σε βρισκουν.η DHL αυτή είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία και όχι η courier.λεει οτι το εχουν κρατησει στα ελτα.Για ρώτα στο ταχυδρομείο της περιοχής σου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@Thodorakis Καλοδούλευτα

Σε ευχαριστώ Pan. Θα έχει απηυδήσει με τα ΕΛΤΑ. Φοβάμαι ότι θα ανεβάσει τα μεταφορικά όμως με την επόμενη.

Τελικά είναι πού κόπανοι στη DHL.Είναι εδώ από τις 8 του μήνα και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση. Είναι η 2η φορά που μου την κάνει η DHL.

Thu, 08.03.18 17:56 Greece
Due to an address error, the shipment could not be delivered and will be held; customer notified. (και καλά, ειδοποίηση καμία)
Thu, 08.03.18 11:16 Greece
The shipment has been loaded onto the delivery vehicle
Thu, 08.03.18 06:32 Greece
The shipment has arrived in the destination country
Thu, 01.03.18 15:59
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Thu, 01.03.18 06:33 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html )
Thu, 01.03.18 05:56 Feucht, Germany
The international shipment has been processed in the export parcel center
Wed, 28.02.18 19:02 Köngen, Germany
The international shipment has been processed in the parcel center of origin

Σωστα λεει ο φιλος απο πανω Παναγιωτη.

Γερμανία
DHL Paket

Ελλάδα

2018-03-08 17:56Greece, Due to an address error, the shipment could not be delivered and will be held; customer notified.

Προορισμός : Ελλάδα

Προέλευση : Γερμανία
Greece, Due to an address error, the shipment could not be delivered and will be held; customer notified.
2018-03-08 11:16

Greece, The shipment has been loaded onto the delivery vehicle
2018-03-08 06:32

Greece, The shipment has arrived in the destination country
2018-03-01 15:59

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
2018-03-01 06:33

Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html )
2018-03-01 05:56

Feucht, Germany, The shipment has been processed in the destination parcel center
2018-02-28 19:02

Köngen, Germany, The shipment has been processed in the parcel center of origin

Πάντως ο κύριος που έφερε το δικό μου δέμα με τις κορδέλες ήταν υπάλληλος της DHL.
Τα ΕΛΤΑ στην Πάτρα παραδίδουν (όταν κ αν) μέχρι τις 12.00 το πολύ.

Αντε λοιπόν καλοδούλευτες Pan.
Μίλησε με τον υπεύθυνο του τοπικού καταστήματος της DHL για το πρόβλημα σου κ θα βρεις άκρη.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φίλε Panava το δέμα σου φαίνεται να έχει έρθει από τις 6 του μήνα και φαίνεται σαν να έχει λάθος γίνει με την διεύθυνση και δεν σε βρισκουν.η DHL αυτή είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία και όχι η courier.λεει οτι το εχουν κρατησει στα ελτα.Για ρώτα στο ταχυδρομείο της περιοχής σου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση, ξάχνοντας το βρήκα μέσω 17track.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...σήμερα?p=1058083207&viewfull=1#post1058083207

Ευχαριστώ παππού

Τίποτα Pan. Είπαμε είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, τις παραλαβές μας κ τα λάθη μας για τα πάθη μας.

Σούπερ παραλαβές αυτές τις μέρες. Τα ανεβάζω μαζεμένα.

Μύτες prof bosch και τρυπάνια φτερού Bosch self cut speed απο eshop

Σφυροκατσάβιδα wiha απο Amazon.de και άχρωμο κερί σε πάστα απο Σμυρνιόπουλο.

Όντως super παραλαβές Θεόδωρε, να τις χαίρεσαι

Καλοριζικες οι παραλαβες συναδελφοι!
Θοδωρε, ενα κι ενα τα εργαλεια που παρελαβες!!

Παρελαβα και γω σημερα ενα μικρο αμονι απο το amazon.co.uk μονο που απηχε αρκετα απο την περιγραφη...

Πιο κοντο, πιο φαρδυ, με αθλια μυτη μπροστα, χωρις τρυπες για στερεωση σε παγκο ...γενικα ειναι ενα piece of shit :))

To καλο με το Amazon ειναι οτι συνηθως στις λανθασμενες περιγραφες προιοντων σου δινουν τα λεφτα πισω χωρις αλλη κουβεντα.
Μαλλον ομως θα το κρατησω.

Εντελώς διαφορετικό απ τη φωτογραφία. λες να έχει γίνει εσκεμμένα ; όπως και να χει καλορίζικο Μιχάλη.

Εντελώς διαφορετικό απ τη φωτογραφία. λες να έχει γίνει εσκεμμένα ; όπως και να χει καλορίζικο Μιχάλη.

Ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι αστοχια απο το καλουπι, το βλεπεις κακοχυμενο. Ναι ειναι εσκεμμενο και παραπλανητικη διαφημιση.
Γιαυτο σε τετοιες περιπτωσεις εαν ζητησεις τα λεφτα σου πισω απο το αμαζον τα παιρνεις αμεσα -στα πιστωνουν πισω στην καρτα σου- και κρατας και την παπαριά :))

Καλορίζικα τα εργαλειλα παιδιά, σε όλους.
Πριονοκορδελάδες, δοκιμάστε κάποια όταν βρείτε λίγο χρόνο γιατί θέλω να παραγγείλω κι εγώ.

Kαλοδούλευτα νά είναι όλα συνμάστορες,καλές δημιουργίες.

Παρελαβα και γω σημερα ενα μικρο αμονι απο το amazon.co.uk μονο που απηχε αρκετα απο την περιγραφη...

Πιο κοντο, πιο φαρδυ, με αθλια μυτη μπροστα, χωρις τρυπες για στερεωση σε παγκο ...γενικα ειναι ενα piece of shit :))

To καλο με το Amazon ειναι οτι συνηθως στις λανθασμενες περιγραφες προιοντων σου δινουν τα λεφτα πισω χωρις αλλη κουβεντα.
Μαλλον ομως θα το κρατησω.

Μιά από τά ίδια σχεδόν Μιχάλη πρίν ένα χρόνο,από εγχώρια αγορά είς γνώσην μου βέβαια,τό βίδωσα μέ πατέντα ροδέλες γύρω-γύρω επάνω σέ ένα κ/π.Δυό φορές τό χρειάστηκα καί τήν έκανα τήν δουλειά μου.

amoni10.jpg

Kαλοδούλευτα νά είναι όλα συνμάστορες,καλές δημιουργίες.

Μιά από τά ίδια σχεδόν Μιχάλη πρίν ένα χρόνο,από εγχώρια αγορά είς γνώσην μου βέβαια,τό βίδωσα μέ πατέντα ροδέλες γύρω-γύρω επάνω σέ ένα κ/π.Δυό φορές τό χρειάστηκα καί τήν έκανα τήν δουλειά μου.

καλά γιατί δεν φώναξες το γείτονά σου να σου κολλήσει 2-3 χοντρά λαμάκια να το στερεώσεις όπως πρέπει ; :smash:

καλά γιατί δεν φώναξες το γείτονά σου να σου κολλήσει 2-3 χοντρά λαμάκια να το στερεώσεις όπως πρέπει ; :smash:

Εσένα Γιώργο σέ έχω γιά τά πιό δύσκολα :grinning-smiley-043 -bye-

Καλορίζικα τα εργαλειλα παιδιά, σε όλους.
Πριονοκορδελάδες, δοκιμάστε κάποια όταν βρείτε λίγο χρόνο γιατί θέλω να παραγγείλω κι εγώ.

Καλημέρα.
Έβαλα χτες το βράδυ την πλατιά κορδέλα των 20 mm (is the upper limit of my bandsaw).

Μια χαρά στις διαστάσεις της (το μήκος το φοβόμουν λιγάκι), τέντωσε κανονικά. Kυλάει όμορφα επάνω στις τροχαλίες, χωρίς παίξιμο (φαίνεται πολύ σωστά κολλημένη).

Έκοψα δύο κορμουδάκια από ευκάλυπτο δοκιμαστικά (ύψους 18 cm παρακαλώ) & τα πήγε μια χαρά = Θετική η πρώτη εντύπωση.

Τώρα για την διάρκεια αυτής της καλής συμπεριφοράς κατά τις κοπές θα & δείξει ή καλύτερα .....θα & το αποδείξει.

Φερε μαστορα μου το αμονι να του ανοιξουμε μια τρυπα, να ανοιξουμε και βολτες για να το πιασουμε ομορφα και ωραια απο κατω :))

25932152617_c04774af54_z.jpg